Diskuse k článku

Knížka o grilování od DJ BBQ je vodvaz. Objevil ho Jamie Oliver

Jestli je někdo symbolem všeho, co znamená grilovačka, tak je to Christian Stevenson, pro kterého je grilování celý život. Tak trošku alternativní týpek, šílený a okouzlující chlapík, který zachází s grilem tak, že strhl i Jamieho Olivera. Právě mu u nás vychází knížka receptů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J48i43ř77í 70N21o16v65á89k 6804252879191

Cesky diskuter, odbornik na vse! Je treba nekomu, kdo je spicka ve svem oboru, davat rady?

+2/0
13.6.2014 10:35

P59a14v47e72l 70N44o31v13á59k 7882459366489

Pul lzicky horcicneho prasku?... No nevim.. ja pouzivam na grilovane maso horcicne seminko... to je teprve parada... R^

0/−1
12.6.2014 8:35

M82a67r62e71k 25Z66a28h88r95a66d31i58l 6764709125641

No, obecně mě ty jeho sušený a granulovaný přísady moc nepřesvědčily. Nechápu, proč nedat čerstvý..

0/−1
12.6.2014 8:39

P70a97v15e44l 86N43o60v65á34k 7552769836849

Tak treba cesnek cerstvej dat nemuzete.. ten zhorkne... s cibuli je to podobne..

+2/0
12.6.2014 8:45

P29a74v71e43l 49N18o55v76á54k 7532769146519

ale da se to vyresit tak, ze se to cesnekem potre a pak se zbyly cesnek seskrabe treba

0/0
12.6.2014 8:47
Foto

M95a41r31t15i52n 54V34y45s37t39r67č65i45l 1279957648

cesnek, olej, bylinky cerstvy do hmozdire a na jemno..zalezi jak na co...ale cesnek je dobrej na rizky ne na gril :) ja moc maso necesnekuju, podle toho na co, na ramínka, zebirka snad do BBQ marinadky trochu jo...ale koupim ji, rozsireni obzoru se hodi.

0/0
13.6.2014 7:56

M65a80r79e83k 38B39u42r75z81a 7927841822897

Ja myslim, ze je to trochu i o stretu kultur, asi obecne vic spolehaji na konvenience

+2/0
12.6.2014 10:36

M97i63l65a35n 41K66l15o21u57č50e35k 3860535968687

sušenej česnek je asi taková konvenience jako sušená paprika

+2/0
12.6.2014 11:11

P29a87v25l72a 27N47o85v87á 3405863548405

R^

0/0
12.6.2014 14:38

P74a50v35e67l 26O93d13r61a56z74i80l 6624379977100

Ne, to není, jde o zcela jiné suroviny.

0/0
12.6.2014 16:10
Foto

M10a54r47t27i32n 28V83y35s56t15r41č84i30l 1789757498

http://www.bezpecnostpotravin.cz/az/termin/92376.aspx

0/0
13.6.2014 7:58

P62a24v29e28l 33O26d63r79a55z78i56l 6434609707310

Víte, vycházel jsem z toho, že z česneku se používá docela jiná část rostliny, než z papriky, že paprika bez sušení nevydrží, zatímco česnek ano, paprika sušením moc neztrácí, česnek rozhodně ano.

Nepotřebuji odkazy na notorické pojmy.

0/0
13.6.2014 10:48

M68i64l89a21n 16K77l58o56u40č73e94k 3860505938757

Hořčičnej prášek je jenom namletý semínko.

+2/0
12.6.2014 9:45

P28a35v10l68a 48N76o16v28á 3345603918335

Teď jsem to chtěla napsat. Já si ho doma teda drtím sama v hmoždíři, ale předpokládám, že tenhle bude mnohem jemnější, já tam klidně nechám trochu hrudky.

0/0
12.6.2014 14:37

P97e13t93r 67R71o75m58á62n38e86k 8274147284924

Já dávám mletou hořčici v daleko větším množství. Půl lžičky proti použité lžíci cuminu a dalším je v podstatě jako nic. Jinak ten prášek aspoň neobsahuje konzervanty a dalších 10 zbytečných přísad, jako klasická hořčičná omáčka.

+1/0
12.6.2014 13:14

P58a38v17l26a 48N14o32v25á 3145613558205

No hlavně ten prášek je chuťově jinde než samotná hořčice.

0/0
12.6.2014 14:55

M76i54c50h39a89l 52S66t10r51n37a15d 5238136637527

DJ BBQ je super. Ale podivejte se taky na BBQ PIT BOYS :) To jsou grilovaci frajeri ;)

0/0
12.6.2014 8:18



Najdete na iDNES.cz