Diskuze

Nový nůž namaže máslo ztuhlé z lednice. Staletý problém je vyřešen

Nově se k problému mazání ztuhlého másla postavili zlepšovatelé z Austrálie. Místo nákladných sci-fi řešení vymysleli nůž ButterUp, který stírá drobné „nitky“ másla, které se na vzduchu bleskově rozehřejí, a dají se tím pádem snadno rozetřít.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdravím  " všechny  nevědoucí " - takovýto nůž jsme už vozívali z  bývalého " východního Německa  " z Martkrewitz už před 35 roky . Stál necelé 2 DM /  tenkrát tedy vyšel na necelých 6 korun ! /.. Ale i u nás se dal  koupit / 46 Kč / V kuchyňských potřebách žádejte " mazací nůž " - tak dlouho jsem u nás ve městě otravovala vedoucího prodejny až ho   začali " vést v běžném sortimentu nožů"... i když tvrdili, že se neujmou. / vyráběla ho známá česká firma na nože - / Já sama jsem tímto nožem vybavila příbuzenstvo, známé, kamarádky...Mám doma 3 " v oběhu " už spoustu let a nejenže s jiným nožem neumím nic namazat, krájí se s ním dobře i salám, bábovka, dort...jen na zmrzlém mase jsem jednou jeden zlikvidovala...:-/  Přeju úspěšnou výpravu za starý dobrým pomocníkem... a dejte vědět jak jste uspěli .V

0 0
možnosti

J42a40n 80M73a54m94l34a13s

23. 8. 2014 19:44

Docela by mě zajímalo, kde je ten Martkrewitz:-)

0 0
možnosti

este ze mu prodali ten Toast Bread uz nakrajen, este by ten jeliman musel vymyslet nuz na krajeni toho nechutnyho sajrajtu...

1 1
možnosti

Toast bread se PRODAVA vetsinou uz krajeny. Nejbeznejsi chleba v Australii, protoze lide maji radi toasty k snidani.

0 0
možnosti

za prve, ten chleba, co mladenec pouziva, se nejdrive toastuje….a pak namazani maslem je jiz hracka…kdyz mladenec toastovati nechce, at namaze ten neotoastovany "toast" mayonaisou….zdravejsi nazli maslo a jednodusi zaroven...;-D

2 1
možnosti

v Australii se majoneza, zvana mayonnaise, na toastovy chleba nemaze.

A zdravejsi nez nase prima kvalitni australske maslo od krav pasoucich se na cistych pastvinach, rozhodne neni.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Nápad je to výborný, jenom nerozumím tomu, proč potřebují na rozjezd výroby 70 tisíc dolarů. Přede není problém výrobce nože požádat o dodávku nožů upravených dle dokumentace.

To bude spíš na marketing.

0 0
možnosti

To bys nepochopil.

3 0
možnosti

P16e25t21r 52B30o14x87a36n

18. 8. 2014 21:29

Me se ten napad libi. A 200 bude pocatecni cena. Az padne tak na pade, tak si to poridim. Jen me pobavila diskuze, kde vsichni jen remcaji a to zejmena proto, ze je stve, ze na tak jednoduchou vec neprisli sami :-P

1 0
možnosti

L90a22d53a 66N54o77v16a74k

18. 8. 2014 22:25

o tomhle "nápadu" jsem četl možná zrovna tady asi tak před pěti lety...

1 0
možnosti

tohle řešit nemusím, jelikož máslo nedávám do lednice, nýbrž do stolní máselnice...

0 2
možnosti

fakt mě zajímá, co je na tom k minusování...? :-)

0 0
možnosti

Pravé máslo nikdy úplně ztuhnout nemůže...

1 7
možnosti

J66i11ř97í 89K54v67ě69š

18. 8. 2014 12:41

Od malička si máslo roztírám vroubkovaným příborákem a nikdy žádný problém. Škoda, že naše tehdy nenapadlo ten nůž přebarvit na červeno a nechat si to patentovat jako nůž na máslo, mohli z nás být milionáři. :-)

9 1
možnosti

Stačí máslo nekrájet, ale škrabat tenké plátky nožem nakomo. Dělám to tak celej život a máslo z lednice tak nebyl nikdy "problém"...

5 0
možnosti