Diskuse k článku

Nejlepší burgery v Česku? Podle některých je ochutnáte na Vinohradech

Existují hamburgery a hamburgery. Vysušené chudinky bez chuti zaženou sice hlad, ale tím to také končí. Dnes vám představíme jinou ligu. Hamburgery z prémiového masa, doladěné k chuťové dokonalosti, patří k seriálu o výjimečných restauracích, do kterých se budete vracet.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A97d72r98i98a64n26a 69P69o36s19p90í77š62i79l65o19v17á 6520481296824

vím, užjsem prošla hodně hamburgráren a stejně mi nejvíc chutná doma udctivý hambáč. Je sice pravda, že ho dělám vždycky stejný, podle tohohle receptu: http://www.grilykrby.cz/recepty-na-grilovani/hovezi-na-grilu/hamburger-s-bylinkovym-maslem/, ale zase si ho dáváme venku nebo v zimní zahradě, pěkně s tou atmoškou a té se prostě žádná restaurace, byť sebelepší nevyrovná

0/0
28.2.2014 14:39

J50o61s97e29f 45P25a62l98a69t28a 1353242801365

mě to tam teda moc nechutnalo, a to už jsem měl moc burgeru všude možně...navíc jsme seděli v té místnosti, kde burgery připravují, nezeptali se a dali nám tam rezervaci..pořád byl hrozně cítit olej, spálené, smažené atd.. za tu cenu prostě nic moc

0/0
11.2.2014 20:22

P24e35t23r 81K41o48n81í64č88e26k 8834122855765

Jděte už fakt někam s argumentací o "reklamním sdělení". Je to recenze restaurace. Jen proto, že je pozitivní, to neznamená, že to je reklama. Kdyby autor tu restauraci zkritizoval ode dveří po hajzlíky, nikoho by to ani nenapadlo. Za druhé, zjistěte si něco o povinnostech "oddělovat" nebo označovat reklamu--- v tištěných zpravodajských médiích, a pak tady něco pindejte. Tohle je hlavně magazínová/volnočasová atd. sekce. Není to dozadkuuž zpravodajství, je to subjektivní publicistika (opět, recenze).

+1/−3
28.1.2014 12:40

P70a69v13e18l 70O44d57r21a11z78i28l 6104179707650

Není to recenze. Do reklamy článek jasně posunují věty

"Je to možná poněkud bláznivá představa, ale i z obyčejného burgeru se může stát voňavá, křupavá a lahodná delikatesa. Nevěříte?" - co by nevěřili, proč by to mělo být bláznivé? Tohle používá Horst Fuchs.

 " Znalci tvrdí, že právě tento burger patří k těm nejzajímavějším a také nejlepším." - jací znalci? V recenzi má být názor recenzenta a ne imaginárních znalců.

+5/0
28.1.2014 14:06

P89a65v63e81l 53O50d83r93a69z17i80l 6114849717800

Tak ne, že by na Vinohradech vařili špatně, ale nejlepší burgery tam v žádném případě nemají. Jak u Dudáka, tak v káčku!!

+1/0
28.1.2014 9:47

P45a43v38e85l 37O10d25r27a52z46i77l 6134349437620

Ale konec žertům, studentské menu za stopade a byznys za čtyřista je naprosto mimo mísu. 390.- stojí obědové menu v cotto crudo a to je fakt úplně jinej level.

0/−1
28.1.2014 9:51

M40i40r20o98s97l60a29v 30J42i35n85d75r42a 6107898422726

V Brne jednoznacne nejlepsi v Olympii v Charlies s vanilkovou Colou. Stavnaty maso, poctivy hranolky i omacka... uvnitr to co tam ma byt vcetne chedaru :). Chodima na nej vzdycky pred kinem, odporne konzumni :-D.

0/0
27.1.2014 20:57

R48a29d43e84k 71B31ě43h64a74v48ý 4208445753464

No nevim, zda bych si nechal poradit od nekoho, komu chutna vanilkova cola ... Vetsi hnus jsem nepil...

