Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nepečený dort ze sušenek snadno zvládnete, čerstvé mango mu dodá šťávu

Čerstvé mango není žádná vzácnost, ale natrefit na správně zralé bývá problém. Nicméně není nic jednoduššího, než ho nechat dozrát při pokojové teplotě zabalené v novinovém papíru, jen ho nezapomeňte každý den kontrolovat. A pak ho můžete použít jako náplň do skvělého nepečeného moučníku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M84a92r78i45e 30B84u78r42i37a44n62o22v69á 5869207454895

já veškeré nedozrálé ovoce  dám do igel.pytlíku spolu s jablkem. Za pár dní je pěkně zralé.

0/0
11.2.2015 12:16

M11i32c82h45a38l 52M26i64l51l35e82r 9126362599762

jeste lepsi pro uzravani ovoce jsou banany

0/0
12.2.2015 3:11
Foto

H14a96n69a 42A76n26t92o95n66o11v36á 6227939394314

"Korpus máte připravený za chviličku, je z nepečených sušenek. " (popisek u fotky č. 12) - ale ty sušenky jsou upečené.

+1/0
11.2.2015 11:05

M36a61r75i88e 13B70u88r46i55a49n62o80v77á 5589957394115

ale ne vámi

+5/0
11.2.2015 12:15
Foto

H83a84n18a 72A27n77t67o73n17o36v25á 6437119404314

Ale jsou upečené. Já přijdu do obchodu a budu hledat nepečené sušenky. To je blbost. Asi chtěli říct: Korpus máte připravený za chviličku, je nepečený, ze sušenek.

0/0
13.2.2015 16:42







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.