Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

UKÁZKA: Udělejte si tu nejhustší cibulačku, zapečte ji jako na Sardinii

Vepřové ragú, bramborový chléb, zaječí paštika nebo poctivá slepičí polévka. Recepty, které byste si s italskou kuchyní sotva spojili, najdete v knize Kuchařka z ostrova Sardinie. Místní gastronomie má s tou českou překvapivě mnoho společného.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M29a50t15o48u62š 59B54á74r11t39a 4666610986668

Tak Sicílie už není největší italský ostrov a vůbec největší ostrov ve Středozemním moři? To tam budou smutní...

+2/0
12.3.2015 13:13

V47r65a79t27i24s36l11a92v 52K65a83l62i89c47h 3946515265421

U Casca mate nejprve hovezi maso, v postupu a seznamu ingredienci pak veprove. Nestalo by za to obcas po sobe tech par radku precist nez to zverejnim ? Rv

+3/0
12.3.2015 9:40

M28o52n96i42k47a 73T94r17o45j85a35n75o62v82á 9161510977144

Vratislave, děkuji za postřeh, opravila jsem. Chybka kupodivu prošla i přes knižní editory, mě i iDNES editora. Poučení pro nás... Hezký den, MT

+5/0
12.3.2015 10:20

R93o52s48t47i64s27l56a62v 82R78o96z64a 1365159860509

tím bych se nechlubil, mluví to o profesionalite všech zucastnenych

+1/−1
12.3.2015 20:55







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.