Diskuze

Nepropadejte sentimentu, řekne Pohlreich a upeče kůzlečí roládu

Aktuální díl pořadu Teď vaří Šéf! je věnovaný velikonočním receptům. Zdeněk Pohlreich uvaří drůbkovou polévku z husích surovin a upeče klasickou velikonoční husu, jehněčí hřbet s bylinkovou krustou a dokonce i kůzlečí roládu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kůzlečí jsem ještě neměla, ale pokud "smrdí" stejně jako výrobky z dospělé kozy, tak by mi to nechutnalo ani od Zdeňka.

0 0
možnosti

Nesmrdí pokud ho dobře připravíte.

1 0
možnosti

Tradice, jistě. Já jen že tradiční bylo I mučení a zabíjení "čarodějnic".

1 3
možnosti

J22i46ř15í 33B18a67u27e39r

5. 4. 2015 13:20

Od každého by mi chutnalo jen ne od polraicháka.

1 15
možnosti
Foto

jo kůzle je dobrý ale není k sehnání,ale pes mse dá sehnat;-D

2 3
možnosti

Kůzlečí je skvělé maso. Škoda, že není běžně k sehnání. Naštěstí existují chovatelé.

5 0
možnosti

Chtel bych videt, jestli by Pohlreich nepropadl sentimentu, kdyby to kuzle mel vlastnorucne zabit: http://www.hornackafarma.cz/img/foto/kuzle-2.jpg

4 8
možnosti

Není to nic příjemného, ale zvládnout se to dá.

7 0
možnosti

Strašná dobrota je ukázkový oxymoron...

2 3
možnosti

Nesmysl. Asi máte problém s chápáním textu. Oxymoron by byl hnusná dobrota.

3 0
možnosti

Sentiment nesentiment, docela by mě zajímalo, odkud to maso bere. Tady (na Plzeňsku a okolí) je problém sehnat i třeba jehněčí, natož kůzlečí...

1 0
možnosti

J62a28n 61M68a61r82e31k

5. 4. 2015 5:09

Co zkusit masnu u sousedů v Německu? :-)

1 0
možnosti

No nevim, ja bych asi tomu sentimentu propadl a to kuzle bych na jatka asi neposlal.

Pro mistni radoby drsnaky asi tezko pochopitelne.

7 5
možnosti

V23o52j18t27a 44S50u35k

5. 4. 2015 1:28

Nechod na takove stranky,farar by te mohl pomoci v tomto pripade.Oni to umi rozmluvit......;-)!!!!

1 0
možnosti