Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pohlreich vaří krůtu a ukazuje, jak snadné je udělat játrové knedlíčky

Krůtí maso je zdravé, obsahuje málo tuku a pro generaci krmenou kuřaty je vítanou změnou, která nejde ani tak do peněženky a přináší jiné chutě i strukturu masa. V pořadu Teď vaří šéf! Zdeněk Pohlreich ukáže, jak krůtu vykostit a celou ji využít.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

O67s59k53a24r 21K26o50v70a67ř61í62k 8797763606177

Pohlreich je profík, jen je škoda, že má pořad potřebu pasovat národ do role lenochů a neználků. Polévkami se už nezabýváme? 8-o To vzal kde? Má nějaký vlastní průzkum?

+1/0
29.3.2015 17:10

P50a93v54l16a 33Č61i84h16á32k34o13v46á 1841455578255

no p.Kovariku musim rict, ze takovy pocit mam taky, ne ze by vetsina Cechu nevarila, ale kdyz vezmu treba kucharky od Vanka nebo skoleni v PRAKULu, tak my to mame tak nejak laicky a opravdu se lidi tolik o jidlo a jeho puvod nezajimaji ..proto je fajn kouknout na to, jak se to dela treba i na videa od Romana Vanka 

  a taky myslim, ze spousta Cechu to opravdu zacina flakat, deti ve skole polevky kolikrat ani neji, protoze ji proste z domu neznaji

+3/0
29.3.2015 18:17

J39i74ř84í 96S76t56r96a77k23a 9968876302288

Ono, pokud budou děti zvyklé jíst dobrou domácí polévku, tak se budou v mnohých školách ofrňovat ještě víc.

+3/0
29.3.2015 22:26

P46a92v42l96a 90Č49i17h77á33k83o80v60á 1351915398155

no na jednu stranu ano, ale na druhou nas doma ucili, ..doma jez co mas a jinde co ti daji .....ono to zase s tim nechutnym jidlem tak zhave nebude a taky s tim rozpoctem, co v jidelnach maji, je to umeni.. ..nehlede na to, ze nejenom, ze se moc nevari polevky, tak deti nejsou zvykle ani papat zeleninu, tak kolikrat ohrnujou nos a reknou ze jim jidlo nechutna, protoze na to nejsou zvykle

+2/0
30.3.2015 18:37

R93o25m66a30n 76Č26e31c61h30u42r65a 6962779597369

Jestli si dobře pamatuju, tak před pár desítkami let jsme polévku ve škole taky zrovna nehltali...

0/0
31.3.2015 18:30

J71a19n 43M14a84c98u91r13a 4606333892677

Krůtí maso díkybohu rozváží až k nám do městečka přímo drůbežárna, takže si můžeme objednat přesně to, co chceme - za skvělý peníz. Určitě si to můžete najít na netu - rozvoz krůtího masa. Kdo chce, ten najde i cestu - naříkat, že maso v marketu je špatné, to může jenom lenoch. Já osobně dělám z krůty snad vše a kuře bych do úst nedal. Vepřové také nejím. Jen občas hovězí nebo rybu, králíka výjimečně a krůtu neustále. Do knedlíčků dávám hodně bylinek, pár lžic mléka a žádnou mouku!! Je to spíš taková játrová zavářka, ale je vynikající a dokonce mi máma - a to je Paní kuchařka - občas nadnese - "Kdy zase uděláš tu tvojí vynikající knedlíčkovou?". A to je to nejlepší uznání na světě.

+2/0
29.3.2015 11:07
Foto

I17v72o 91C74h45u51d30o66b82a 9360126791714

polívka ze sáčku je rychlá celkem levná tu a tam kousek zeleniny ,masa,i knedlíček se najde no nekupte to;-D

+3/−1
29.3.2015 9:15

P65a79v69e87l 85S45ý67k86o13r11a 7987182677951

není to hnusný. Bude z toho omáčka.

0/0
29.3.2015 0:38

P59a21v80e31l 84S23ý69k37o40r74a 7587332847831

Vařit z drahých surovin umí každý. [>-]Něco z tuřínu by nebylo ? Kilo za 2,90 Kč.

+4/−7
29.3.2015 0:37

J90a40n 50M51a60c77u81r29a 4296473802637

Kupte si Hrušku.

+6/0
29.3.2015 10:19

O12s81k70a14r 15K71o43v52a21ř98í86k 8757903976497

Zapomeňte na Hrušku... tohle je top level:

http://tn.nova.cz/clanek/levne-a-chutne-chude-rytire-uvarili-zaci-v-neratovicich.html       8-o8-o8-o

0/0
29.3.2015 17:22

P79a66v98l59a 54Č70i19h62á27k27o18v77á 1271535988425

ale ale i z toho turinu se da uvarit fajn jidlo, kdyz je cerstvy....vubec si nemyslim, ze kdyz ma clovek drahou surovinu umi z ni automaticky uvarit a je to chutne .... a samozrejme to neni styl Lada Hruska.....ono ve finale na samotnem vareni vubec nic neni...mnohem dulezitejsi je cerstvost a pouzivani opravdoveho jidla ....ne bujonu, vegety, susenych bylinek za 5Kc aj....chapu, ze je spousta lidi, kteri musi pocitat kazdou korunu, ale nemyslim, ze chutnost je dana tim, ze si clovek musi patlat zaludek eckama z tavenaku, bujonu a nebo kupovat skoro prosle blafy ... nehlede na to, ze spousta lidi utraci za kraviny a pak nadava na to, ze nema poradne jidlo

+3/0
29.3.2015 15:07

H98e12l64e75n88a 73V38e91v86e28r78k22o56v87a 3389527

Onehdá byl celý díl o vaření z brambor.Dobré,levné,rychlé.:-)

+1/0
29.3.2015 20:30

P73a11v89e30l 79S66o23b63o51t36k10a 5940514

Možná domácí krůtu (ale ani to není nic moc maso), ale kupovaná je snad ještě horší než mrazené kuře z hypermarketu.

+1/−10
29.3.2015 0:14







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.