Diskuze
Recept pro záchranáře zbytků v kuchyni: zkuste "nadtopinku" po italsku
Děkujeme za pochopení.
K23e97v48i20n 55H34a21h97n
Tip:
Na ti celý dát plátky mozzarelly (nebo levnější zottarelly) a vložit do trouby, až se mozzarella lehce rozteče (5 min).
Šetřit olejem, jinak se po-to a nebude to lehká večeře.
J47a49r10o55m52í37r 80F20o78b33e88r
A když je chleba plesnivý, nevadí, můžeme tvrdit, že jsme topinku posypali čerstvými bylinkami. Pokud je opravdu starý, nachystejme si k podávání rozbrušovačku. V zimě si rajčata musíme více ochutít a nakrájet na malilinkaté kousíčky, protože chutnají a mají konzistenci jako dřevnatý kedluben.
V52á12c47l37a45v 37J80a34n77o91c66h
Jaký to má všechno smysl, když se na to nakonec dá rajče ...urk... a letí to stejně do koše?
J84i46ř41í 54S95o22u74č27e95k
Zajímavé, jen mi na tom trochu vadí, že je to prezentované jako způsob, jak "zachránit" starý chleba a ještě na tom ušetřit. Reálně jsou totiž ostatní ingredience (rajčata a olivový olej) několikanásobně dražší než čerstvý chleba…
V16á16c21l38a64v 44M50a69l94ý
A vy běžně doma nemáte olivový olej a rajčata? Jde o to, že můžu i se starým chlebe (středomořským u nás spíš např. bagetou) udělat zajímavé jídlo. Lepší než si dát 3 párky a pak funět jak mi je blbě. Ale to nesmíme být v Čechách
A11n82n19a 96A39n72d81r27a79š27o16v82á
A to je jedno, co se udělá. U nás chleba ani rohliky nevyhazujeme. Buďto se suší na strouhanku, anebo se udělají ve vajíčku, topinka s máslem, paprikovou pomazankou, lečem, nebo toust s tím co lednice dá, anebo se zapeče v troubě se šunou a sýrem...
I47v91e26t35a 41Č90e44r55m89á71k19o49v60á
Bruschettu jedině z toustového chleba nebo bagety...na náš chléb směs z rajčat ,paprik česneku a cibule,protlak,pepř,sůl...kdo se neobejde bez masa tak uzeninu na nudličky
V74l27a66d62i12m86í51r 11W18r43h80e75l
To už na tu topinku dáváte v podstatě lečo ne?
P49e12t80r 23Š93r93a10i88e92r
Tp jsou dost knížecí rady. I na fotkách je vidět, že "chleba" je ve skutečnosti bageta... Bruschettu na českém kvasovém žitnopřeničném chlebu si i jako velký experimentátor neumím moc představit...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek
V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu
Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...
Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc
Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů
Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...
Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu
Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Jako dítě miloval Bajaju. Dnes vyrábí zbraně a díky šermu žije v minulosti
Na hradech a zámcích či ve filmech, jako je třeba pohádkový Bajaja, ho fascinovali šermíři, a tak...
Senoseče letos budou zřejmě dřív. Ochránci srnčat se bojí zmařených životů
Vzhledem k tomu, že letošní zemědělský rok začal dříve, předpokládá se, že i senoseč přijde v...
Inspektor/ka Oddělení dohledu nad zpracováním biologických materiálů
Státní ústav pro kontrolu léčiv
Praha