Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Recept na bažanta s bylinkovou nádivkou. Tradice, která nakrmí rodinu

Bažanta připravíte na sto způsobů. S nádivkou patří mezi typické recepty, které s málem masa nasytí celou rodinu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

L20u11b73o80m98í55r 21J51a96n75o44t93a 5866844776625

Marek Burza byl asi v dubnu na naháňce ;-D;-D ;-D;-D R^ R^ R^ A co bude v červenci?!?! Žeby receptík na Vánočníko Kapříka ;-D ;-D ;-D

+1/0
13.4.2014 20:30

H46e24l26e71n91a 91V92e57v48e85r51k48o71v72a 3389677

S tímto receptem máte téměř půl roku skluz,milá redakce.:-(

+2/−1
13.4.2014 13:28

L80u82b85o84s 18K67u96b64i60c36e33k 4625975144

A co jako ma bejt, ja ho treba ctu poprve, asi mate dost casu byt cely den na comu RvRv

0/−3
13.4.2014 16:51

L14i92b88o28r 10Z84a52p73l42e93t39a80l 7873153965720

Na jaře bažanta?;-DTen kdo píše takový recept,asi žije v úplně jiném světě,nemá o vaření ani ponětí

+3/0
13.4.2014 17:21

P64e55t37r 72M30a58l27i95š78k59a 6391185131933

A když si ho vykrmím doma, tak ho taky nemám jíst na jaře?

0/0
13.4.2014 20:31

Z37l42a31t25u32š52e 44J67e78l48í48n80k97o42v20á 1745732677822

A co má bejt, stačí do googlu napsat bažant, recept a nebudete se stačit divit.

Jde o to, kdy která zvěřina má sezónu. Ale to byste věděl, kdybyste si o bažantovi něco zjistil.

+2/0
13.4.2014 17:47

L71u31b35o89s 42K58u76b30i67c69e81k 4875735244

Budicek pani Jelinkova, zrejme blondynka ze? Vite, ze uz existuji takove bedynky, kde je uvnitr hrozna zima a rika se tomu mrazak. Diky nemu mohu upravovat jakekoliv maso v jakoukoli dobu, ale doporuciji vakuove ulozit.

Za dalsi mohu 100% rict, ze jsem za mesic upravil vic bazantu nez vy za cely zivot. ;-D;-D

+1/−1
13.4.2014 18:00

L13i85b36o86r 60Z71a75p56l42e12t92a14l 7503193775240

Bažantí sezona na jaře není milá zlatá Zlatuše,si to vygůglujte.;-)

0/0
13.4.2014 18:17

H80e26l28e42n38a 36V53e69v98e89r42k19o85v90a 3589807

Vono má bejt to,že není sezona.Za půl roku si na recept nikdo nevzpomene.A jako správnej kuchař jistě víte,že z mrazáku to není vono.:-)

+1/0
13.4.2014 18:09

L77u97b20o68s 95K71u87b41i95c21e58k 4585425104

Urcite neni nad cokoliv cerstveho na kuchynskem stole, ale taky prijde cas, kdy to neni mozne, tak bereme za vdek i mrazene nad kterym se taky kroutim, ale kdyz je to v mrazaku dobre osetreno, tak to docela jde, ale opravdu jen v nouzi.

+1/0
13.4.2014 18:23
Foto

I55v83o 25C26h60u14d72o92b96a 9830526961594

no spíš jsou v předstihu než bažant vyroste tak můžete zatím slintat

0/0
17.4.2014 10:11

L17i12b75o66r 98Z91a17p23l91e37t98a26l 7693563325690

Navíc je tenhle článek vyhoněný na rychlo po nějakém divokém večírku.Je vidět,že ho psal člověk,který nikdy nenakupoval.Kuře kilo nad stokorunu?Kde nakupuje ta slepice,co tohle psala?;-D

0/0
13.4.2014 13:02

M50i94l57a58n 50P40r10o19u39z16a 6432644278937

Třeba nakupuje v Globusu nebo u trhovců atd. Tam je kuře i za 150 Kč 1 kg

no a viděl jsem i za 250 Kč. Bylo krásně žluťoučké dosti velké a dovežené z Francie.

+1/0
13.4.2014 14:52

J46i75ř97í 87P44u43t45í13k 7568813743102

No je psáno "trochu lepší kuře", takže se asi nejedná o toho mutanta z Teska v akci za 49 Kč/kilo...

0/0
13.4.2014 20:53

L62i75b11o33r 32Z14a56p32l50e61t82a56l 7643593535350

Hezký redakce a kde toho bažanta mám jako sehnat?To už neporadíte?Je vidět,že nemáte co dělat.

+1/0
13.4.2014 12:47

V36l98a82d76i16m57í71r 81Š31n33e79k 9334818156611

Kde koupím bažanta ???:-P

+1/0
13.4.2014 7:44

O21s54k92a57r 34K18o76v40a42ř40í93k 8897883536577

ve zdravotnických potřebách

+7/0
13.4.2014 9:21

P35a61v86e80l 53J12e55ř48á11b79e98k 7931752604317

Bažant se nekupuje.

Sbírá (ale nesmí vás nikdo vidět) pod stromy kde hřadují (spí přes noc), když před tím sezobou větší množství pšenice namočené do rumu či jiného alkoholu.

Tolik odborné rady zkušených mezi republikových obyvatel vesnic v hrabských panstvích.

Pšenice - nejlepší z panských sýpek.

+2/0
13.4.2014 12:33







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.