- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nejak mi v tom receptu schazi mrkev a kopr ! Kren se mi jevi zbytecny, je mnohem lepsi cerstve nastrouhany k pecenemu kolenu a cesnek se pouziva pri nakladani okurek predevsim v ruske kuchyni.
Okurky miluji na vsechny zpusoby, ale musim si je zavarit sam. Ty z obchodu jsou na muj vkus neskutecne kysele. Dlouho hledam optimalni recept, u me vyhrava klasicke DEKO, ale min octa a o dost vic cukru. Do kazde sklenice pak jeste strouzek cesneku a nic vic. Loni jsem ani nesterilizoval. Po mesici muzete konzumovat. Nalev ma vybornou chut, vzdy ho i cely vypiju :-) zitra se chystam udelat prvni letosni kvasaky. A miluji take okurkovy salat s mlekem a smetanou. Mňam.
dyť to je recept na nálev ze sáčku běžně k dostání a tři kila okurek sníst na posezení aby se nezkazily to raději budu dělat klasicky
Co mám dělat s tím druhým litrem vody?