Diskuze

VIDEO: Naložte si zbytky kapra do marinády, poslouží jako vyprošťovák

Nesnězené porce usmaženého kapra mohou posloužit jako základ pro pečenáče. Přijdou vhod jako chutný předkrm nebo třeba po silvestrovské oslavě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Mám naloženo od čtvrtka. Dávám klasický ocet (ve vinném mi to nechutná), trochu víc soli a vynechávám hřebíček. Na Silvestra lahůdka.

1 0
možnosti
MK

Tohle dělám už 20 let podle receptu mé babičky, takže ta asi o 60 let déle. Vynikající na Silvestra a Nový rok, vřele doporučuji. Posledních deset let kvůli kamarádům kupuji 2 kapry, nic nezbyde.:-)

1 0
možnosti
PJ

Nerozumím tomu, že někomu zbývá po Vánocích smažený kapr.

Buď si lidi nakupují nepřiměřené množství jídla a nebo se tak přejedli, že to nemohou dojíst.

U nás je kapr tak maximálně druhý den nějaký ten kousíček.

A kupodivu  i po Štědrovečerní  večeři si bez problému sám zaváži boty.:-)

3 2
možnosti
RP

Já bych odhadoval, že takhle namarinovaný pečený kapr bude strašně měkký, na rozpadnutí.

0 0
možnosti
LN

L28u90k92a45s 67N89e89m22e61c

28. 12. 2014 19:00

Ani ne, on ten ocet drží strukturu masa. Nicméně než dělat pecenace tak to toho kapra raději vyhodim.

0 3
možnosti
SM

Já to používám na ty kousky z ocasu, který jsou plný malejch kostiček, se kterýma se nikomu nechce pitvat. Ocet si s nimi hravě poradí a dál už to nemá chybu.

3 0
možnosti
MS

supr vyprošťovák. Jakmile to dáte do huby, tak se z toho tak zeblejete, že budete jako rybička ;-D

11 3
možnosti
AK

Výborné je takto použít plevelné ryby. Plotice a podobné, co jen užírají návnadu, je jich všude plno a chytíte jich bůh ví kolik, než zabere jedna pořádná ryba. Hlavy do polévky (ono se to nezdá, ale z deseti kusů je toho dost) tělo oškrábat, obalit v mouce s kořením, osmažit a šup se zeleninou do nálevu.

1 0
možnosti
TT

V rajchu si to člověk kupuje pod jménem Bratheringe. Ty sice nejsou z kapra, ale jedná se o stejný princip. Mňam.

2 0
možnosti