- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Fermentovaný Turistický a Lovecký. To jsou bohužel totalitní receptury
jednou jel kamarád na takovou menší regionální soutěž ve výrobě klobás. Protože na to hodil bobek a nestihl nic připravit, koupil jich pár v nějakém márketu. A......vyhrál Tolik k rozlišovací schopnosti nás jako spotřebitelů.
Pokud hodnotili spotřebitelé, tak se nedivím a pokud nějaká místní porota, tak vlastně taky ne :-)
krása. být členem takové rodiny je podle mě lepší, než bejt Hiltonová. mě by to těšilo víc
Mít rodinné řeznictví nebo být dědičkou hotelového impéria a milionářka .... Vážně je to těžká volba :-)
Ale chápu co jste měla na mysli.
A já měl vždy dojem, že poctivé anglická je černá od pořádného vyuzení. Nebo že by někdo přecejen tu receptůru měnil?
Ono pravá anglická slanina je farbená krvou a nie potravinárskymi farbivami.
Uzenina pana Matka kupuji v českobudějovické prodejně Náš Grunt. Jsou vynikající, určitě lepší než to, co se tady prodávalo jako uzeniny za komančů.
Nekecej! Ten Lovečák a Turisťák, co je tam na fotce je totalitní receptura.
já to uzený nějak nemusím. dám si tak 2-3x do roka. Je to samej karcinogen i když se to udí doma
spíš zvláště, když se udí doma
Nez jist dusitany tak to radsi nejist uzeniny vubec.
dusitanů a dusičnanů sníš mnohem víc v zelenině, než z uzenin...
...nejsme ochotni uzeninu ošidit... Pročpak se mi tomu nechce uvěřit. Tuhle písničku posledni dobou slicham od každého malého výrobce az se z toho zacina stávat takový folklor. Připadá mi najednou, ze jsme národ poctivcu a jen ten hypermarket je z mimozemšťanů co nám sem zavlekli to šizení. Vždyť řezníci byli od pradávna duse poctive. Tohle chvástání je hezké, ale víc by se mi líbilo, kdyby řekli, tady s tímhle jsme alespon jednou dostali cenu za nejlepší chut a kouknete na naše složení a tam neuvidím stejně složení jako v to hypermarketu.
Slyšet (!!), mlýn, blýskat se, polykat plynout plýtvat.....