Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Studená terinka za málo peněz. Pohlreich ji udělá z nožiček a kolena

„Máloco je tak výživné jako prase,“ prohlásí Šéf a už to ze sebe sype. Ve třetím dílu své kuchařské show se provaří vepřovým od japonské polévky a čínského sweet and sour až po terinku z nožiček a kolena.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J44a25r22m60i81l67a 49M48a27r53e40š65o49v16á 5564487650393

Chudáci muslimové, kteří vepřové nejedí, kam se na něj hrabou ty jejich kozy! Škoda, že sobotní recepty se na "iprima" nezveřejňují.

0/0
7.10.2014 11:55

P65e88t11r 58H98a58n68á98k 8561604966897

Jak tohodle pana nemusim , tak vcera u me zabodoval. Polevkou pocinaje a pecenou kytou konce. A dobre si delal srandu z nejake pipiny z Jicina nebo odkud ohledne krajeni masa a zeleniny zvlast :-D

+2/0
6.10.2014 6:21

R54e14n24é 47Š18r71ů45t16e18k 8658135276858

Paní Jana z Nového Jičína, zajímalo by mně jestli je skutečná, nebo je to jen Pohlreichův výmysl. Prý ho prudí za všechno. ;-D

0/0
8.10.2014 9:03

M23i37l84a85n 67L17i43n14h76a32r50t 8904846267636

Jste to, co jíte...;-);-D a můžete tomu říkati, jak chcete!

0/0
5.10.2014 20:56

P90e81t20r 88H51á36j97e36k 4510122961834

Třeba zrní?

0/0
7.10.2014 16:52

D58i31t10a 85S83m72í85t30a83l23o88v52á 7631859775809

Pohlreich a sulc z vepřových nožiček? Není to ten "kuchař", který uboze kritizuje kohokoli jiného než sám sebe jen za to, že používají k vaření levné suroviny? Ten člověk má plnou hubu keců o tom, jak ON musí naučit české lidi používat kvalitní suroviny a konzumovat lahůdky a najednou mu ani sulc z nožiček nesmrdí. Asi závidí, že jiným to nese(zatím), tak se holt přiživí taky... Ještě mi na videu chybí nějaké ty kočky, aby se procházely mezi surovinami, jako to udělal už při "šéfovi na grilu"... ;-D

Pro zasmání po Hruškově kuřecích kůžičkách je to dobrý, ale radši budu dál dělat obdobou paštiku z vepřové hlavy a nožky dám povařit psovi.:-P

+1/−24
5.10.2014 18:01

J72i55ř33í 55S81o25u35č54e24k 5756597249109

Rovnou uveďte, v jakém dílu kterého pořadu Pohlreich tvrdil, že se k vaření nesmějí používat levné suroviny. Ušetřím vám práci s hledáním - nikdy nic takového neřekl, sám naopak prezentoval řadu receptů z cenově dostupných surovin. Pokud si potřebujete vymýšlet záminky, jen abyste mohla někoho kritizovat, pak to vypovídá především o vás samotné.

+14/−1
5.10.2014 18:24

D42i82t69a 33S40m54í54t32a64l17o22v40á 7421179685319

Téměř vždy, když uačal mluvit o "svých" restauracích... a především v rozhovorech pro média, kde se on sám vyjadřuje k vaření ostatních. Tam nešetří slovy jako odpad z masa a žrádlo pro psy... Ale od něj je totéž lahůdka? I ten bůček, kolem kterého mu chodila kočka z šéfa na grilu propagoval "farmářský".

Prostě dnes uvařil podle svých vlastních slov levnou náhražku z odpadu používajícího se jako žrádlo pro psy... Takto totiž zkomentoval domácí sulc z receptu na konkurenční televizní stanici.

