Diskuze

VIDEO: Zapečený lilek podle Pohlreicha nás přenese zpět do léta

Další díl seriálu Teď vaří šéf! ukáže, jak si poradit se zeleninou a vykouzlit z ní na talíři atraktivní jídlo. Vařit se bude nejen z klasické mrkve, petržele a celeru, ale těšit se můžete i na zpracování cukety, lilku, okurek, papriky a rajčat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L98u40b69o41š 25S85u63š55i58l

10. 12. 2014 12:00

Přenese do léta??? S těmi blafy spíš do truhly...;-D

0 0
možnosti

J80i39ř85í 30F29i60l95l96a

8. 12. 2014 20:15

Jeste meli v clanku uvest,ze to jidlo se jmenuje Parmigiana......

0 0
možnosti

dobrý,al ečím nahradit ty piniový oříšky???

0 0
možnosti

P95e68t26r 70H96a68n51á34k

8. 12. 2014 19:25

zeptejte se Babicy :-D

2 0
možnosti

B80e63n 82P13a44v13k30a

7. 12. 2014 20:55

A nejlepší zelenina je bůček.

1 0
možnosti

No jistě, lilek ze skleníku, rajčata z konzervy.... Proč raději nedá recept, který využije opravdu sezonní zeleninu? To je jak o dvanácti měsíčkách.

1 2
možnosti

Ale jakou teď v prosinci?Brambory,jablka hrušky-to už tady bylo,kořenovou zeleninu používá běžně,ni moc už mě nenapadá.Salát z červené řepy-to by mohl dát.:-)

3 0
možnosti
Foto

I71v43o 35C60h74u91d18o88b25a

7. 12. 2014 10:28

tak taková porce bez masa za cca 250kč je akorát na posrání,aspoň se mu to nesrazilo jako ten hruškovej koláč:-/

0 9
možnosti

L88u93b83o72š 93H81a61n54u56s

7. 12. 2014 11:08

Kde jste přišel na tu sumu?

3 0
možnosti