Diskuze

Vypěstujte si popínavý špenát. Můžete z něj ujídat až do podzimu

„To je Basella rubra neboli pnoucí špenát. Narazit na něj můžete i pod názvem malabarský špenát,“ představuje Čestmír Vorlíček, zahradník společnosti Botanicus v Ostré poměrně neznámou zajímavou zeleninu s lehce načervenalými listy. A přidá i typy pro praktické využití v kuchyni.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No to je zpráva platná jak mrtvému zimník, na jaře měl vyjít.

A milá redakce, ten nový styl stránek stojí za houby, už si vám na něj v diskusích stěžovalo hodně lidí (když začal v rubrice ekonomika).

Nechcete nechat hlasovat čtenáře o tom co považují za lepší?

2 0
možnosti

Proč ten článek nevyšel brzo na jaře? :)

4 0
možnosti

Botanicus rules, jestli jste tam jeste nikdy nebyli, tak doporucuju navstivit. Vylet na celej den pro celou rodinu. Uzasny prostredi a vegetace.

1 0
možnosti