- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
tak buď se dělá tiramisu nebo tvarohový dezert nebo dortik ....jsem pro ať si to pisálek zkusí udělat s mascarpone a snad ho přejde vymýšlet náhražky jako tvaroh.....piškoty vs perníčky jako vánoční nápad -klidně asi bych to neudělal spíš bych tam nastrouhal badyán a ostatní perníkový koření -jen tak pro vůni (to je nápad co?)
A co teprve Jyrka Babica!
moje maminka delavala cesky moucnik a la tiramisu, ktery byl podstatne chutnejsi a vic cesky, nez tenhle paskvil s pernicky.
Piskoty namocene do silneho turka na dno misy, posypane prazenymi mletymi listkovymi orisky, na to vrstva smetanoveho pudinku, po vychlazeni posypane strouhanou cokoladou a zdobene slehackou - v tech dobach, kdy slehacka byla v obchodech k mani.
A z jakého důvodu to nazýváte "a la tiramisu" Vždyť je to úplně jiný moučník "piškotokávovopudinkovooříškovočokoládový"se šlehačkouTak jakýpak ala tiramisu Jedl jste někdy skutečné tiramisu, tak jak má být? (i s regionálními odchylkami)
Italské tiramisu na české vánoce.Pokud nemáte cukrářské piškoty,tak tam dejte rumové perníčky.Pokud nemáte mascarpone,tak dejte tvaroh.Co mě to připomíná?
dekuji pekne, pernicky namacene do kafe a pouziti tuzemaku, aby byl skvely italsky moucnik nasilne pocesteny.
Velmi nechutné! Na pořádnej českej vštrník to nemá ani náhodou!
Ano! POŘÁDNEJ českej větrník Ale kdo ho dneska umí pořádně vyrobit, aby byl pořádnej! Většinou je to brutálně vožulený a k nejídlu. Semo tamo se vyskytne dobrej