Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pohlreich vaří krůtu a ukazuje, jak snadné je udělat játrové knedlíčky

Krůtí maso je zdravé, obsahuje málo tuku a pro generaci krmenou kuřaty je vítanou změnou, která nejde ani tak do peněženky a přináší jiné chutě i strukturu masa. V pořadu Teď vaří šéf! Zdeněk Pohlreich ukáže, jak krůtu vykostit a celou ji využít.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

O12s22k36a82r 63K12o13v36a46ř96í55k 8187683966507

Pohlreich je profík, jen je škoda, že má pořad potřebu pasovat národ do role lenochů a neználků. Polévkami se už nezabýváme? 8-o To vzal kde? Má nějaký vlastní průzkum?

+1/0
29.3.2015 17:10

P91a70v48l68a 21Č45i69h44á49k81o38v84á 1111395418905

no p.Kovariku musim rict, ze takovy pocit mam taky, ne ze by vetsina Cechu nevarila, ale kdyz vezmu treba kucharky od Vanka nebo skoleni v PRAKULu, tak my to mame tak nejak laicky a opravdu se lidi tolik o jidlo a jeho puvod nezajimaji ..proto je fajn kouknout na to, jak se to dela treba i na videa od Romana Vanka 

  a taky myslim, ze spousta Cechu to opravdu zacina flakat, deti ve skole polevky kolikrat ani neji, protoze ji proste z domu neznaji

+3/0
29.3.2015 18:17

J38i18ř34í 58S84t89r94a46k59a 9848246612508

Ono, pokud budou děti zvyklé jíst dobrou domácí polévku, tak se budou v mnohých školách ofrňovat ještě víc.

+3/0
29.3.2015 22:26

P53a33v71l61a 31Č20i26h21á43k58o81v41á 1761865108355

no na jednu stranu ano, ale na druhou nas doma ucili, ..doma jez co mas a jinde co ti daji .....ono to zase s tim nechutnym jidlem tak zhave nebude a taky s tim rozpoctem, co v jidelnach maji, je to umeni.. ..nehlede na to, ze nejenom, ze se moc nevari polevky, tak deti nejsou zvykle ani papat zeleninu, tak kolikrat ohrnujou nos a reknou ze jim jidlo nechutna, protoze na to nejsou zvykle

+2/0
30.3.2015 18:37

R27o12m95a14n 16Č26e10c44h48u64r11a 6742119187369

Jestli si dobře pamatuju, tak před pár desítkami let jsme polévku ve škole taky zrovna nehltali...

0/0
31.3.2015 18:30

J31a18n 93M94a58c66u32r78a 4286253792937

Krůtí maso díkybohu rozváží až k nám do městečka přímo drůbežárna, takže si můžeme objednat přesně to, co chceme - za skvělý peníz. Určitě si to můžete najít na netu - rozvoz krůtího masa. Kdo chce, ten najde i cestu - naříkat, že maso v marketu je špatné, to může jenom lenoch. Já osobně dělám z krůty snad vše a kuře bych do úst nedal. Vepřové také nejím. Jen občas hovězí nebo rybu, králíka výjimečně a krůtu neustále. Do knedlíčků dávám hodně bylinek, pár lžic mléka a žádnou mouku!! Je to spíš taková játrová zavářka, ale je vynikající a dokonce mi máma - a to je Paní kuchařka - občas nadnese - "Kdy zase uděláš tu tvojí vynikající knedlíčkovou?". A to je to nejlepší uznání na světě.

+2/0
29.3.2015 11:07
Foto

I51v26o 17C12h93u21d42o81b27a 9560436361324

polívka ze sáčku je rychlá celkem levná tu a tam kousek zeleniny ,masa,i knedlíček se najde no nekupte to;-D

+3/−1
29.3.2015 9:15

P36a23v65e19l 50S19ý34k32o60r33a 7827902517671

není to hnusný. Bude z toho omáčka.

0/0
29.3.2015 0:38

P93a33v77e88l 36S31ý50k91o31r57a 7977792887741

Vařit z drahých surovin umí každý. [>-]Něco z tuřínu by nebylo ? Kilo za 2,90 Kč.

+4/−7
29.3.2015 0:37

J53a13n 60M60a68c35u39r19a 4236193732697

Kupte si Hrušku.

+6/0
29.3.2015 10:19

O69s36k90a92r 34K20o52v52a48ř58í49k 8667173146807

Zapomeňte na Hrušku... tohle je top level:

http://tn.nova.cz/clanek/levne-a-chutne-chude-rytire-uvarili-zaci-v-neratovicich.html       8-o8-o8-o

0/0
29.3.2015 17:22

P43a90v17l20a 69Č29i59h77á57k71o32v32á 1261385838205

ale ale i z toho turinu se da uvarit fajn jidlo, kdyz je cerstvy....vubec si nemyslim, ze kdyz ma clovek drahou surovinu umi z ni automaticky uvarit a je to chutne .... a samozrejme to neni styl Lada Hruska.....ono ve finale na samotnem vareni vubec nic neni...mnohem dulezitejsi je cerstvost a pouzivani opravdoveho jidla ....ne bujonu, vegety, susenych bylinek za 5Kc aj....chapu, ze je spousta lidi, kteri musi pocitat kazdou korunu, ale nemyslim, ze chutnost je dana tim, ze si clovek musi patlat zaludek eckama z tavenaku, bujonu a nebo kupovat skoro prosle blafy ... nehlede na to, ze spousta lidi utraci za kraviny a pak nadava na to, ze nema poradne jidlo

+3/0
29.3.2015 15:07

H68e25l65e61n24a 11V38e33v87e37r46k35o94v62a 3939527

Onehdá byl celý díl o vaření z brambor.Dobré,levné,rychlé.:-)

+1/0
29.3.2015 20:30

P64a53v94e27l 15S98o13b49o19t57k43a 5300114

Možná domácí krůtu (ale ani to není nic moc maso), ale kupovaná je snad ještě horší než mrazené kuře z hypermarketu.

+1/−10
29.3.2015 0:14







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.