Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Jak na „instantní“ gril. Vyzkoušeli jsme, zda vás na výletě nakrmí

Grilování v rámci piknikování je u nás zatím málo rozšířené. Je to tím, že míst vhodných ke grilování je ve srovnání se zahraničím pořád málo, navíc ne každý má malý cestovní gril, který by se pohodlně vešel do kufru auta, nemluvě o batohu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P18e46t26r97a 32Š34i49m43o97n62o54v13á 6250370453863

To mě překvapilo, že tento jednorázový gril je použitelný, až se počet grilovacich míst zvýší na 10, třeba vyzkoušíme ;-).

+2/0
8.8.2014 8:46
Foto

V85l76a94d82i37m15í25r 36V63o62l78k68o 6940222357949

asi blbej kus....mě nechytl ani náhodou....naštvanej jsem odkráčel do lesa pro dřevo a uhlí z něj pak aspoň nasypal na oheň. Netvrdím, že ostatní nejsou OK, ale ten můj byl na kočku

+2/−1
7.8.2014 19:58

J13i13ř31í 88D44v68o55ř79á48k 5858373588710

Začal jsem hrát novou hru .Pravidla ?Jednou za čas otevřu Idnes  rubriku Hobby , přečtu si nadpisy článků ,  a odhadnu autora.U "bma" mám víc než devadesáti procentní úspěšnost.Trochu mu závidím , že mu za "to" někdo platí.

+2/−2
7.8.2014 19:34

V95l14a17s56t54i70m75i31l 21T25e36n36c53e26r 4740240417480

Taky jsem to kdysi vyzkoušel. Gril fungoval tak, jak to má v popisu práce, ale já udělal chybu - griloval jsem kuřecí stehýnka aníž bych je aspoň nařízl. Pak už mu došel horký dech a samozřejmě, že u kosti to pak nebylo ono. Bohužel, chybama se člověk učí. :-/

+3/0
7.8.2014 12:45

M67i61l50a38n 19K89l94o61u78č36e67k 3170715518647

Takovéto maso s kostí je lépe grilovat nepřímo, ale to tento gril neumí.

+1/0
7.8.2014 15:33

M46a66r88t72i33n 40M66a13i81k90s15n62a17r 3254393158342

Na zacatku podzimu je obcas maj ve vyprodeji i kolem 15kc ks :)

0/0
7.8.2014 10:15

A53l87e89x19a30n66d94r 27K60o92s90t49k62a 5139526839716

A pokud je neuskladníte doslova pod vodou, tak do jara vydrží.

+2/0
7.8.2014 11:22

J17a58n 84H50l18a17v11a58t68ý 7469132367868

V Kauflandu tento gril měli za 45Kč/ks. Koupil jsem dva, druhý jsem chtěl rozpálit, kdyby ten první "chcípnul" brzo. Gril chytl parádně i za svěžího větru. Raději jsme použili jen tenké kuřecí plátky a klobásy - přeci jen - co kdyby vyhasl dříve, než se udělají? Nakonec však i po upečení všeho, co jsme měli pěkně hřál další hodinu. Dá se tedy na něm grilovat cokoliv. Rozhodně doporučuji.R^

+6/0
7.8.2014 9:09
Foto

D43a62v83i60d 54K26o98m93á55r71e47k 3743620280878

Taky jsem tomu moc nevěřil ale kámoš jeden dotáhl na ryby a hřálo nám to taky pěkně dlouho. Ugrilovali jsme bratwursty a úhoře a pak to ještě snad hodinu sálalo. Nevýhoda je,že se musí často obracet,jinak se to připaluje,jak je rošt blízko topeniště ale jako nouzovka dobrý...R^

+1/0
7.8.2014 15:33

J62a78n45a 17N79o29v83á45k80o88v59á 7607300909898

;-D

Platí stejná pravidla jako u „velkého“ grilování. Nepíchat do masa. Nezapomeňte si přibalit kleště nebo pinzetu.;-D

...teda, pokud jste naprostý másla....pokud ne, tak vám stejně dobře k obracení poslouží dva kdekoliv odlomené klacíky. :-P Vy mistři BBQ. :-P:-/;-D;-D;-D

+5/−4
7.8.2014 0:25

J73a55n51a 28N29o50v68á32k26o89v59á 7907930459688

Ok, mínusáři, máte pravdu, pokud je větévka živá a nepoškodím lýko, tak mi na výrobu pinzety opravdu stačí jedna, uznávám :-P

+2/0
7.8.2014 20:08







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.