Diskuse k článku

Karambola je podobně jako rebarbora skvělá, ale nesmíte to s ní přehnat

Pro nás exotickou karambolu poznáte podle průřezu typického hvězdicovitého tvaru a voskově lesklé slupky. Při výběru si dávejte pozor, aby nebyla moc potlučená. Ideálně by podle šéfkuchaře Petra Stádníka měla mít žlutozelenou barvu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

D56a26v14i83d 62D81i60r17g91a 7435371458

Karambola je spíš hezká, než skvělá. Jako dekorace super, chutná jako voda.

+2/0
23.2.2014 9:02

J19a32n 74G21e53n69s68e81r 1358133359380

Souhlasím, neni nad rebarboru v koláči nebo kynuté buchtě.

+2/0
23.2.2014 21:21



Najdete na iDNES.cz