Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Pohlreich ukáže, jak udělat omáčku silnou jako dívčí stehno

Z průměrného vaření dělá to špičkové konečná úprava. Dokazuje to Zdeněk Pohlreich v dalším dílu Teď vaří šéf!, když se mazlí s omáčkami. A nezapomene si ji pochválit slovy z titulku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

H32e25l90e90n45a 45V31e22v90e63r11k93o13v43a 3639687

Tento díl byl hodně dobrý.Možná to bude tím,že hovězí je moje oblíbené,ostatní druhy masa moc nemusím.Sice žádné ohromující novinky,ale vše ok.R^

+2/0
16.11.2014 20:14

J57i58ř74í 22K59o57d98ý51d16e27k 7860440116923

Jinak s tím pupkem bych moc nesouhlasil. Od doby, kdy ho Zdenda zpropagoval, vylétla jeho cena po hodně strmé křivce.;-(

+2/0
16.11.2014 17:36

H65o49n75z37a 81K36o19z32e27l 8674409272744

U nas ho maj za 130kc/kg

0/0
17.11.2014 20:37

J98i47ř28í 23K43o90d97ý98d72e67k 7900490396273

vyzrálej? O tom bych dost pochyboval.

0/0
18.11.2014 13:42

A43n76d89r70e54a 44Č52i76e23r92n91a 5746327650890

kristepane, má řeči jako vůl, svůj  k svému..

+1/−14
15.11.2014 19:45
Foto

L41u88b68o33š 40H28a49n25u87s 4597647601612

A co vy? Doma všechno v pořádku??

+1/−1
16.11.2014 12:46

B92á81r83a 86T52e18s74n54e37r95o85v82á 5325310334359

Já s ním naprosto souhlasím a tyhle sósy miluju, ale manžel se mnou nesouhlasí, on by nejraději maso, kdybych ho hodila na 2 vteřiny po každé straně na rozpálený gril a servírovala. :-/

+4/−1
15.11.2014 14:33

P30a67v67e42l 18J40e77ř32á26b98e98k 7931602124217

To raději suchý chleba než aby mě manželka hodila na rozpálený gril

+8/0
15.11.2014 18:45

B88á82r89a 83T41e18s15n32e23r89o45v14á 5925810494179

Nepřehlédl jste v mém příspěvku slovo "maso", pane Jeřábku? ;-)

+1/0
15.11.2014 19:41

J95a25n 89F67r90o96l27í52k 6616140615704

Ale je to takové rozkošné přehlédnutí.;-)

+5/0
16.11.2014 14:53

J92i34ř84í 95S10o41u47č91e26k 5256457549529

Kdybyste manžela na ten rozpálený gril hodila, bylo by to zajisté řádné maso ;-)

0/0
16.11.2014 18:12

M72a36r84t49i75n 91V13o77j70á44č29e91k 9642478318367

dá se chápat ,že by manžel rád maso ,ale i že vyžaduje hození na gril;-D;-D

0/0
19.11.2014 9:22

H56o43n78z14a 18K51o78z17e85l 8494749572324

Proc mu nevyhovet?

0/0
16.11.2014 16:44

B73á51r55a 51T74e78s35n29e21r93o60v16á 5125320894649

Píšu snad něco takového? ;-) Jen říkám, že se v tomhle dost zásadně neshodneme.

0/0
17.11.2014 22:14

O14s44k93a26r 64K68o80v65a50ř43í31k 8567763636367

"když se mazlí s omáčkami"... 8-o

0/0
15.11.2014 14:32

P26a54v55e95l 91Ř73e49h89á68k 6948173459481

Ja tedan nevim, ale ta pripecena stava asi moc zdrava nebude ne? Odhadl bych, ze snedenim tech pripalenejch zbytku z panve do sebe musi clovek dostat vic karcinogenu, nez vykourenim nekolika krabicek cigaret najednou.

+2/−14
15.11.2014 13:20

J28i96ř16í 29C88a52j80t14h80a40m67l 9143707880112

Zakousni si mrkev...to je chutovcicka...

+8/−2
15.11.2014 15:08

P41a57v77e51l 57J66e43ř60á56b35e96k 7901632544357

No o dívčím stehnu mám taky jiné představy.

+4/−1
15.11.2014 18:48

P31a56v33e41l 46S52o36b11o67t34k81a 5320454

Kdepak... ale samozřejmě záleží jestli pečete nebo pražíte :-(

Podleju 3 - 5 cm, nasypu koření, může být i cibule nebo pytlík libovolné mražené zeleniny, a za 2,5 - 3 hoďky na 150 - 160 stupňů máte 2,5 kila krkovice s kostí hotové a nic se vám nepřepaluje - protože sádlo se přepaluje až na 188 stupních. (hlavně do toho nevrtat a nelézt, max. jenou otočit pokud začínáte kostí nahoře).