0/−4
27.1.2014 22:44

P59a59v17e75l 50O90d84r72a30z25i22l 6954599507340

No, nikdo vás nenutí.

0/0
28.1.2014 9:41

L82e26n62k13a 15K64o14u98t76n68á 4184750437

v Brně je nejlepší Giraffy burger bar :-)

0/0
28.1.2014 16:45

H33e21l19e84n65a 87S36o25u34k34u49p50o86v74á 3975273721746

V Brně hamburger jedině v The Immigrant Pub, a to mi nikdo nevymluví.

0/0
30.1.2014 23:48

L71a91d40i90s32l56a40v 69H81l54a59v40a 4168417244508

NEJlepsi hambace jsou krabi hambace u krupaveho kraba;-DR^

0/0
27.1.2014 20:43

B49e18n 16P36a39v70k24a 1187573907231

To je burger na té fotce!;-D

0/0
27.1.2014 20:26

J62a27n 88N15o81v14o92t46n83y 4137410883

na vš by měli otevřít nový obor   hambáče

0/0
27.1.2014 19:29

M61i53c95h15a80l 64K93r28e17j36č46í 1356890201453

Klidně. Udělat pořádný burger je totiž umění :-P

0/0
27.1.2014 19:44

B45e10n 77P32a43v40k43a 1777513927491

;-D

0/0
27.1.2014 20:26

J77a36n 22N93o40v47o17t28n54y 4827430643

hamburger snad není ani jídlo a ještěš za dvě stovky za dvě stovky si dám steak z argentínského hovězího stejné váhy

+1/−10
27.1.2014 19:25

D43a53n 63R72u15b36í80n 5638257702677

Za 200,- dostaneš tak leda roštěnou ze špatně zralého hovězího. Gratuluju. R^

0/0
28.1.2014 13:50

R57o45b15e79r97t 57A28d75á53m22e41k 1867663153230

Vincent Vega: "Víš, s čím jedí hranolky v Evropě? S majonézou. Normálně jsem viděl, jak to v tý sra*ce koupou.." 

Ne, ale vážně. Dát 8 Euro za deset deka mletýho a jednu jedinou housku se mi zdá i na Soho, natož na Prahu, hodně...

+2/−4
27.1.2014 19:03

R94o97b27e70r65t 62A12d44á44m77e78k 1677373513700

A to, že to opentlej exotický znějícíma gramama mátového relish a podobnýma blbostma za pár halířů, to mi jako důvod nepřijde. Navíc ty housky vypadaj jako z kamene. Swiss King u McDonnalds je dvakrát větší, je v tom třikrát tolik surovin za poloviční cenu, chuť excelentní a dá se to sníst tak jak to je, aniž bych si u toho vyvrátil čelist, protože je houska měkká a poddajná. S tohole bych se nenajed.

+3/−2
27.1.2014 19:16

M39i33l16a67n 64K57l35o66u18č69e35k 3160885528127

To mekacovy maso je ovsem susinka, s takovou fadni chuti, takze ho tam klidne muze bejt 5x tolik ale kuli tomu to jist nebudu.

+4/−1
27.1.2014 20:48
Foto

P66e95t66r 91K40o82m45i53n14i15k 6552114705118

proc to neni oznaceny jako reklama? Cekal sem nejaky porovnani, ale docetl sem se max v kolik Dish otevira..

+10/0
27.1.2014 18:46

P28e88t89r 33K82o82n17í79č98e50k 8644692405195

Protože to není reklama, ale recenze restaurace, a protože označování reklamy mimo zpravodajství není povinné jako v případě zpravodajských stránek v tištěných novinách.

0/−2
28.1.2014 12:37

J10i40r55i 22K91u42c21e82r11a 5447200866932

prý recenze....;-D

+2/0
28.1.2014 15:22

F79i12l61i18p 56K63r64a89u79s 9449828166687

Dish ma dost drahe burgery, ale zato jsou chutove ve sve vlastni tride, neco jako hodne dobre sampanske. Kdyz mam chut na nejaky neobvykly burger s vychytanou kombinaci surovin, skocim si tam.

