Diskuse k článku

Nakupte kroupy na vánočního kubu. Lehkou verzi, aby klouzal do krku

Vůně orestovaných hříbků, kořenové zeleniny, majoránky a pěna z bílé cibulky. A krémovitá konzistence italského rizota. I takový může být vánoční kuba, který si i přes lehký moderní kabát zachová veškeré chuťové atributy tradičního staročeského jídla.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

B76e23n 89P17a77v98k23a 1557893567251

Tohle samozřejmě není žádný kuba. To je asi jako bych vydával okurku za lilek.

+2/0
22.12.2014 19:12

P20a74v32e21l 11S32o16b86o45t33k27a 5610664

Sůl neprodlužuje vaření, ale ukázalo se, že na jistých velmi drahých nerezových hrncích zanechává nepěkné skvrny.

0/0
21.12.2014 14:30

Najdete na iDNES.cz