Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Na Expu v Miláně se bude podávat zvěřina, ale také smažák a utopencI

Restaurace na Expu vždycky nabízí kus naší domoviny. Zatímco v minulých letech se menu soustřeďovalo na obecně českou kuchyni, letos se ještě více specializuje. Bude vařit zvěřinu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M49a15r62e69k 52T21ů10m61a 4842908486532

Právě jsem dostal chuť na šípkovou!;-)

0/0
9.4.2015 11:35

M66a19r45t56i46n 57P51e34t13ř19í86k 4682599371541

Pusťte mě tam a do večera to všechno SEŽERU ;-D

+1/0
9.4.2015 11:02

M73i92c56h65a81l 40R43o50u82č14a 7356740570721

I takový smažák se dá zpackat :-) Snad si s tím borci v naškrobených čepicích poradí.. Na druhou stranu káča se zelím a třemi druhy knedla bodne vždycky ve spolupráci s orošeným kryglem z jihu, či západu Čech[>-]

+5/−1
9.4.2015 9:57

M91a78r83t10i61n 52P19e93t73ř74í10k 4962809891391

Zpackat smažák je vážně umění ;-D i když... u nás ve firemní jídelně začali dělat smažák z nějakého zupa (polského?) sýru, který mléko zjevně nikdy neviděl - obsluha v jídelně vytáhne smažák z fritézy, dá ho na talířek, já si ho vezmu ke stolu, rozkrojím a... ten sýr se ani nehne (nevyteče, drží pohromadě jak helvétská víra)!!! Škoda, že tu chybí blijící "smajlík" :-P

0/0
9.4.2015 11:05

T27o93m20a25s 66H36a68b38a34n 7660222339681

No ale hlavně, že tam nevaří Hruška. ;-)

+8/−1
9.4.2015 9:28

J62o52s21e81f 93S61k20a40l12k68a 1962839454784

Že tam neposlali sprostého Půlhracha...

+2/−8
9.4.2015 9:21

T29o80m64a84s 58H52a20b64a20n 7240592909461

Jen to ne. Pro mě je ten pán sprosté namyšlené hova_do. Ty jeho recepty...no.no nic.

+2/−10
9.4.2015 9:24

L32u49k58a42s 49C29o50d41r 6308632270121

Ja bych se nad tim smazakem, utopencema a zavinacema zas tak nepohorsoval. Do CR se podivam vetsinou jednou rocne na den, dva, a pokazdy si na ten smazak, pivo a utopence nekam do rozumny hospody zajdu, protoze to opravdu je ceska klasika, ktera se jinde na svete obtizne shani. Nemyslim si, ze je to neco, za co by se mela ceska kuchyne stydet a na akci typu Expo mi takova vec prijde vhodnejsi nez nejakej sterilni pokus o nobl vareni, kteryho je vsude kolem spousta.

+14/−1
9.4.2015 6:09

R29i78c98h24a34r23d 40K30á56b48a 8569698810620

Jo ...a v Milane :)))) Italska kuchyne je vyhlasena po celem svete a my tam posleme sasky ze Stare Myslivny ... to je opravdu spatne rozhodnuti :((((

0/−19
8.4.2015 22:37

R80i57c96h42a95r32d 13K25á87b89a 8539368560640

No tak to bude tezky pruser. Na Konopiste cas od casu zajdu a krome fotek na chodbe s pul metrovou cepici, odvadi chlapci pekne mrskou praci. :( Velmi prumerna kuchyne, ne zcela cerstve zverinove patlance :( sorry, ale pokud ze sebe nevydaji o 200% vic, nez na Konopisti, tak bude Expo pro CR gastronomicky pruser

+1/−3
8.4.2015 21:15

D93a46v97i27d 47J81e39r72a20b49e84k 3116290696887

Spíš by měli podávat třeba bramborové placky s domácími hruškovými povidly a omáčkou ze zakysané smetany.

+1/0
8.4.2015 20:43

M83a91r88t59i85n 47F91o44l87p67r94e98c14h90t 1193706970650

Smažák?? RvRvRv

+4/−10
8.4.2015 20:27







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.