Normalne mi ale bohate staci Butch's Burgers cca 200-300m od Dishe. Male bistro, ale ferove a poctive burgery za fajn cenu (~80). Housky mivaji variabilni kvalitu, ale vetsinou jim je malo co vytknout. Pokud tedy nejste super snobi.

+1/0
27.1.2014 18:20

T93i85b95o26r 37V70i51z35v52a73r59y 9424184383885

Doporučuji Fraktál a James Dean. Burgery vynikajicí.

+1/0
27.1.2014 17:57

E45m87i54l 22V94i88l36í77m46e41k 6176159749297

koukal jsem je to drahy, fiasco burger sice neni zadny fine dining ale je to maso jako prase hranolky tatarka za 150.

0/−1
27.1.2014 16:36

V29l94a72d16i32m47í35r 85M84a17c49a44n 4678363371124

Jj, jen se jimi cpěte. Brzy budete vypadat jako praví Američani ! :-P !!

0/−10
27.1.2014 16:29

J75a48r34o74s53l91a89v 69B20r79ü66m18m58e83r 7294643766

Záleží jen na tom, kolik jich sníme.

+2/0
27.1.2014 17:27

A16n32t78o86n36í84n 90S63e59b13e47r72a 7593318100499

Největší chudáčky mají u řetezců jako McDonald a Burger King.Tam vám s úsvměvem dají malinké předražené něco bez chuti, čím vás akorát naštvou.  Já chodím raději do místních hladových oken, kde vám  za 38 korun dají dost velký hambáč s masem a se vším všudy. A hlavně je to opravdu v housce a nikoli v žemlovvce.  R^

+3/−10
27.1.2014 16:05

D44a65n 68R79u98b74í37n 5158137942517

Nebyla to sekaná v housce? ;-D

+1/0
27.1.2014 16:40

P79a26v36e10l 87J83e67ř60á14b58e25k 7491622434217

V Čechách se houska dává do sekané. V Americe sekaná do housky. Tak kde je na jednu housku masa víc?

0/0
27.1.2014 20:24
Foto

T93o88m51a95s 59V58e66j67m24e28l59e83k 7767415947733

několikrát to zde již bylo napsáno, ale zopakuji. osobně nej burgery je black dog v berouně :) už se těším, až budu mít zase cestu kolem. bejzment neni špatnej, ale někdy mám pocit, že to je loterie v poměru, jednou je to dobrej šťavnatej burger a jindy to je karbanatek. sice neni problem to vratit, ale clovek pak ceka snad pul hodky na nový :(

+2/0
27.1.2014 15:44

J83i40ř42í 20A47l32e12x58a 5876916695958

Nejlepší "burgr" je žádný burgr....;-€Rv

+2/−17
27.1.2014 15:03

J90a29n 26V16l46č87e80k 8485627162452

A co takhle Zdice, u sportovní haly?

+1/−1
27.1.2014 14:41
Foto

T92o22m57a22s 81V38e10j90m28e18l83e40k 7187295327733

a kde presne to tam je? má to nejaký název. jezdím tam vcelku casto, tak bych zkusil

0/0
27.1.2014 15:45

V70o85j92t17ě67c87h 70T76r93u12h53l47á87ř 2605559216

Pokud chcete opravdu skvělej Burger, tak taky doporučuji Coyote v Liberci. :-)

0/−1
27.1.2014 14:06

D76a94n 49R96u88b20í30n 5308877102507

Za to Coyote v Praze je normální smradlavá díra s nevkusným burgrem.

0/0
28.1.2014 13:51

P86e16t87r 17H85á23n24a 7190627688972

Dish není zlej, trochu předraženej. Skvělý Burgery dělali i na Novodvorsky v Domynu, ale tam šla kvlaita po změně jídelníčku dolu.

