Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Ossobuco je návod, jak z levné kližky vykouzlit gurmánský svátek

Zdeněk Pohlreich opět vyučuje. Nejnovější díl jeho pořadu Teď vaří šéf! je o zpracování telecího masa. Snaží se vybírat části, které nejsou tak drahé a je možné je připravit tak, že si pochutná celá rodina.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

B56e88n 81P44a39v82k51a 1367863987931

Nevím jak telecí ossobůčo, ale kližka s křenem mažeR^

0/0
9.3.2015 9:51

J48a33n 78N69o55v92á79k 2172651686590

Z kližky je nejlepší guláš.:-P

+5/0
8.3.2015 20:13

P17e95t75r 36U95r87a18m 1492460863717

Jen kdyz slysim nebo ctu "klizka", zveda se mi kufr

+1/−9
8.3.2015 19:29

M32a10r76t34i35n 84F63r31a64n61t80i90š19e78k 7175670973135

a když je to s diakritikou, tak taky?

+1/0
8.3.2015 21:20

A17l77a30n 78K96o81c84ů68r12e85k 8621286468628

ochutnal jsem v Miláně a od té doby dělám zrovna dnes na oběd dělám hovězí je často v Globusu;-D

+1/0
8.3.2015 14:09

D16a76n10i77e91l 31Č66e94r52n43ý 8134975365158

Telecí není v řeznictví k mání už min. 20 let. Předtím bylo alespoň sporadicky.

0/−15
8.3.2015 13:37

J66i57ř87í 30K20o46d39ý19d50e52k 7130940486663

Jak kde...

+4/0
8.3.2015 14:05

J81a76n 68J46a24r27o83s 1429777390748

Zmente reznictvi

+3/−1
8.3.2015 14:05

M75a45r21t34i85n 75V98o54j79á12č54e96k 9422188988337

no tak to je rada možná tak na Prahu ...města kolem 100tisíc už  jedině Makro nebo Globus

+1/0
8.3.2015 15:36

S95o35f57i73a 96H81r98a22d74c74o66v82á 5180307330786

Ja teleci bezne kupuju ve meste se 6000 obyvateli v masne v Penny. Asi se spis musi vedet kde ho maji.

0/−1
8.3.2015 15:42

F58r54a43n11t27i84š63e76k 14P49o68l64í36v79k35a 8381255931878

To je bezva, když někdo na základě jediné a možná unikátní zkušenosti, generalizuje pro celý stát ;-D

+4/−2
8.3.2015 18:14

P16e30t64r 77H93a45n98á59k 8211184256467

mam zkusenost , ze ta dobra reznictvi jsou spis na vesnicich ...

0/0
9.3.2015 10:40

H58e77l75e48n87a 74V97e15v21e70r79k69o57v22a 3449847

Běžně bývá v Makru.

+2/0
8.3.2015 14:19
Foto

B94o49h38u67m24i42l 26P57r92o75c48h64á28z34k52a 9682879134200

Jestli neprestala existovat telata...

0/0
8.3.2015 19:45

B85e60n 40P47a62v26k87a 1757443507931

Asi nějaké ty telecí kokvoty z Bruselu.

0/0
9.3.2015 9:52

F30r81a11n23t63i70š78e56k 31M25o61r28a55v21č35i43n86s85k28ý 4207819543118

Koupit na Ostravsku telecí osso buco je malý zázrak. Vozím si ho z Prahy.

Se šafránovým risottem po milánsku je to naprostá dokonalost.

+4/0
8.3.2015 9:58

J57a34n 64K11o74t50l35í65n 9809164975557

R^ přesně moje milovaná kombinace.

0/0
8.3.2015 12:12

S65v63a14t70a80v88a 40D80u93r34a42n84o36v36á 3829119894261

V byvale martinovske prodejne v centru Ostravy, se da koupit docela casto, nejen teleci osso buco, ale i jeho hovezi varianta. Ale asi to chce stesti.

0/0
8.3.2015 12:40

M39a22r74t80i52n 88V98o68j14á16č95e59k 9792218568647

musíte do Makra jinak je to o nervy všude(asi kromě Prahy)....ať je řeznictví sebelepší -chce to štěstí na podobnou vychytávku vůbec narazit.je i problém solidní hovězí na grilování a v Makru jsme vždy solidně nakoupili v podstatě jakékoli množství

0/0
8.3.2015 15:32

J69a79r81o25s46l31a50v 73K16a33d90l79e74c 5471679342751

;-DPracháči objevili jídla našich babiček;-D

+1/−16
8.3.2015 8:42

D64a75v84i80d 84K20o25r70i21n84e34k 6838444549302

Nema to byt "Lovci Mamutu" od Eduarda Storcha, misto medvedu?

+3/0
8.3.2015 0:23

F37i70l66i13p 28V73r78a18c71o11v73s29k96ý 8290937651470

No jasně R^;-)

+1/0
8.3.2015 0:26

M71a82r25e44k 70B83u84r68z65a 7547341462257

jasne chlapi, mate pravdu, pardon. M.

+11/0
8.3.2015 5:21







Najdete na iDNES.cz