- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Babička leje logr ke kytkám už roky (a dává jim i ty pytlíky od čaje) - kytičky se mají dobře
Dotaz z Onadnes: s manželem jsme si pořídili do ložnice palmu ve velkém květináči. Manžel je často v noci lenivý dojít na wc, že chodí …........a považte někdy i na velkou.
Dodnes lituju ty kytky ve školní jídelně, pravidelně zalévané kakaem apod.
jako prcek jsem zaléval školní květiny kefírem. Rostly jak z vody
"... odpadní (někdy i teplou) ..."
Jako Ajťák kdysi poskytující servis uživatelům dokáži číst, co uživatel udělal skutečně.
Takže čteme - občas nalijeme i horkou vodu s lógrem ke kytce, kytka chcípá. Někdo nás načapal a my hledáme "odborníka" o něhož opřeme svoji výmluvu, že ta vařící voda s trochou lógru nevadí.
Neuvěřili byste co za ta léta člověk uslyší. I kdybyste přišli ke kráteru po výbuchu atomovky, tak uživatel na dotaz "co jste dělal" odpoví, že on nic a dokonce možná u toho ani nebyl.
Nepřekvapuje, lidi co pijí kafe s lógrem jsou všeobecně čuňata...
Vaše škoda, že jste tak hloupý.
tzv "dobré rady" údajne starých materí mnohokrát viac ublížia ako pomôžu. spomínam, ako si podľa takej knižky kolegyňa pripravila cesnakový obklad na tvrdú kožu na pätách. urobila to v piatok, ale ešte v pondelok musela chodiť po špičkách ako balerína, koža nezmäkla, ale pocit pálenia neustával.
lóger z kávy po čase plesnie. takže zamiešať ho do hliny, piesku a nechať "vyzrieť".
My používáme zbytky kávy také jako hnojivo a jako obranu proti slimákům, kteří to nesnáší, ale není to lógr jako takový a vyschlá mletá káva po projetí automatem na espresso
Voda z vajec? To by mě zajímalo, co za živiny se dostane do té vody při vaření vajec, pokud tedy neprasknou a nemám vaječný vývar...
Vapnik ze skorapek ?
Tohle jsem zažila jednou, kdy někdo donesl do práce dobrou radu, jak lógr květinám prospívá. Koelgyně se toho chytla a zalila květiny veškerým lógrem, který jí přišel pod ruku. Bohužel jí nedošlo, že někteří lidé kafe sladí, takže do druhého dne začala zemina pod vlivem zbytku cukru kvasit a my měli celý den co dělat: sehnat honem novou zeminu, starou opláchnout tak, aby na kytce žádná nezůstala, čili pěkně až na holé kořínky, znovu zasadit... Prima prácička!