- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zdravím " všechny nevědoucí " - takovýto nůž jsme už vozívali z bývalého " východního Německa " z Martkrewitz už před 35 roky . Stál necelé 2 DM / tenkrát tedy vyšel na necelých 6 korun ! /.. Ale i u nás se dal koupit / 46 Kč / V kuchyňských potřebách žádejte " mazací nůž " - tak dlouho jsem u nás ve městě otravovala vedoucího prodejny až ho začali " vést v běžném sortimentu nožů"... i když tvrdili, že se neujmou. / vyráběla ho známá česká firma na nože - / Já sama jsem tímto nožem vybavila příbuzenstvo, známé, kamarádky...Mám doma 3 " v oběhu " už spoustu let a nejenže s jiným nožem neumím nic namazat, krájí se s ním dobře i salám, bábovka, dort...jen na zmrzlém mase jsem jednou jeden zlikvidovala... Přeju úspěšnou výpravu za starý dobrým pomocníkem... a dejte vědět jak jste uspěli .
Docela by mě zajímalo, kde je ten Martkrewitz:-)
este ze mu prodali ten Toast Bread uz nakrajen, este by ten jeliman musel vymyslet nuz na krajeni toho nechutnyho sajrajtu...
Toast bread se PRODAVA vetsinou uz krajeny. Nejbeznejsi chleba v Australii, protoze lide maji radi toasty k snidani.
za prve, ten chleba, co mladenec pouziva, se nejdrive toastuje….a pak namazani maslem je jiz hracka…kdyz mladenec toastovati nechce, at namaze ten neotoastovany "toast" mayonaisou….zdravejsi nazli maslo a jednodusi zaroven...
v Australii se majoneza, zvana mayonnaise, na toastovy chleba nemaze.
A zdravejsi nez nase prima kvalitni australske maslo od krav pasoucich se na cistych pastvinach, rozhodne neni.
Nápad je to výborný, jenom nerozumím tomu, proč potřebují na rozjezd výroby 70 tisíc dolarů. Přede není problém výrobce nože požádat o dodávku nožů upravených dle dokumentace.
To bude spíš na marketing.
Me se ten napad libi. A 200 bude pocatecni cena. Az padne tak na pade, tak si to poridim. Jen me pobavila diskuze, kde vsichni jen remcaji a to zejmena proto, ze je stve, ze na tak jednoduchou vec neprisli sami
o tomhle "nápadu" jsem četl možná zrovna tady asi tak před pěti lety...
tohle řešit nemusím, jelikož máslo nedávám do lednice, nýbrž do stolní máselnice...
fakt mě zajímá, co je na tom k minusování...?
Pravé máslo nikdy úplně ztuhnout nemůže...
Od malička si máslo roztírám vroubkovaným příborákem a nikdy žádný problém. Škoda, že naše tehdy nenapadlo ten nůž přebarvit na červeno a nechat si to patentovat jako nůž na máslo, mohli z nás být milionáři.
Stačí máslo nekrájet, ale škrabat tenké plátky nožem nakomo. Dělám to tak celej život a máslo z lednice tak nebyl nikdy "problém"...