Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nepečený dort ze sušenek snadno zvládnete, čerstvé mango mu dodá šťávu

Čerstvé mango není žádná vzácnost, ale natrefit na správně zralé bývá problém. Nicméně není nic jednoduššího, než ho nechat dozrát při pokojové teplotě zabalené v novinovém papíru, jen ho nezapomeňte každý den kontrolovat. A pak ho můžete použít jako náplň do skvělého nepečeného moučníku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M53a61r61i71e 60B22u13r22i70a37n89o21v22á 5409747284585

já veškeré nedozrálé ovoce  dám do igel.pytlíku spolu s jablkem. Za pár dní je pěkně zralé.

0/0
11.2.2015 12:16

M88i18c37h48a35l 61M97i70l91l85e44r 9136852479642

jeste lepsi pro uzravani ovoce jsou banany

0/0
12.2.2015 3:11
Foto

H63a73n10a 73A11n97t57o36n35o50v55á 6577479414864

"Korpus máte připravený za chviličku, je z nepečených sušenek. " (popisek u fotky č. 12) - ale ty sušenky jsou upečené.

+1/0
11.2.2015 11:05

M41a63r19i19e 98B38u61r68i14a35n98o73v88á 5299277764665

ale ne vámi

+5/0
11.2.2015 12:15
Foto

H51a51n55a 57A66n74t53o56n89o59v10á 6237839164504

Ale jsou upečené. Já přijdu do obchodu a budu hledat nepečené sušenky. To je blbost. Asi chtěli říct: Korpus máte připravený za chviličku, je nepečený, ze sušenek.

0/0
13.2.2015 16:42







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.