Diskuze

Vařená bílá ředkev, prostý buddhistický pokrm. Další chod japonského menu

Kouzlo japonské kuchyně spočívá v jednoduchosti i drobných detailech současně. Čech ředkev maximálně nakrájí na kolečka a přidá na chleba s máslem, nebo do zeleninového salátu. To Japonec si s ní vyhraje mnohem víc a dá si záležet i na servírování.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevím, proč bych měl zabíjet ředkev vařením, když je stravitelná a výborná syrová.

0 0
možnosti

to musí bejt fakt mňamka,kolečko ředkve uvařený s mořskou řasou a boby.Tohle si mám dát na Vánoce,děkuji nechci.

0 3
možnosti

J41a57k91u79b 84P68e12r23g13l

10. 11. 2014 14:29

buDDhistický! děkuji!

0 3
možnosti

Co máte proti budhistům? Vždyť jsou to slušní lidé. Nesmírně vzácný úkaz: Víra, ktrá nehlásá násilí, obracení "pohanů" na pravou cestu, hromadění majetku a podobně. Budhisté si v zásad chtějí jen klidně meditovat. A ano, budhistické chrámy jsou pokryté zlatem, ale na rozdíl od křesťanských nepochází z vydírání a dobyvačných výprav, ale jde výhradně o dary věřících.

0 1
možnosti