Pokud si s tím pak ještě chcete hrát, tak lepší koření do sáčku (abyste ho nemusel vybírat), hodit na chvíli do mixéru, pak propasírovat přes cedník a máte svíčkovou ke krkovici a s kupovaným knedlíkem - dietní, bezpracné a velmi rychlé ;-D

Tedy - dietní... velký talíř svíčkové (zeleninové) omáčky se šlehačkou atd, 8 knedlíčků, 2 plátky pečené krkovice - to dieta není, ale pokud si naložíte přiměřenou porci, obejdete se bez šlehačky,... je to pořád lepší než řízek nebo bůček.

0/−5
15.11.2014 18:53

Z24d86e91n31ě83k 47A57. 20U26r65b86a80n 7847460580932

Umí, o tom žádná diskuse, ale kdo by na něj koukal, kdyby mluvil slušně...

0/−10
15.11.2014 10:17

K90a61r26e59l 55K19u20n79a 7385523584147

Von je ve skutečnosti něco jako Zeman. Fuj nesympatickej poločlověk!!!!

+1/−11
15.11.2014 18:46

K55a20r26e74l 44K97u46n68a 7425753164267

A co se týče zda umí, takových jako on jsou v republice desítky!!!!

+4/−1
15.11.2014 18:49

A95n24d14r90e46a 59Č61i16e76r17n75a 5726657710890

On neumí nejenže mluvit slušně, on i plácá šílený debility a sám sebe oslńuje...

prostě vymaštěnej, jak ta pánev.

+2/−10
15.11.2014 19:46
Foto

L14u76b21o91š 41H88a52n64u16s 4487217461862

Není to poprvé, co jsem si všiml vašeho příspěvku a musím vám paní (slečno) Čierna říct, že jsem dospěl k názoru, dle vašich příspěvků, že hulíte asi hodně dobrej matroš....Co příspěvek, to perla!;-D;-D Nic ve zlým.

+5/−2
16.11.2014 12:44

M98o89n60i25k54a 10R62o40l15l28o43v77á 5903522366485

Vždyť má pravdu.To co umí Pohlreich umí desítky kuchtiček doma a tisíce kuchařů v hospodách,akorát nemají potřebu se cpát do médií.Mě osobně urazil jeho výrok,že králík nemusí být tupě upečené zvíře,tím naše babičky,prababičky a další generace degradoval na tupce a museli jsme si počkat až přijde Zdenda Bůh a ukáže nám jak péct králíka.Občas si nevidí do huby a zase tak dokonalý není,aby mu to prominul každý.Zejména ten,kdo vařit umí.

+4/−7
16.11.2014 13:18
Foto

L43u52b19o72š 17H42a90n31u82s 4737367521582

Pohlreich je sice charakterově poněkud jiný, nicméně velmistr to je. Bez jakýchkoliv debat.

+2/−2
16.11.2014 13:25

O96l51d34ř23i74c16h 86H55o60r27á64k 2194589981575

Je jedním z našich známých kuchařů a stejně jako oni umí dobře vařit.

Ale věřte, že minimálně o dva řády více kuchařů zvládá co tato známá špička, jen je neznáte z médií.

+2/0
18.11.2014 12:38
Foto

L76u24b50o46š 26H26a71n95u12s 4737787661972

Tisíce kuchařů v hospodách???? To nemyslíte vážně, že ne?

+8/−1
16.11.2014 13:26

M39o41n80i72k19a 81R17o76l19l64o25v45á 5493912826345

Myslím,nebo žijete v domnění,že dobře najíst se dá jen ve Zdendově hospodě?A na druhý příspěvek,vařit asi umí,ale velmistr?Zas takový Bůh to není,to mi věřte.

+4/−4
16.11.2014 13:57
Foto

L54u62b58o42š 42H53a68n33u89s 4367427351552

Rozhodně si nemyslím, že se dá dobře najíst pouze a toliko v jeho restauracích, to určitě ne, ale tisíce kuchařů to rozhodně nejsou. Také má každý trochu jiný pohled na to, zdali je jídlo dobré a proč.

+7/0
16.11.2014 15:29

J32i49ř94í 49K87o26d29ý46d90e98k 7760900806673

Znám spoustu lidí, co nemůžou králíkovi přijít na jméno právě z důvodů zkušeností z dětství.

+2/0
16.11.2014 17:31

H59e34l11e75n33a 88V70e56v20e30r33k64o84v71a 3569827

Ale po 20 ti letech názor změní třeba jako já.:-)

0/0
16.11.2014 20:10

P81e48t81r 30K86o24š30í95č60e75k 8621870625631

"Zase králíka, každej den máme králíka. Ani Pinďa to už nežere! Viď, Pinďo, že už taky nechceš králíka??"

+1/0
17.11.2014 2:55

H80e51l61e85n19a 97V88e59v18e45r84k74o39v74a 3259337

Tak já bych si ho vzala,když ho opravdu nikdo nechce.

0/0
17.11.2014 5:56

J40a56r89o17s26l37a19v 59F79r44a14n15t25i57š35e81k 93B56r48ü81m13m98e62r 1581936323400

Kdybychom měli tisíce kuchařů v hospodách, jako je Polreich, tak jsme gastronomická velmoc, a možná i Francouzi by byli za námi.

+2/0
18.11.2014 14:15







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.