Diskuze

Děláme vše, aby lidem nebylo líto peněz, říká Pohlreich k pátému Bibu

Nakupuje ty nejlepší a tedy i nejdražší čerstvé ryby, dokonce chová francouzské slepice, aby měl v kuchyni své restaurace vajíčka s těmi nejsytěji oranžovými žloutky. Do kuchyně i na plac si vybírá ten nejlepší personál, do ničeho si "nenechá kecat" a jde si nekompromisně za svým. Drsný šéf, který umí své lidi motivovat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠB

Bože, to je diskuze. Vše, na co nemám nebo je dražší, než si umím představit nebo za co běžně utrácím, je hned zlodějina, předražený nebo snobárna. To minimálně. Ach jo.... Ať si každý jí nebo kupuje, na co má. Co je komu do toho? Stejnou logikou bychom měli všichni jezdit v Dacii Logan (tedy jestli není snobárna i to), protože ta vás taky odveze kam potřebujete, má čtyři kola a jeden volant. Stejně jako Octavie, Superb, Mazda, Mercedes nebo dokonce Porsche. Ne, vážně, já padám. Neuvěřitelná diskuze! Závisti a malosti zdar! ;-DR^

6 0
možnosti
BN

Peněz by mi líto nebylo, kdybych je měla

1 0
možnosti
RM

Ale jo, Pohlraicha mám celkem rád, otevřel oči spoustě lidem, především když ukázal jak se dělají blafy v hospodách... A ty jeho meníčka za 850 - no, když mu to pražští hejlové zaplatí, tak co by ne. Dělal bych to stejně.

3 1
možnosti
PK

"...Do kuchyně nás v Divinisu pustili úplně bez problémů, ..."

HA!!A maj ho. Novináři jistě měli potravinářské průkazy :-P

3 1
možnosti
TL

Máte namysli Zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství? K čemu by jim byl?

0 0
možnosti
PS

Lák na čerstvé ryby ? :-)"

Proto třeba nemáme ryby ve stálé nabídce, hostům nabízíme vždy jen to, co se podařilo sehnat opravdu kvalitní a čerstvé," vysvětluje, proč se denní nabídka mění.

Zdroj: http://hobby.idnes.cz/oceneni-bib-restaurace-divinis-zdenek-pohlreich-ftl-/hobby-domov.aspx?c=A140506_204908_hobby-domov_mce

Proto třeba nemáme ryby ve stálé nabídce, hostům nabízíme vždy jen to, co se podařilo sehnat opravdu kvalitní a čerstvé," vysvětluje, proč se denní nabídka mění.

Zdroj: http://hobby.idnes.cz/oceneni-bib-restaurace-divinis-zdenek-pohlreich-ftl-/hobby-domov.aspx?c=A140506_204908_hobby-domov_mce

Proto třeba nemáme ryby ve stálé nabídce, hostům nabízíme vždy jen to, co se podařilo sehnat opravdu kvalitní a čerstvé," vysvětluje, proč se denní nabídka mění. Zdroj: http://hobby.idnes.cz/oceneni-bib-restaurace-divinis-zdenek-pohlreich-ftl-/hobby-domov.aspx?c=A140506_204908_hobby-domov_mce Proto třeba nemáme ryby ve stálé nabídce, hostům nabízíme vždy jen to, co se podařilo sehnat opravdu kvalitní a čerstvé," vysvětluje, proč se denní nabídka mění. Zdroj: http://hobby.idnes.cz/oceneni-bib-restaurace-divinis-zdenek-pohlreich-ftl-/hobby-domov.aspx?c=A140506_204908_hobby-domov_mce Nemáme vždy ryby v nabídce.."

0 12
možnosti
PS

Nějak se to násobí.;-( Dříve, či později budete mít čerstvé živé ryby a čerstvou bio zeleninu. Akvaponický skleník .

Cesta rajčete ze sklizně do talířku méně než 20 minut. A navíc BIO. V

0 7
možnosti
PS

.Rada panu  Pohlreichovi - zmenšete talířky, porce budou vypadat větší. Něco jako do pohádky pro 7 trpaslíků.

Jinak vás ale obdivuji. :-P

5 0
možnosti
DN

Porce jsou dostatečné.

2 2
možnosti
BM

Tak já jsem měl sushi maki s lososem, avokádem a krevetama po třetinách. Nicméně takhle neobědvám každý den, aby jste mě neměli za snoba. K večeři budu mít buřty s cibulí ;-).

0 0
možnosti
PA

P35e96t33r 18A31g71u67l22á80r

14. 5. 2014 18:47

Maki sushi s tuňákem, lososem a okurkou se dá v pohodě připravit doma. V Makru mají vše a dokonce sojovku bez glutamatu. Žena se ráda dívá jak motám.

2 0
možnosti
PA

P90e35t31r 41A91g58u48l26á39r

14. 5. 2014 16:27

Tak schválně. Jaký byl oběd? Já jedl v jídelně střední hotelové školy, kde se děti učí vařit. Boršč, hovězí pečeně na česneku a knedlík. Měl tu někdo něco výjimečného?

0 0
možnosti

Listový salát rajčiny, kozí syr, zálievka z olivového oleja, horčice

0 0
možnosti

Ty brdo toto je zasa debata...

Niekto nechce pochopiť že francúzske sliepky je nejaká odroda, ktorá má žltučký žltok,

ďaľší nechápe, prečo by mal odlišovať chuť chemického blivajzu od poctivej stravy.

Iný povie, že 800 Kc je moc a je to predražené a pani Rollova by všetko uvarila rovnako za desatinu ceny, pričom sama jedla polievku za 800,- Kč vo Vodičkovej ulici a ked sa človek spýta kde to bolo, tak sa dozvie že ako blbý Slovák nemá mekotať...

Ty vole ja čumím..

Každému co je ho jest.. Ked na to nemáš/nechutí to/ nepoznáš rozdiel/vieš tak prečo potom úporne debatujete pod týmito článkami? Pohlreich niečo dokázal a dokázal to sám, bez toho aby kradol  alebo privatizoval. Varí dobre, vie sa predať...

11 2
možnosti
PA

P56e95t41r 86A58g13u15l28á45r

14. 5. 2014 16:32

Klídek, paní(?) TRollová je takovou atrakcí této diskuze. Nebýt ji, všichni by již nadávali pod jiným článkem na nějakého zloděje. Dle toho co píše, by jí mělo být přes šedesát, ale vyjadřuje se jako patnáctka, co doufá že najde spřízněnou duši.

3 1
možnosti
Foto

Pohlreich je bůh :-)

Jeho zásluhy o zlepšení české gastronomie jsou nezpochybnitelné a ještě je to sympaťák. A je vtipnej. Některý jeho hlášky se dají tesat do kamene.

Ráda podle něj vařím.

7 0
možnosti
DN

Na běžné vaření je lepší Roman Vaněk.

4 0
možnosti