Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

VIDEO: Naložte si zbytky kapra do marinády, poslouží jako vyprošťovák

Nesnězené porce usmaženého kapra mohou posloužit jako základ pro pečenáče. Přijdou vhod jako chutný předkrm nebo třeba po silvestrovské oslavě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M98a49r72t12i53n 19J65i29r87o21u45s55e98k 7886835525928

Pěknej recept!

0/0
28.12.2014 23:52

L10i11b71o97r 82P57l45a20č85e62k 2271232508311

Mám naloženo od čtvrtka. Dávám klasický ocet (ve vinném mi to nechutná), trochu víc soli a vynechávám hřebíček. Na Silvestra lahůdka.

+1/0
28.12.2014 23:07

M92í66r84a 67K25r60a65t20o87c73h31v19í79l 8896269144414

Tohle dělám už 20 let podle receptu mé babičky, takže ta asi o 60 let déle. Vynikající na Silvestra a Nový rok, vřele doporučuji. Posledních deset let kvůli kamarádům kupuji 2 kapry, nic nezbyde.:-)

+1/0
28.12.2014 20:46

P61a65v80e87l 21J97e83ř25á91b37e90k 7671562484167

Nerozumím tomu, že někomu zbývá po Vánocích smažený kapr.

Buď si lidi nakupují nepřiměřené množství jídla a nebo se tak přejedli, že to nemohou dojíst.

U nás je kapr tak maximálně druhý den nějaký ten kousíček.

A kupodivu  i po Štědrovečerní  večeři si bez problému sám zaváži boty.:-)

+3/−2
28.12.2014 20:45

R46a88d51i87m 23P30o68l90á37š88e23k 9966753729769

Já bych odhadoval, že takhle namarinovaný pečený kapr bude strašně měkký, na rozpadnutí.

0/0
28.12.2014 18:02

L54u93k81a30s 64N56e68m42e81c 7689110512324

Ani ne, on ten ocet drží strukturu masa. Nicméně než dělat pecenace tak to toho kapra raději vyhodim.

0/−3
28.12.2014 19:00

J33a73n 52K40u35d25l72á90č48e38k 7905205

Kapradůr;-D

+2/0
28.12.2014 13:11

S92t74a53n98i96s10l17a51v 25M81e96l85i35c82h58a76r 8565685296212

Já to používám na ty kousky z ocasu, který jsou plný malejch kostiček, se kterýma se nikomu nechce pitvat. Ocet si s nimi hravě poradí a dál už to nemá chybu.

+3/0
28.12.2014 10:42

M78i45c66h63a46l 81S71n60o10p85e16k 7641908205717

supr vyprošťovák. Jakmile to dáte do huby, tak se z toho tak zeblejete, že budete jako rybička ;-D

+11/−3
28.12.2014 10:39

K81a25r43e83l 67V92e10j17v50o75d66a 8159518662946

;-D;-D;-DR^

+1/0
28.12.2014 14:40

A43l78e18x78a41n57d17r 88K61o25s38t56k51a 8382758426944

Výborné je takto použít plevelné ryby. Plotice a podobné, co jen užírají návnadu, je jich všude plno a chytíte jich bůh ví kolik, než zabere jedna pořádná ryba. Hlavy do polévky (ono se to nezdá, ale z deseti kusů je toho dost) tělo oškrábat, obalit v mouce s kořením, osmažit a šup se zeleninou do nálevu.

+1/0
28.12.2014 7:59

T25o20m75á61š 22T84a61t28í77č37e26k 5870792760298

V rajchu si to člověk kupuje pod jménem Bratheringe. Ty sice nejsou z kapra, ale jedná se o stejný princip. Mňam.

+2/0
28.12.2014 1:00







Najdete na iDNES.cz