Diskuze

Jak na „instantní“ gril. Vyzkoušeli jsme, zda vás na výletě nakrmí

Grilování v rámci piknikování je u nás zatím málo rozšířené. Je to tím, že míst vhodných ke grilování je ve srovnání se zahraničím pořád málo, navíc ne každý má malý cestovní gril, který by se pohodlně vešel do kufru auta, nemluvě o batohu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To mě překvapilo, že tento jednorázový gril je použitelný, až se počet grilovacich míst zvýší na 10, třeba vyzkoušíme ;-).

2 0
možnosti
Foto

asi blbej kus....mě nechytl ani náhodou....naštvanej jsem odkráčel do lesa pro dřevo a uhlí z něj pak aspoň nasypal na oheň. Netvrdím, že ostatní nejsou OK, ale ten můj byl na kočku

2 1
možnosti
JD

Začal jsem hrát novou hru .Pravidla ?Jednou za čas otevřu Idnes  rubriku Hobby , přečtu si nadpisy článků ,  a odhadnu autora.U "bma" mám víc než devadesáti procentní úspěšnost.Trochu mu závidím , že mu za "to" někdo platí.

2 2
možnosti
VT

Taky jsem to kdysi vyzkoušel. Gril fungoval tak, jak to má v popisu práce, ale já udělal chybu - griloval jsem kuřecí stehýnka aníž bych je aspoň nařízl. Pak už mu došel horký dech a samozřejmě, že u kosti to pak nebylo ono. Bohužel, chybama se člověk učí. :-/

3 0
možnosti
MK

Takovéto maso s kostí je lépe grilovat nepřímo, ale to tento gril neumí.

1 0
možnosti
MM

Na zacatku podzimu je obcas maj ve vyprodeji i kolem 15kc ks :)

0 0
možnosti
AK

A pokud je neuskladníte doslova pod vodou, tak do jara vydrží.

2 0
možnosti
JH

V Kauflandu tento gril měli za 45Kč/ks. Koupil jsem dva, druhý jsem chtěl rozpálit, kdyby ten první "chcípnul" brzo. Gril chytl parádně i za svěžího větru. Raději jsme použili jen tenké kuřecí plátky a klobásy - přeci jen - co kdyby vyhasl dříve, než se udělají? Nakonec však i po upečení všeho, co jsme měli pěkně hřál další hodinu. Dá se tedy na něm grilovat cokoliv. Rozhodně doporučuji.R^

6 0
možnosti
DK

Taky jsem tomu moc nevěřil ale kámoš jeden dotáhl na ryby a hřálo nám to taky pěkně dlouho. Ugrilovali jsme bratwursty a úhoře a pak to ještě snad hodinu sálalo. Nevýhoda je,že se musí často obracet,jinak se to připaluje,jak je rošt blízko topeniště ale jako nouzovka dobrý...R^

1 0
možnosti
JN

;-D

Platí stejná pravidla jako u „velkého“ grilování. Nepíchat do masa. Nezapomeňte si přibalit kleště nebo pinzetu.;-D

...teda, pokud jste naprostý másla....pokud ne, tak vám stejně dobře k obracení poslouží dva kdekoliv odlomené klacíky. :-P Vy mistři BBQ. :-P:-/;-D;-D;-D

5 4
možnosti
JN

Ok, mínusáři, máte pravdu, pokud je větévka živá a nepoškodím lýko, tak mi na výrobu pinzety opravdu stačí jedna, uznávám :-P

2 0
možnosti