Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Naložte si zbytky kapra do marinády, poslouží jako vyprošťovák

Nesnězené porce usmaženého kapra mohou posloužit jako základ pro pečenáče. Přijdou vhod jako chutný předkrm nebo třeba po silvestrovské oslavě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M13a64r27t88i22n 12J46i74r37o93u33s46e12k 7966985905638

Pěknej recept!

0/0
28.12.2014 23:52

L94i33b81o28r 47P96l48a51č92e46k 2891772828451

Mám naloženo od čtvrtka. Dávám klasický ocet (ve vinném mi to nechutná), trochu víc soli a vynechávám hřebíček. Na Silvestra lahůdka.

+1/0
28.12.2014 23:07

M61í37r10a 93K23r34a79t61o86c74h38v98í67l 8246649584204

Tohle dělám už 20 let podle receptu mé babičky, takže ta asi o 60 let déle. Vynikající na Silvestra a Nový rok, vřele doporučuji. Posledních deset let kvůli kamarádům kupuji 2 kapry, nic nezbyde.:-)

+1/0
28.12.2014 20:46

P40a14v67e88l 37J69e93ř65á66b77e46k 7291652564957

Nerozumím tomu, že někomu zbývá po Vánocích smažený kapr.

Buď si lidi nakupují nepřiměřené množství jídla a nebo se tak přejedli, že to nemohou dojíst.

U nás je kapr tak maximálně druhý den nějaký ten kousíček.

A kupodivu  i po Štědrovečerní  večeři si bez problému sám zaváži boty.:-)

+3/−2
28.12.2014 20:45

R54a58d71i18m 12P13o85l66á82š42e45k 9176883489389

Já bych odhadoval, že takhle namarinovaný pečený kapr bude strašně měkký, na rozpadnutí.

0/0
28.12.2014 18:02

L34u86k43a35s 58N73e25m56e33c 7669150382554

Ani ne, on ten ocet drží strukturu masa. Nicméně než dělat pecenace tak to toho kapra raději vyhodim.

0/−3
28.12.2014 19:00

J55a43n 42K31u27d42l54á19č52e55k 7555175

Kapradůr;-D

+2/0
28.12.2014 13:11

S53t46a84n55i90s62l14a26v 38M53e58l84i39c96h32a39r 8115475506952

Já to používám na ty kousky z ocasu, který jsou plný malejch kostiček, se kterýma se nikomu nechce pitvat. Ocet si s nimi hravě poradí a dál už to nemá chybu.

+3/0
28.12.2014 10:42

M74i40c20h48a10l 24S88n56o92p28e80k 7401868275157

supr vyprošťovák. Jakmile to dáte do huby, tak se z toho tak zeblejete, že budete jako rybička ;-D

+11/−3
28.12.2014 10:39

K36a40r10e41l 14V11e21j26v12o83d56a 8909298192256

;-D;-D;-DR^

+1/0
28.12.2014 14:40

A15l59e42x23a36n45d55r 76K72o56s32t20k71a 8282978216914

Výborné je takto použít plevelné ryby. Plotice a podobné, co jen užírají návnadu, je jich všude plno a chytíte jich bůh ví kolik, než zabere jedna pořádná ryba. Hlavy do polévky (ono se to nezdá, ale z deseti kusů je toho dost) tělo oškrábat, obalit v mouce s kořením, osmažit a šup se zeleninou do nálevu.

+1/0
28.12.2014 7:59

T94o98m10á15š 46T94a62t23í18č64e52k 5320692460778

V rajchu si to člověk kupuje pod jménem Bratheringe. Ty sice nejsou z kapra, ale jedná se o stejný princip. Mňam.

+2/0
28.12.2014 1:00







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.