Diskuze

Kančí závitek s kuskusem. Chuť, která zlomí váš odpor ke zdravé výživě

Kombinovat zvěřinu se zdravým kuskusem je poněkud odvážné. Šéfkuchař Marek Svoboda nás přesvědčil, že je tato kombinace výborná. Specifickou chuť kančího nezabijete horou těžké přílohy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chuť nezdravého, která zlomí váš odpor ke zdravé výživě? Huh?

0 0
možnosti

B32e33n 88P25a98v63k45a

20. 3. 2014 10:47

Kuskus je fajn. Ale musíte mít ten vývar. Což je občas problém. Bez toho se to nedá jíst. V severní Africe to připravují dohromady s masem. Což možná je nejlepší řešení.

0 1
možnosti

kuskus se da jist normalne bez vyvaruR^

2 0
možnosti

Jak by řekl Zdenda? Co to má za logiku tohleto? Kanec z českýho lesa a kuskus, kterej je arabskej!!! Co to jako dopr.... má bejt?

Jinak kanec nejlepší se šípkovou...

3 0
možnosti

Mně ke zvěřině nejvíc chutná karlovarský knedlík (jsou to jen rohlíky s čerstvou petrželovou natí nebo kudrnkou a vejce, troška mléka a mouky). Je vhodný k omáčkám i výpekům...

3 0
možnosti

I se šípkovou :) A je to vyřešené.

3 0
možnosti

Obchodů se zvěřinou je naštěstí dost.. Kde? (Praha) Velmi rád bych zašel.

0 0
možnosti

Google najde toho hodne, nejcasteji internetove, treba http://web.windsorwild.com/cs/

0 0
možnosti