Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Průvodce kurzem těsta na italské těstoviny ve dvou minutách

Stručný návod na italské domácí těstoviny zní: na sto gramu semolinové mouky jedno vejce. Jenže tento stručný návod neřekne, jakou konzistenci těsto má mít, jak si poradit se strojkem na nudle, jak vyrobit vícebarevné těstoviny, jakou mouku zvolit. Podívejte se na naše video, které vás ve dvou minutách stručně provede celou výrobou,

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M85i45l22a22n 63P51s53o70h14l51a52v15e69c 3752320909407

Víte, kdo někdy v životě dělal klasické české domácí nudle, tak by s těstem na italské těstoviny neměl mít potíž. Problém je v tom, že domácí polévkové nudle dnes nikdo nedělá.

0/0
26.12.2014 9:52

J36a67n 18J46a45n92e17č52e91k 9510983370326

To video je jako průvodce myšleno vážně? 8-o

0/0
18.12.2014 10:18

A98l71e87x22a14n36d22r 40K12o54s59t94k38a 8272158526904

Něco mi na něm nesedí. Jo aha, třeba to, že tam vůbec není řečeno co a jak :) Ps, mám potíže spíš s vyválením (základní placky) a s hnětením, než s nakrájením, To je naopak velmi jednoduché.

+1/0
18.12.2014 11:39







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.