Diskuse k článku

Recept na bažanta s bylinkovou nádivkou. Tradice, která nakrmí rodinu

Bažanta připravíte na sto způsobů. S nádivkou patří mezi typické recepty, které s málem masa nasytí celou rodinu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

L34u13b23o60m16í85r 34J73a43n11o35t83a 5856294146775

Marek Burza byl asi v dubnu na naháňce ;-D;-D ;-D;-D R^ R^ R^ A co bude v červenci?!?! Žeby receptík na Vánočníko Kapříka ;-D ;-D ;-D

+1/0
13.4.2014 20:30

H82e83l84e18n84a 12V82e90v92e94r66k25o32v71a 3309577

S tímto receptem máte téměř půl roku skluz,milá redakce.:-(

+2/−1
13.4.2014 13:28

L16u39b31o56s 12K30u28b92i64c73e40k 4745405614

A co jako ma bejt, ja ho treba ctu poprve, asi mate dost casu byt cely den na comu RvRv

0/−3
13.4.2014 16:51

L74i85b63o63r 45Z53a49p41l58e32t30a31l 7663203285180

Na jaře bažanta?;-DTen kdo píše takový recept,asi žije v úplně jiném světě,nemá o vaření ani ponětí

+3/0
13.4.2014 17:21

P50e71t79r 76M76a56l97i57š75k62a 6641915521213

A když si ho vykrmím doma, tak ho taky nemám jíst na jaře?

0/0
13.4.2014 20:31

Z70l18a59t41u29š80e 60J68e35l75í18n74k79o98v36á 1795632177742

A co má bejt, stačí do googlu napsat bažant, recept a nebudete se stačit divit.

Jde o to, kdy která zvěřina má sezónu. Ale to byste věděl, kdybyste si o bažantovi něco zjistil.

+2/0
13.4.2014 17:47

L56u32b68o93s 62K83u28b86i15c87e82k 4885575874

Budicek pani Jelinkova, zrejme blondynka ze? Vite, ze uz existuji takove bedynky, kde je uvnitr hrozna zima a rika se tomu mrazak. Diky nemu mohu upravovat jakekoliv maso v jakoukoli dobu, ale doporuciji vakuove ulozit.

Za dalsi mohu 100% rict, ze jsem za mesic upravil vic bazantu nez vy za cely zivot. ;-D;-D

+1/−1
13.4.2014 18:00

L47i60b21o70r 34Z90a46p57l80e45t14a68l 7123763975310

Bažantí sezona na jaře není milá zlatá Zlatuše,si to vygůglujte.;-)

0/0
13.4.2014 18:17

H94e98l56e26n95a 87V12e23v96e56r11k92o54v80a 3519857

Vono má bejt to,že není sezona.Za půl roku si na recept nikdo nevzpomene.A jako správnej kuchař jistě víte,že z mrazáku to není vono.:-)

+1/0
13.4.2014 18:09

L60u85b42o47s 24K18u38b26i37c98e50k 4325885934

Urcite neni nad cokoliv cerstveho na kuchynskem stole, ale taky prijde cas, kdy to neni mozne, tak bereme za vdek i mrazene nad kterym se taky kroutim, ale kdyz je to v mrazaku dobre osetreno, tak to docela jde, ale opravdu jen v nouzi.

+1/0
13.4.2014 18:23
Foto

I91v83o 42C40h91u58d58o97b73a 9760886521124

no spíš jsou v předstihu než bažant vyroste tak můžete zatím slintat

0/0
17.4.2014 10:11

L10i92b28o18r 25Z43a60p17l85e69t39a88l 7963473795330

Navíc je tenhle článek vyhoněný na rychlo po nějakém divokém večírku.Je vidět,že ho psal člověk,který nikdy nenakupoval.Kuře kilo nad stokorunu?Kde nakupuje ta slepice,co tohle psala?;-D

0/0
13.4.2014 13:02

M13i74l59a14n 70P87r67o53u30z92a 6822884258447

Třeba nakupuje v Globusu nebo u trhovců atd. Tam je kuře i za 150 Kč 1 kg

no a viděl jsem i za 250 Kč. Bylo krásně žluťoučké dosti velké a dovežené z Francie.

+1/0
13.4.2014 14:52

J60i36ř83í 95P50u38t70í84k 7658173373762

No je psáno "trochu lepší kuře", takže se asi nejedná o toho mutanta z Teska v akci za 49 Kč/kilo...

0/0
13.4.2014 20:53

L16i24b12o50r 94Z21a77p73l70e12t39a48l 7413223355730

Hezký redakce a kde toho bažanta mám jako sehnat?To už neporadíte?Je vidět,že nemáte co dělat.

+1/0
13.4.2014 12:47

V86l31a59d70i90m51í18r 12Š15n10e96k 9504628276181

Kde koupím bažanta ???:-P

+1/0
13.4.2014 7:44

O52s76k93a81r 53K50o78v97a71ř20í51k 8737583966457

ve zdravotnických potřebách

+7/0
13.4.2014 9:21

P12a95v97e43l 56J65e84ř63á15b10e45k 7931242374217

Bažant se nekupuje.

Sbírá (ale nesmí vás nikdo vidět) pod stromy kde hřadují (spí přes noc), když před tím sezobou větší množství pšenice namočené do rumu či jiného alkoholu.

Tolik odborné rady zkušených mezi republikových obyvatel vesnic v hrabských panstvích.

Pšenice - nejlepší z panských sýpek.

+2/0
13.4.2014 12:33



Najdete na iDNES.cz