Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

UKÁZKA: Udělejte si tu nejhustší cibulačku, zapečte ji jako na Sardinii

Vepřové ragú, bramborový chléb, zaječí paštika nebo poctivá slepičí polévka. Recepty, které byste si s italskou kuchyní sotva spojili, najdete v knize Kuchařka z ostrova Sardinie. Místní gastronomie má s tou českou překvapivě mnoho společného.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M24a38t47o75u82š 39B60á98r28t54a 4806160596728

Tak Sicílie už není největší italský ostrov a vůbec největší ostrov ve Středozemním moři? To tam budou smutní...

+2/0
12.3.2015 13:13

V33r27a53t53i50s72l59a23v 69K39a32l54i56c60h 3756325775431

U Casca mate nejprve hovezi maso, v postupu a seznamu ingredienci pak veprove. Nestalo by za to obcas po sobe tech par radku precist nez to zverejnim ? Rv

+3/0
12.3.2015 9:40

M19o28n39i38k88a 96T70r51o95j96a81n39o44v88á 9151460527904

Vratislave, děkuji za postřeh, opravila jsem. Chybka kupodivu prošla i přes knižní editory, mě i iDNES editora. Poučení pro nás... Hezký den, MT

+5/0
12.3.2015 10:20

R23o90s78t61i35s64l25a77v 46R60o83z13a 1475519310129

tím bych se nechlubil, mluví to o profesionalite všech zucastnenych

+1/−1
12.3.2015 20:55







Najdete na iDNES.cz