Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Na Expu v Miláně se bude podávat zvěřina, ale také smažák a utopencI

Restaurace na Expu vždycky nabízí kus naší domoviny. Zatímco v minulých letech se menu soustřeďovalo na obecně českou kuchyni, letos se ještě více specializuje. Bude vařit zvěřinu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M74a77r94e38k 47T16ů80m60a 4232658276442

Právě jsem dostal chuť na šípkovou!;-)

0/0
9.4.2015 11:35

M55a63r12t84i15n 78P97e41t74ř98í43k 4722839941661

Pusťte mě tam a do večera to všechno SEŽERU ;-D

+1/0
9.4.2015 11:02

M41i26c82h38a33l 41R68o57u18č36a 7646490300461

I takový smažák se dá zpackat :-) Snad si s tím borci v naškrobených čepicích poradí.. Na druhou stranu káča se zelím a třemi druhy knedla bodne vždycky ve spolupráci s orošeným kryglem z jihu, či západu Čech[>-]

+5/−1
9.4.2015 9:57

M44a54r98t64i78n 31P85e14t52ř46í21k 4252129231751

Zpackat smažák je vážně umění ;-D i když... u nás ve firemní jídelně začali dělat smažák z nějakého zupa (polského?) sýru, který mléko zjevně nikdy neviděl - obsluha v jídelně vytáhne smažák z fritézy, dá ho na talířek, já si ho vezmu ke stolu, rozkrojím a... ten sýr se ani nehne (nevyteče, drží pohromadě jak helvétská víra)!!! Škoda, že tu chybí blijící "smajlík" :-P

0/0
9.4.2015 11:05

T43o31m54a52s 49H48a44b40a37n 7920122869151

No ale hlavně, že tam nevaří Hruška. ;-)

+8/−1
9.4.2015 9:28

J93o57s49e39f 76S94k39a54l43k18a 1152729794364

Že tam neposlali sprostého Půlhracha...

+2/−8
9.4.2015 9:21

T73o46m27a17s 39H55a81b73a14n 7200962809971

Jen to ne. Pro mě je ten pán sprosté namyšlené hova_do. Ty jeho recepty...no.no nic.

+2/−10
9.4.2015 9:24

L10u24k71a70s 75C44o79d20r 6938952810481

Ja bych se nad tim smazakem, utopencema a zavinacema zas tak nepohorsoval. Do CR se podivam vetsinou jednou rocne na den, dva, a pokazdy si na ten smazak, pivo a utopence nekam do rozumny hospody zajdu, protoze to opravdu je ceska klasika, ktera se jinde na svete obtizne shani. Nemyslim si, ze je to neco, za co by se mela ceska kuchyne stydet a na akci typu Expo mi takova vec prijde vhodnejsi nez nejakej sterilni pokus o nobl vareni, kteryho je vsude kolem spousta.

+14/−1
9.4.2015 6:09

R17i82c31h10a23r49d 78K68á21b69a 8929198840720

Jo ...a v Milane :)))) Italska kuchyne je vyhlasena po celem svete a my tam posleme sasky ze Stare Myslivny ... to je opravdu spatne rozhodnuti :((((

0/−19
8.4.2015 22:37

R41i32c29h53a39r41d 95K95á39b39a 8719468380380

No tak to bude tezky pruser. Na Konopiste cas od casu zajdu a krome fotek na chodbe s pul metrovou cepici, odvadi chlapci pekne mrskou praci. :( Velmi prumerna kuchyne, ne zcela cerstve zverinove patlance :( sorry, ale pokud ze sebe nevydaji o 200% vic, nez na Konopisti, tak bude Expo pro CR gastronomicky pruser

+1/−3
8.4.2015 21:15

D10a26v79i49d 44J68e31r71a60b73e90k 3706280216857

Spíš by měli podávat třeba bramborové placky s domácími hruškovými povidly a omáčkou ze zakysané smetany.

+1/0
8.4.2015 20:43

M39a30r61t85i12n 13F56o90l50p66r49e52c20h53t 1903376750200

Smažák?? RvRvRv

+4/−10
8.4.2015 20:27







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.