Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Vypěstujte si popínavý špenát. Můžete z něj ujídat až do podzimu

„To je Basella rubra neboli pnoucí špenát. Narazit na něj můžete i pod názvem malabarský špenát,“ představuje Čestmír Vorlíček, zahradník společnosti Botanicus v Ostré poměrně neznámou zajímavou zeleninu s lehce načervenalými listy. A přidá i typy pro praktické využití v kuchyni.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

O25l37d71ř24i67c44h 92H28o32r94á14k 2344979621265

No to je zpráva platná jak mrtvému zimník, na jaře měl vyjít.

A milá redakce, ten nový styl stránek stojí za houby, už si vám na něj v diskusích stěžovalo hodně lidí (když začal v rubrice ekonomika).

Nechcete nechat hlasovat čtenáře o tom co považují za lepší?

+2/0
3.7.2014 22:11
Foto

M57a88r90t64i13n 87V49y26s91t41r85č15i14l 1989347288

Proč ten článek nevyšel brzo na jaře? :)

+4/0
3.7.2014 9:38

P66a18v37l56a 34N57o24v25á 3455213328245

R^

0/0
3.7.2014 11:35

J20i82n15d28ř28i82c59h 21H18a76n66z35a37l86í54k 9323356586866

Botanicus rules, jestli jste tam jeste nikdy nebyli, tak doporucuju navstivit. Vylet na celej den pro celou rodinu. Uzasny prostredi a vegetace.

+1/0
3.7.2014 9:31







Najdete na iDNES.cz