Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

VIDEO: Skelet z bažanta nevyhazujte, dostanete z něj famózní vývar

Když už si dáte práci se sháněním bažanta, vyplatí se zužitkovat ho do posledního kousku. Po oddělení prsíček a stehen zbude skelet a křídla, ze kterých se udělá výborný vývar.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V28l61a20d28i31m24í67r 27J90i23r40ů13š94e51k 4311501164

Mně se nejvíc líbí to servírování. Talíř jako lavór a nalije tam toho jak pro vrabce. Škoda ho špinit.:-/

0/0
8.3.2014 15:01

A79l74e93x61a37n12d72r 96K94o23s95t88k12a 5379266179616

Naprosto běžně takto dávám vyvařit skelet po upečeném kuřeti, tedy i obrané kosti stehna. Ne, že by z toho byla polévka jako taková, ale výborný vývar na nějakou omáčku to dá. Nebo samozřejmě jako základ do následně vařené polévky.

0/0
27.2.2014 15:00
Foto

D72a47v67i75d 59K50o34m16á65r88e11k 3643600400918

Když mi zbydou kosti po vykošťování kuřete (nebo jakéhokoliv jiného zvířete),tak taky dělám vývar ale pouze ze sirových kostí. Obrané kosti z pečeného kuřete jsem ještě nezkoušel vařit,to slyším poprvé.

0/0
27.2.2014 18:32

A26l97e74x19a34n29d90r 58K46o30s36t10k70a 5379886859246

Perfektní základ třeba na omáčku.

0/0
28.2.2014 6:03

L95u42d77v82í82k 39G30a34j68d54o70š23í70k 2425433814142

HOBBY.cz začíná být hodně špatná rubrika. :-(:-(

Zvířata, zvířata, zvířata, žrádlo, zvířata, žrádlo, žrádlo, PR Mountfeeldu, žrádlo zvířata, zvířata...

TO fakt není jiné téma? Nebo lidi zajímá jako koníček už jen žřádlo a chození do ZOO na opice?

0/0
27.2.2014 14:45

A72l14e61x16a81n42d80r 88K30o55s33t49k63a 5789766129866

Přes léto tu ještě bývá zahrada a dílna. Divné, v zimě je dílna též dostupná, plus je naopak víc času na případné kutění doma. Plus by mi logika říkala, že je takto, těsně před jarem čas na nějaké články ohledně pařenišť, skleníků, hlín, substrátů, případně hydroponie atd.. Když o tom je článek v červenci, tak už je s křížkem po funuse. Zato teď? Ráno 2-3 nad nulou, v poledne 12, ideální na výsev do pařeniště, případně udělat pařeniště o nejbližším víkendu..

0/0
27.2.2014 15:20

P67e28t61r 18S43v67a54č84i64n73a 8306449751872

Hm, kosti ve vodě. To je na nobelovku, fakt novinka

0/0
27.2.2014 12:23

M92o27n66i64k84a 34R18o23l10l96o93v61á 5833952836155

No,nevím.Z 1 skeletu famózní vývar............a který bažant má játra o váze 200g taky nevím;-)

0/0
27.2.2014 9:10

E75l92i21š83k73a 25S30v94o38b45o16d31o26v67á 6601532541670

No přece ten, který samotný stačí na super vývar... ;-D

0/0
27.2.2014 19:59







Najdete na iDNES.cz