Diskuse k článku

VIDEO: Pohlreich ukáže, jak udělat omáčku silnou jako dívčí stehno

Z průměrného vaření dělá to špičkové konečná úprava. Dokazuje to Zdeněk Pohlreich v dalším dílu Teď vaří šéf!, když se mazlí s omáčkami. A nezapomene si ji pochválit slovy z titulku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

H92e63l48e20n31a 21V68e20v41e12r15k76o31v91a 3119817

Tento díl byl hodně dobrý.Možná to bude tím,že hovězí je moje oblíbené,ostatní druhy masa moc nemusím.Sice žádné ohromující novinky,ale vše ok.R^

+2/0
16.11.2014 20:14

J98i96ř95í 52K20o59d43ý63d84e26k 7560700646103

Jinak s tím pupkem bych moc nesouhlasil. Od doby, kdy ho Zdenda zpropagoval, vylétla jeho cena po hodně strmé křivce.;-(

+2/0
16.11.2014 17:36

H78o90n19z50a 29K78o49z21e66l 8824539292364

U nas ho maj za 130kc/kg

0/0
17.11.2014 20:37

J32i59ř46í 22K77o83d98ý51d66e73k 7570670396783

vyzrálej? O tom bych dost pochyboval.

0/0
18.11.2014 13:42

A32n62d60r55e67a 40Č50i92e63r56n52a 5516897240250

kristepane, má řeči jako vůl, svůj  k svému..

+1/−14
15.11.2014 19:45
Foto

L53u76b25o86š 10H96a51n16u41s 4577287971352

A co vy? Doma všechno v pořádku??

+1/−1
16.11.2014 12:46

B30á33r79a 71T96e25s88n64e97r52o12v36á 5725750174949

Já s ním naprosto souhlasím a tyhle sósy miluju, ale manžel se mnou nesouhlasí, on by nejraději maso, kdybych ho hodila na 2 vteřiny po každé straně na rozpálený gril a servírovala. :-/

+4/−1
15.11.2014 14:33

P31a63v67e55l 74J50e85ř57á70b86e71k 7891152414567

To raději suchý chleba než aby mě manželka hodila na rozpálený gril

+8/0
15.11.2014 18:45

B41á19r27a 22T91e58s36n61e35r25o72v51á 5505520214929

Nepřehlédl jste v mém příspěvku slovo "maso", pane Jeřábku? ;-)

+1/0
15.11.2014 19:41

J11a30n 52F73r11o53l57í49k 6726610915984

Ale je to takové rozkošné přehlédnutí.;-)

+5/0
16.11.2014 14:53

J17i19ř57í 17S66o42u84č23e79k 5266797439959

Kdybyste manžela na ten rozpálený gril hodila, bylo by to zajisté řádné maso ;-)

0/0
16.11.2014 18:12

M47a94r14t33i96n 74V64o68j66á29č26e14k 9862988918467

dá se chápat ,že by manžel rád maso ,ale i že vyžaduje hození na gril;-D;-D

0/0
19.11.2014 9:22

H64o29n91z51a 27K13o27z58e39l 8654369722944

Proc mu nevyhovet?

0/0
16.11.2014 16:44

B22á67r34a 14T77e96s30n59e74r18o91v35á 5785900154709

Píšu snad něco takového? ;-) Jen říkám, že se v tomhle dost zásadně neshodneme.

0/0
17.11.2014 22:14

O18s73k95a29r 93K86o74v61a39ř77í88k 8647473966347

"když se mazlí s omáčkami"... 8-o

0/0
15.11.2014 14:32

P51a11v42e25l 47Ř16e65h49á27k 6388713939221

Ja tedan nevim, ale ta pripecena stava asi moc zdrava nebude ne? Odhadl bych, ze snedenim tech pripalenejch zbytku z panve do sebe musi clovek dostat vic karcinogenu, nez vykourenim nekolika krabicek cigaret najednou.

+2/−14
15.11.2014 13:20

J59i21ř41í 19C83a43j45t42h84a30m59l 9373557240232

Zakousni si mrkev...to je chutovcicka...

+8/−2
15.11.2014 15:08

P59a32v34e94l 65J90e92ř63á53b98e14k 7671562674577

No o dívčím stehnu mám taky jiné představy.

+4/−1
15.11.2014 18:48

P10a74v24e50l 97S68o14b30o11t63k49a 5580904

Kdepak... ale samozřejmě záleží jestli pečete nebo pražíte :-(

Podleju 3 - 5 cm, nasypu koření, může být i cibule nebo pytlík libovolné mražené zeleniny, a za 2,5 - 3 hoďky na 150 - 160 stupňů máte 2,5 kila krkovice s kostí hotové a nic se vám nepřepaluje - protože sádlo se přepaluje až na 188 stupních. (hlavně do toho nevrtat a nelézt, max. jenou otočit pokud začínáte kostí nahoře).

