Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Skelet z bažanta nevyhazujte, dostanete z něj famózní vývar

Když už si dáte práci se sháněním bažanta, vyplatí se zužitkovat ho do posledního kousku. Po oddělení prsíček a stehen zbude skelet a křídla, ze kterých se udělá výborný vývar.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V41l65a90d41i35m11í69r 98J80i71r52ů37š44e37k 4951981404

Mně se nejvíc líbí to servírování. Talíř jako lavór a nalije tam toho jak pro vrabce. Škoda ho špinit.:-/

0/0
8.3.2014 15:01

A28l22e75x95a15n65d19r 69K70o91s22t72k11a 5979416919316

Naprosto běžně takto dávám vyvařit skelet po upečeném kuřeti, tedy i obrané kosti stehna. Ne, že by z toho byla polévka jako taková, ale výborný vývar na nějakou omáčku to dá. Nebo samozřejmě jako základ do následně vařené polévky.

0/0
27.2.2014 15:00
Foto

D98a68v76i38d 74K37o26m63á79r79e16k 3623840830548

Když mi zbydou kosti po vykošťování kuřete (nebo jakéhokoliv jiného zvířete),tak taky dělám vývar ale pouze ze sirových kostí. Obrané kosti z pečeného kuřete jsem ještě nezkoušel vařit,to slyším poprvé.

0/0
27.2.2014 18:32

A37l71e48x29a81n22d65r 69K85o74s26t41k97a 5179686979506

Perfektní základ třeba na omáčku.

0/0
28.2.2014 6:03

L39u12d45v73í98k 71G50a83j10d67o87š11í38k 2885643384372

HOBBY.cz začíná být hodně špatná rubrika. :-(:-(

Zvířata, zvířata, zvířata, žrádlo, zvířata, žrádlo, žrádlo, PR Mountfeeldu, žrádlo zvířata, zvířata...

TO fakt není jiné téma? Nebo lidi zajímá jako koníček už jen žřádlo a chození do ZOO na opice?

0/0
27.2.2014 14:45

A88l56e69x68a52n12d27r 56K20o67s87t61k98a 5329806719466

Přes léto tu ještě bývá zahrada a dílna. Divné, v zimě je dílna též dostupná, plus je naopak víc času na případné kutění doma. Plus by mi logika říkala, že je takto, těsně před jarem čas na nějaké články ohledně pařenišť, skleníků, hlín, substrátů, případně hydroponie atd.. Když o tom je článek v červenci, tak už je s křížkem po funuse. Zato teď? Ráno 2-3 nad nulou, v poledne 12, ideální na výsev do pařeniště, případně udělat pařeniště o nejbližším víkendu..

0/0
27.2.2014 15:20

P64e43t53r 51S90v96a49č57i40n37a 8646119971732

Hm, kosti ve vodě. To je na nobelovku, fakt novinka

0/0
27.2.2014 12:23

M86o51n43i78k41a 18R92o68l42l92o71v80á 5243392256215

No,nevím.Z 1 skeletu famózní vývar............a který bažant má játra o váze 200g taky nevím;-)

0/0
27.2.2014 9:10

E15l88i78š57k26a 27S72v92o45b14o78d70o12v54á 6861292551660

No přece ten, který samotný stačí na super vývar... ;-D

0/0
27.2.2014 19:59







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.