Diskuze

UKÁZKA: Kysané zelí může být životní styl, ukazuje kuchařka o kvašení

Sandor Katz zaujme svým hustým knírem, ale i životním příběhem a přístupem ke společnosti a vaření. Propaguje totiž domácí soběstačnost a fermentaci, tedy úpravu potravin kvašením. K němu se dostal pro našince zcela přirozeně - přes kysané zelí. Recept zmiňuje i ve své knize Síla přírodní fermentace.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jedna bába měla ZELÁK na chodbě v paneláku. Asi ji nenapadlo kolik nas*re lidí

0 0
možnosti
OH

Zajímavé, na Valašsku to věděli i bez spirituálně-kulturních komunit.

Ale teprve když to přijde draze knižně a nejlépe ze země která má méně kultury než živý jogurt, tak se z toho stane náboženství.

To že tady už sakra dlouho běží třeba blog 

http://zkvaseno.blogspot.cz

je asi nezajímavé (ne není můj, ale doporučuji a ještě si tam pokecáte).

5 0
možnosti