Diskuze

Kupte listové těsto a kousek čerstvého lososa a máte luxusní oběd

Není pochyb o tom, že podobně jako u kuřete pořídíte i maso lososa nejlevněji, když si ho sami „rozbouráte“. Co všechno pak z lososa můžete připravit, rozebere Zdeněk Pohlreich v dalším dílu kuchařské školy Teď vaří šéf! v neděli v podvečer na Primě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

B49e58n 88P50a16v31k98a

19. 10. 2014 19:59

"Není pochyb o tom, že podobně jako u kuřete pořídíte i maso lososa nejlevněji, když si ho sami „rozbouráte“.

Bohužel mistře, toto již neplatí. Je tam nějaká tržní deformace. Takže jestliže to zvířete nespotřebujete pomalu i s ploutvemi či pacičkami, tak to vychází naprosto stejně, jako když se to nakoupí již rozbourané.

3 0
možnosti

P20a55v41e43l 32N80o86v43á23k

19. 10. 2014 21:34

Celeho vykuchaneho lososa lze poridit do 300kc v maloobchode. Za filet date klido 450. Nekde v makru by to melo vyjit jeste levneji. Jasne, z celeho lososa je nejaky odpad, ale tezko tretina.

1 0
možnosti

Tohle je luxusní oběd.Ono vlastně nezdravé listové těsto je dobré vždycky.

8 0
možnosti