Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Soutěž o gril s infračerveným ohřevem, který dělá šťavnatější steaky

Speciální konstrukce z plátu nerezové oceli nenechá pronikat plameny přímo k masu jako u běžného grilu. Propouští je jen částečně přes spoustu malých otvorů. Díky tomu se většina sálavého tepla změní na infračervené, které vyzařuje přímo do jídla a tepelně ho upraví.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K28a44r74e29l 97J40a98n52k90ů 1634786467674

Zase dalsi bazmek v neoznacenem reklamnim clanku.

+2/0
9.6.2016 12:57



Najdete na iDNES.cz