Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Studená terinka za málo peněz. Pohlreich ji udělá z nožiček a kolena

„Máloco je tak výživné jako prase,“ prohlásí Šéf a už to ze sebe sype. Ve třetím dílu své kuchařské show se provaří vepřovým od japonské polévky a čínského sweet and sour až po terinku z nožiček a kolena.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J37a57r36m32i83l88a 88M24a87r36e58š38o70v21á 5974917690833

Chudáci muslimové, kteří vepřové nejedí, kam se na něj hrabou ty jejich kozy! Škoda, že sobotní recepty se na "iprima" nezveřejňují.

0/0
7.10.2014 11:55

P47e43t72r 26H85a73n31á15k 8591524246257

Jak tohodle pana nemusim , tak vcera u me zabodoval. Polevkou pocinaje a pecenou kytou konce. A dobre si delal srandu z nejake pipiny z Jicina nebo odkud ohledne krajeni masa a zeleniny zvlast :-D

+2/0
6.10.2014 6:21

R52e33n62é 86Š92r56ů77t86e15k 8318215926278

Paní Jana z Nového Jičína, zajímalo by mně jestli je skutečná, nebo je to jen Pohlreichův výmysl. Prý ho prudí za všechno. ;-D

0/0
8.10.2014 9:03

M53i17l53a81n 70L22i95n93h43a95r92t 8554206707626

Jste to, co jíte...;-);-D a můžete tomu říkati, jak chcete!

0/0
5.10.2014 20:56

P10e77t38r 46H10á72j83e34k 4740822271514

Třeba zrní?

0/0
7.10.2014 16:52

D24i81t77a 25S31m78í98t41a65l76o32v88á 7401289305199

Pohlreich a sulc z vepřových nožiček? Není to ten "kuchař", který uboze kritizuje kohokoli jiného než sám sebe jen za to, že používají k vaření levné suroviny? Ten člověk má plnou hubu keců o tom, jak ON musí naučit české lidi používat kvalitní suroviny a konzumovat lahůdky a najednou mu ani sulc z nožiček nesmrdí. Asi závidí, že jiným to nese(zatím), tak se holt přiživí taky... Ještě mi na videu chybí nějaké ty kočky, aby se procházely mezi surovinami, jako to udělal už při "šéfovi na grilu"... ;-D

Pro zasmání po Hruškově kuřecích kůžičkách je to dobrý, ale radši budu dál dělat obdobou paštiku z vepřové hlavy a nožky dám povařit psovi.:-P

+1/−24
5.10.2014 18:01

J37i68ř41í 81S84o25u85č36e92k 5746927549699

Rovnou uveďte, v jakém dílu kterého pořadu Pohlreich tvrdil, že se k vaření nesmějí používat levné suroviny. Ušetřím vám práci s hledáním - nikdy nic takového neřekl, sám naopak prezentoval řadu receptů z cenově dostupných surovin. Pokud si potřebujete vymýšlet záminky, jen abyste mohla někoho kritizovat, pak to vypovídá především o vás samotné.

+14/−1
5.10.2014 18:24

D82i77t97a 52S70m80í22t64a79l70o76v21á 7391959335559

Téměř vždy, když uačal mluvit o "svých" restauracích... a především v rozhovorech pro média, kde se on sám vyjadřuje k vaření ostatních. Tam nešetří slovy jako odpad z masa a žrádlo pro psy... Ale od něj je totéž lahůdka? I ten bůček, kolem kterého mu chodila kočka z šéfa na grilu propagoval "farmářský".

Prostě dnes uvařil podle svých vlastních slov levnou náhražku z odpadu používajícího se jako žrádlo pro psy... Takto totiž zkomentoval domácí sulc z receptu na konkurenční televizní stanici.

