Diskuse k článku

Rybí filet marinujte ve sladkém miso a ve víně a upečte. Je to lahůdka

Pečený rybí filet „hamachi no saikyo miso yaki“ se dělá ze žlutoocasé ryby a marinuje se v pastě z kvašených sojových bobů, rýžového vína a sladkého vína na vaření. Je dalším chodem japonského menu, které si můžete vyzkoušet třeba na Vánoce nebo na Silvestra.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M87a47r77t81i10n 80H83o88r20ň51á47k 7581761472

A co na to Láďa Hruška????? Zvedne hozenou rukavici?

+1/0
10.12.2014 18:12

M71i70c94h98a88l 79N15o24v52á57k 4375153837723

Láďa kontruje rybími prsty z vepřového bůčku a salátem co dům dal.

0/0
13.12.2014 23:15



Najdete na iDNES.cz