Propo,mezi špičku bych zařadil (a ukamenujte mne) Swiss Kinga z Meka.

Jediná věc, která mne tam donutí zastavit :)

+5/−1
27.1.2014 13:20

D76a14g51m80a27r 79N83o62v12o67t62n72á 4631230788343

Souhlas, ten je opravdu jedinečný.

0/0
27.1.2014 13:47

J83a60k64u72b 29F66e46i83f69a15r 7939669336739

Ta "burgerová" parta z Domyna se přestěhovala do Peter's Burger Pub v Karlíně. Burgry tam mají charakter.

0/0
28.1.2014 7:57

L51u92k51á77š 27Š45l55e17h91o50f45e34r 1973829335439

Bohužel nemají, je to všechno na jedno brdo, stejná nevýrazná chuť masa... Rv

0/0
28.1.2014 8:57

P34e93t17r 88H39á57n96a 7950777208662

Tak jako tak, v Domynu se jim opravdu povedla "skvělá" věc. Dobře fungující podnik uplně zazdili "trojhmatem" -zdražení, zmenšení porcí, zúžení sortimentu.

0/0
28.1.2014 12:31

D67a21n 22M84a27c39h38o26l68d30a 8847952424782

pokud s burgru nic netece a nekape je udelany spatne. A nejlepsi je stejne klasika: maso, emental, kysela okurka, ledovy salat, rajce, tatarka, kecup, slanina, grilovana cibule a houska.

0/0
27.1.2014 12:58

G76u68s24t36a94v 67S63o59j35k80a 1108583445434

Doporučuje 9 z 10 pražských foodsnobů. Mluvil o tom Pohlreich, knížku napsal Vaněk nebo blog Cuketka. Hrr tam, buďme free, cool a in.

+5/−3
27.1.2014 12:45

L92a94d55i10s17l78a87v 95M78i64k27a 1941699654644

Nevidšl jsem, že by někdo někoho nutil tam chodit, klidně si běž do meka, nebo někam na 60 korunové menu se zákuskem zdarma, to bude to správné pošušnáníčko (zaplácnutí žaludku).

+3/−3
27.1.2014 12:54

G23u48s96t73a19v 62S88o81j68k82a 1518123175844

Další zaklínač bio, kvalitních potravin z domácích zdrojů a hlavně od místního farmáře (který dané zboží koupil v Makru z Polska). Přijde mi to jako náboženství.

+5/−2
27.1.2014 12:58

D41a84n68y 93S93c33o72t74t 8844881633898

BIO nebo ne, z velmi dobrých surovin lze doma stejně dobrý burger udělat kolem padesáti korun... 200% příplatek je buď za tu BIO nálepku, za teplo při posezení, výhled z ona nebo propálenou energii moc... také nechápu to vzývání "obložené" housky, byť sem tam zabloudím třeba do burgrárny "Belzepub" která je na tom cenově zhruba stejně, chuťově myslím lepší (neměl jsem tu čest zakousnout se do obou zároveň)... občas je prostě na tuhle stravu chuť, existují ale lepší sousta pro gurmeta :-)

+1/−2
27.1.2014 13:14

G80u88s59t19a98v 97S96o94j22k41a 1128843345794

Přesně tak, tady v ČR se teď vzývají termíny bio, kvalitní lokální potravina popř. surovina, farmář atd jako nějaká mantra aby to odůvodnilo burger za 200 nebo jogurt za 30. Přitom sami experti z fakult rozbory zjišťují, že tyhle novodobé "zázračné" potraviny se naprosto shodují s tržním standardem za poloviční nebo třetinovou cenu. Něco podobného, jako ten nový Julius Meinl.

+2/−1
27.1.2014 13:29

J14a23r85o26s64l75a79v 20B47r78ü58m10m74e42r 7904483636

Zajímavé, že na trhu dostanu jogurt za 50 Kč, ale toho jogurtu je kilo.

0/0
27.1.2014 13:38

Najdete na iDNES.cz