- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
dělám taky takový likér ale dává se tam i kardamom a to je fakt super.
Macerujeme co - kůru (mimochodem doporučuji kůru ostrouhat a bílo část neužívat).
Macerujem v čem, nebo čím - vodkou (na druhu myslím moc nezáleží, Pražská, Hanácká či třeba 42 také vystačí).
Pokud píšete za oknem, myslíte zvenku za oknem, nebo na okně zevnitř?
Mimochodem i do sirupu je lepší pomeranč oloupat a pokud užít kůru, tak bez bílé části. Věřte, je to vyzkoušené a dostanete úžasnou vůni a chuť bez odporné hořkosti bílé části kůry.
...začněte nejdříve s macerací vodky.Jak mám macerovat vodku?Ne,samozřejmě chápu,ale je to opět napsané nešťatsně.
Takové recepty jsem chápal v dobách naštěstí už minulých. Nevím k čemu je to dnes dobré, když se dá běžně koupit Cointreau, Grand Marnier nebo Patron.
hodí se to do Prostřeno - je to DOMÁCÍ