Pokud si s tím pak ještě chcete hrát, tak lepší koření do sáčku (abyste ho nemusel vybírat), hodit na chvíli do mixéru, pak propasírovat přes cedník a máte svíčkovou ke krkovici a s kupovaným knedlíkem - dietní, bezpracné a velmi rychlé ;-D

Tedy - dietní... velký talíř svíčkové (zeleninové) omáčky se šlehačkou atd, 8 knedlíčků, 2 plátky pečené krkovice - to dieta není, ale pokud si naložíte přiměřenou porci, obejdete se bez šlehačky,... je to pořád lepší než řízek nebo bůček.

0/−5
15.11.2014 18:53

Z72d85e11n33ě56k 42A24. 32U71r80b10a58n 7167220360502

Umí, o tom žádná diskuse, ale kdo by na něj koukal, kdyby mluvil slušně...

0/−10
15.11.2014 10:17

K37a75r87e42l 20K15u19n39a 7865193914577

Von je ve skutečnosti něco jako Zeman. Fuj nesympatickej poločlověk!!!!

+1/−11
15.11.2014 18:46

K68a84r45e73l 27K16u62n30a 7525703534337

A co se týče zda umí, takových jako on jsou v republice desítky!!!!

+4/−1
15.11.2014 18:49

A94n75d98r25e18a 37Č70i27e75r54n23a 5316397520800

On neumí nejenže mluvit slušně, on i plácá šílený debility a sám sebe oslńuje...

prostě vymaštěnej, jak ta pánev.

+2/−10
15.11.2014 19:46
Foto

L43u98b90o40š 97H73a39n85u96s 4627937951852

Není to poprvé, co jsem si všiml vašeho příspěvku a musím vám paní (slečno) Čierna říct, že jsem dospěl k názoru, dle vašich příspěvků, že hulíte asi hodně dobrej matroš....Co příspěvek, to perla!;-D;-D Nic ve zlým.

+5/−2
16.11.2014 12:44

M69o64n96i13k79a 21R43o93l96l81o67v68á 5433472446475

Vždyť má pravdu.To co umí Pohlreich umí desítky kuchtiček doma a tisíce kuchařů v hospodách,akorát nemají potřebu se cpát do médií.Mě osobně urazil jeho výrok,že králík nemusí být tupě upečené zvíře,tím naše babičky,prababičky a další generace degradoval na tupce a museli jsme si počkat až přijde Zdenda Bůh a ukáže nám jak péct králíka.Občas si nevidí do huby a zase tak dokonalý není,aby mu to prominul každý.Zejména ten,kdo vařit umí.

+4/−7
16.11.2014 13:18
Foto

L54u92b91o83š 16H70a88n53u96s 4237477961232

Pohlreich je sice charakterově poněkud jiný, nicméně velmistr to je. Bez jakýchkoliv debat.

+2/−2
16.11.2014 13:25

O14l29d32ř66i15c30h 71H73o11r86á45k 2554989741405

Je jedním z našich známých kuchařů a stejně jako oni umí dobře vařit.

Ale věřte, že minimálně o dva řády více kuchařů zvládá co tato známá špička, jen je neznáte z médií.

+2/0
18.11.2014 12:38
Foto

L57u91b63o36š 83H92a14n78u87s 4347957261672

Tisíce kuchařů v hospodách???? To nemyslíte vážně, že ne?

+8/−1
16.11.2014 13:26

M82o65n82i97k38a 73R73o24l62l47o70v73á 5423592196465

Myslím,nebo žijete v domnění,že dobře najíst se dá jen ve Zdendově hospodě?A na druhý příspěvek,vařit asi umí,ale velmistr?Zas takový Bůh to není,to mi věřte.

+4/−4
16.11.2014 13:57
Foto

L92u18b75o23š 95H89a69n38u54s 4917447261942

Rozhodně si nemyslím, že se dá dobře najíst pouze a toliko v jeho restauracích, to určitě ne, ale tisíce kuchařů to rozhodně nejsou. Také má každý trochu jiný pohled na to, zdali je jídlo dobré a proč.

+7/0
16.11.2014 15:29

J36i50ř46í 46K16o90d13ý57d70e80k 7830220916863

Znám spoustu lidí, co nemůžou králíkovi přijít na jméno právě z důvodů zkušeností z dětství.

+2/0
16.11.2014 17:31

H28e30l76e74n55a 21V69e22v20e98r35k96o53v20a 3899627

Ale po 20 ti letech názor změní třeba jako já.:-)

0/0
16.11.2014 20:10

P22e78t47r 72K25o10š63í82č39e11k 8481640185951

"Zase králíka, každej den máme králíka. Ani Pinďa to už nežere! Viď, Pinďo, že už taky nechceš králíka??"

+1/0
17.11.2014 2:55

H82e36l77e68n92a 63V97e80v73e13r83k36o24v49a 3929947

Tak já bych si ho vzala,když ho opravdu nikdo nechce.

0/0
17.11.2014 5:56

J11a49r45o90s43l20a95v 90F32r44a90n75t36i90š13e73k 38B83r30ü66m14m89e22r 1181876193930

Kdybychom měli tisíce kuchařů v hospodách, jako je Polreich, tak jsme gastronomická velmoc, a možná i Francouzi by byli za námi.

+2/0
18.11.2014 14:15

Najdete na iDNES.cz