0/−2
6.10.2014 11:38

J45a86r49o30s55l77a55v 73F38r30a43n94t55i70š18e22k 70B29r51ü39m28m29e32r 1401336583180

Lžete, lžete, lžete. Jen je vidět, že absolutně netušíte, co to znamená kvalitní surovina. Ano, i bůček může být jak kvalitní surovina, tak odpad, který ani ty psi nežerou.

+1/0
7.10.2014 1:32

M48a21r24k48é18t66a 33Ž77e87m19l93i54č63k37o94v93á 1204210583763

Nikdy nekritizoval levné suroviny ale ty srágory z mrazáků nebo polotovary. Prosazuje čerstvé, nejlépe místní suroviny.

+8/0
5.10.2014 18:34

D92i97t98a 69S23m65í38t12a26l63o19v95á 7961699165629

Ale ano, kritizuje je. Vždy, když je používá někdo jiný než on sám.

0/−5
6.10.2014 11:39

M33i10l96a57n 92P30a41c80e38k 6840303542113

Koukam, ze kdyz se rozdavalo, taks prisla na radu posledni a nic moc uz toho nezbylo.

Spis teda nic nez moc. :-/

+7/−1
5.10.2014 19:37

H78e94l91e48n77a 36V78e90v51e88r32k24o55v66a 3519687

Kdyby bylo pravda co píšete,tak by minulý týden nebyl o bramborách.Vždycky se jim říkalo jídlo chudých.:-)

+1/0
5.10.2014 20:09

O56n82d11ř10e39j 95S13t78a26r92o80c90h 5530823442534

Netrapte se tím. Jen jste vůbec nepochopila, o co mu jde a o čem celou dobu mluví. Ale to s vám ještě párkrát stane.

+6/−2
5.10.2014 20:14

R36a22d70e25k 61L85u73k10á52š 6693809208748

Vepřové koleno vaří jen hodinu, než změkne? Tak to já kupuju asi tvrdé prasata nebo mám špatný hrnec.

+7/0
5.10.2014 13:24

J42a47n63a 89M22r81á11z29k54o70v82á 8916230313830

Koleno zásadně do papiňáku na hodinu a půl.

+3/0
5.10.2014 17:13

H55e86l47e68n53a 78V87e42v94e35r16k69o19v10a 3579697

On měl koleno menší a ještě si ho rozkrojil.Pak ještě chvilku vaření přidal.Možná s odřenýma ušima a kvalitním masem?

0/0
5.10.2014 20:12

E24v91a 14D83r55o26z10d40o11v42á 7349817515875

Dávám přednost předním kolenům. Ale také bych to tam nechala déle.

+1/0
5.10.2014 23:28

M33a48r64t88i54n 64V31o22j66á94č54e14k 9672648158217

tak on to vyndal až když to šlo od kosti ...stačí -víc vařit netřeba

+1/0
6.10.2014 14:05

V91l28a96s11t67i10m18i47l 37S38t86e17j66s21k53a15l 9909179127668

To zase někdo objevil Ameriku. Sulc pojmenuji terinka a jsem světovej !!!!!!

+4/−12
5.10.2014 10:44

A15n29d55r91e47a 12Č35i18e38r51n57a 5446347880500

Asi tak, ať už ho někde zakopou, pardon- naloží do země, světáka.

+3/−4
5.10.2014 10:50

H15e84l49e29n32a 40V27e61v25e77r24k54o54v50a 3489227

Já bych to pojmenovala paštika,protože to mixoval.Odborníci říkají terinka.Do sulcu se maso krájí a prolévá vývarem.Přidává se vařená zelenina.

+9/−1
5.10.2014 11:47

Z60b62y48n16ě72k 72K14o63ř65í74n98e18k 9854793519812

Co si takhle ten článek přečíst? Je tam napsáno, že je to jen vznešený název pro paštiku.

+6/0
5.10.2014 17:37

M77a70r48k30é51t86a 78Ž36e87m67l39i24č32k56o79v66á 1894380963813

Sulc je poněkud něco jiného.

+6/−1
5.10.2014 18:36







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.