Diskuze

VIDEO: Jedině se šípkovou. Takhle ji připravuje Zdeněk Pohlreich

Když kanec, tak se šípkovou omáčkou. To je klasika všech zvěřinových hodů. Je však pravda, že co hospoda nebo domácnost, to mírně odlišná varianta. Pojďme se podívat, jak si s perlou české kuchyně poradí Zdeněk Pohlreich v aktuálním dílu one man show Teď vaří šéf!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aby jste se z toho Pohlreicha všichni už neposrali ;-D

0 0
možnosti

L67i43b55o32r 83T45y67m59e24š

26. 4. 2015 21:55

RvNo jasně, šípkový džem.:-);-D;-D To není schopen to udělat ze šípků? Tady je vidět ja jeho "profesionalita" . Já když dělám králíka na šípkách, tak používám šípky, ikdyž je to pracnější a časově náročnější, ale pokud se tento človíček považuje za profesionála, když to všude roztrubuje, tak s džemem ze šípků teda u mně neuspěje.Rv

2 3
možnosti

Nedovedu si představit, kolik šípků bych musela někde poshánět a kolik času by mě stála marmeláda z nich,když tuto omáčku dělávám pro 12 lidí. To fakt raději zajdu do zdravé výživy a koupím si hotový šípkový protlak.

0 0
možnosti

Potíž je dostupnost a cena. na jedné straně kriticky přemnožení divočáci, kteří páchají škody v řádu minimálně stovky milionů a líní myslivci, na straně druhé řezník co sní o milionech.

0 5
možnosti

Vám přijde, že téměř 300.000 oficiálně ulovených prasat je málo a myslivci jsou líní? Docela by mě zajímalo, kolik byste jich ulovil vy...

0 0
možnosti

Autor článku by si mohl odpustit květnatý výraz vepři. Jak ví, že na pultu v krámu neleží sviňka?

1 4
možnosti

Když si dám kachnu tak taky nerozlišujíi jestli je to kačena nebo kacer

3 0
možnosti

:-)Dobrá práce. Dal bych si

3 1
možnosti

K64a65r29e72l 17K10u79n47a

26. 4. 2015 6:59

Jděte s ním už do hajz.u

3 19
možnosti

Dobré ráno pane Babica :-)

16 0
možnosti