0/−2
6.10.2014 11:38

J48a15r80o51s73l95a16v 51F45r65a98n94t51i32š56e84k 53B70r82ü98m33m46e69r 1461186543560

Lžete, lžete, lžete. Jen je vidět, že absolutně netušíte, co to znamená kvalitní surovina. Ano, i bůček může být jak kvalitní surovina, tak odpad, který ani ty psi nežerou.

+1/0
7.10.2014 1:32

M97a64r69k55é28t62a 80Ž54e68m21l13i95č85k71o56v16á 1144810263233

Nikdy nekritizoval levné suroviny ale ty srágory z mrazáků nebo polotovary. Prosazuje čerstvé, nejlépe místní suroviny.

+8/0
5.10.2014 18:34

D57i24t90a 67S67m23í33t32a11l45o44v42á 7291499175869

Ale ano, kritizuje je. Vždy, když je používá někdo jiný než on sám.

0/−5
6.10.2014 11:39

M33i75l69a76n 46P63a68c40e93k 6110823522793

Koukam, ze kdyz se rozdavalo, taks prisla na radu posledni a nic moc uz toho nezbylo.

Spis teda nic nez moc. :-/

+7/−1
5.10.2014 19:37

H37e27l27e91n27a 95V54e70v80e80r50k87o49v33a 3239727

Kdyby bylo pravda co píšete,tak by minulý týden nebyl o bramborách.Vždycky se jim říkalo jídlo chudých.:-)

+1/0
5.10.2014 20:09

O31n75d13ř21e34j 63S96t79a97r59o71c18h 5980693622184

Netrapte se tím. Jen jste vůbec nepochopila, o co mu jde a o čem celou dobu mluví. Ale to s vám ještě párkrát stane.

+6/−2
5.10.2014 20:14

R87a28d55e55k 83L94u86k42á13š 6803519948288

Vepřové koleno vaří jen hodinu, než změkne? Tak to já kupuju asi tvrdé prasata nebo mám špatný hrnec.

+7/0
5.10.2014 13:24

J87a95n40a 54M67r71á34z79k40o54v72á 8296470933670

Koleno zásadně do papiňáku na hodinu a půl.

+3/0
5.10.2014 17:13

H34e46l71e21n28a 42V10e31v76e67r88k36o88v70a 3189527

On měl koleno menší a ještě si ho rozkrojil.Pak ještě chvilku vaření přidal.Možná s odřenýma ušima a kvalitním masem?

0/0
5.10.2014 20:12

E21v11a 60D19r62o41z62d41o96v37á 7379567725825

Dávám přednost předním kolenům. Ale také bych to tam nechala déle.

+1/0
5.10.2014 23:28

M35a46r11t29i17n 66V19o40j76á85č87e74k 9622868778457

tak on to vyndal až když to šlo od kosti ...stačí -víc vařit netřeba

+1/0
6.10.2014 14:05

V45l19a32s12t61i28m85i83l 14S91t82e39j23s89k14a53l 9579939417528

To zase někdo objevil Ameriku. Sulc pojmenuji terinka a jsem světovej !!!!!!

+4/−12
5.10.2014 10:44

A35n68d62r50e43a 79Č34i73e31r87n78a 5756627610900

Asi tak, ať už ho někde zakopou, pardon- naloží do země, světáka.

+3/−4
5.10.2014 10:50

H28e33l70e30n17a 59V27e24v25e82r78k27o85v81a 3449277

Já bych to pojmenovala paštika,protože to mixoval.Odborníci říkají terinka.Do sulcu se maso krájí a prolévá vývarem.Přidává se vařená zelenina.

+9/−1
5.10.2014 11:47

Z67b54y35n20ě76k 56K80o68ř80í93n22e61k 9264223169762

Co si takhle ten článek přečíst? Je tam napsáno, že je to jen vznešený název pro paštiku.

+6/0
5.10.2014 17:37

M61a98r85k29é85t73a 34Ž91e17m53l46i67č63k62o47v91á 1864690213313

Sulc je poněkud něco jiného.

+6/−1
5.10.2014 18:36







Najdete na iDNES.cz