Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Knížka o grilování od DJ BBQ je vodvaz. Objevil ho Jamie Oliver

Jestli je někdo symbolem všeho, co znamená grilovačka, tak je to Christian Stevenson, pro kterého je grilování celý život. Tak trošku alternativní týpek, šílený a okouzlující chlapík, který zachází s grilem tak, že strhl i Jamieho Olivera. Právě mu u nás vychází knížka receptů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J77i54ř21í 69N78o69v80á77k 6134412179571

Cesky diskuter, odbornik na vse! Je treba nekomu, kdo je spicka ve svem oboru, davat rady?

+2/0
13.6.2014 10:35

P52a38v65e96l 40N88o74v91á69k 7272109346269

Pul lzicky horcicneho prasku?... No nevim.. ja pouzivam na grilovane maso horcicne seminko... to je teprve parada... R^

0/−1
12.6.2014 8:35

M34a42r35e57k 88Z39a23h23r66a11d86i84l 6184639305811

No, obecně mě ty jeho sušený a granulovaný přísady moc nepřesvědčily. Nechápu, proč nedat čerstvý..

0/−1
12.6.2014 8:39

P25a93v42e63l 35N86o16v97á71k 7592949266429

Tak treba cesnek cerstvej dat nemuzete.. ten zhorkne... s cibuli je to podobne..

+2/0
12.6.2014 8:45

P64a60v53e85l 53N53o37v54á30k 7232129936439

ale da se to vyresit tak, ze se to cesnekem potre a pak se zbyly cesnek seskrabe treba

0/0
12.6.2014 8:47
Foto

M85a37r78t21i32n 35V53y19s53t32r67č70i90l 1479357378

cesnek, olej, bylinky cerstvy do hmozdire a na jemno..zalezi jak na co...ale cesnek je dobrej na rizky ne na gril :) ja moc maso necesnekuju, podle toho na co, na ramínka, zebirka snad do BBQ marinadky trochu jo...ale koupim ji, rozsireni obzoru se hodi.

0/0
13.6.2014 7:56

M84a39r44e95k 80B12u49r42z98a 7637191922377

Ja myslim, ze je to trochu i o stretu kultur, asi obecne vic spolehaji na konvenience

+2/0
12.6.2014 10:36

M94i80l40a69n 90K10l78o29u60č37e68k 3720325208387

sušenej česnek je asi taková konvenience jako sušená paprika

+2/0
12.6.2014 11:11

P85a25v62l16a 11N27o44v83á 3665963628835

R^

0/0
12.6.2014 14:38

P86a45v21e67l 26O59d80r57a51z36i10l 6984469557180

Ne, to není, jde o zcela jiné suroviny.

0/0
12.6.2014 16:10
Foto

M34a11r74t33i57n 90V20y56s82t11r13č90i20l 1599957728

http://www.bezpecnostpotravin.cz/az/termin/92376.aspx

0/0
13.6.2014 7:58

P72a37v26e90l 82O48d69r52a22z51i61l 6864589247620

Víte, vycházel jsem z toho, že z česneku se používá docela jiná část rostliny, než z papriky, že paprika bez sušení nevydrží, zatímco česnek ano, paprika sušením moc neztrácí, česnek rozhodně ano.

Nepotřebuji odkazy na notorické pojmy.

0/0
13.6.2014 10:48

M68i54l19a20n 81K91l72o15u92č76e88k 3380655228687

Hořčičnej prášek je jenom namletý semínko.

+2/0
12.6.2014 9:45

P70a97v54l63a 37N70o30v63á 3345853418325

Teď jsem to chtěla napsat. Já si ho doma teda drtím sama v hmoždíři, ale předpokládám, že tenhle bude mnohem jemnější, já tam klidně nechám trochu hrudky.

0/0
12.6.2014 14:37

P21e16t38r 33R96o68m48á43n45e11k 8494247804104

Já dávám mletou hořčici v daleko větším množství. Půl lžičky proti použité lžíci cuminu a dalším je v podstatě jako nic. Jinak ten prášek aspoň neobsahuje konzervanty a dalších 10 zbytečných přísad, jako klasická hořčičná omáčka.

+1/0
12.6.2014 13:14

P32a32v24l92a 20N13o39v53á 3805633418945

No hlavně ten prášek je chuťově jinde než samotná hořčice.

0/0
12.6.2014 14:55

M86i90c47h90a83l 33S50t68r60n97a64d 5528916687277

DJ BBQ je super. Ale podivejte se taky na BBQ PIT BOYS :) To jsou grilovaci frajeri ;)

0/0
12.6.2014 8:18







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.