Diskuze

Jak poznat, že je ryba upečená. Zatahejte ji za kost, radí Pohlreich

Ryba je nejlepší pečená vcelku a vyváží to i tu drobnou potíž, že ji na talíři musíte vykostit. V dalším dílu Rozpal to, šéfe! Zdeněk Pohlreich ukáže, jak si poradit s rybou na grilu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Že zrovna ZP bude dělat reklamu Albertu....

1 0
možnosti

P18a97v36l38a 31N12o24v76á

2. 6. 2015 9:04

taky si vždycky říkám, že to ty lidi mají zapotřebí... kolik peněz vlastně potřebuje?

0 0
možnosti

A pokud nemate doma cedrove prkenko, lze pouzit prkenko plastove...

5 0
možnosti

jen ho musíte o hodinu déle namáčet aby patřičně nasáklo  :-)

1 0
možnosti

Pánové : 

Pokud chceme jasný důkaz, podívejme se na Eskymáky. Jejich strava se skládá především z tučných ryb, které jim dodávají cenné látky. Neznají tak cévní ani srdeční choroby a jejich tělo je odolné proti infekcím.

 

Příprava ryb je rychlá a ve většině úprav i snadná. Měli bychom se ovšem vyvarovat smažení na oleji a spíše se zaměřit na přírodní úpravu. Rybí maso je navíc lehce stravitelné.

Co je tilápie

Ptáte se, co je tilápie? V České republice patří zatím mezi méně známé sladkovodní ryby, ovšem svým masem zaujme mnoho labužníků. Pro představu se tilápie blíží nejvíce známému pangasiusu. Tilápie má tučnější a hutnější maso bez kostí, má chutnější maso a při přípravě dobře váže koření. Tato ryba je také ceněna pro svoji výživovou hodnotu, kdy obsahuje zmíněné množství tuku a především bílkovin.

http://www.diana-fish.com/clanek/zdrave-ryby-pro-zdrave-telo-ii-tilapie_19

[>-]Ideální, pro chov na zahradě ve skleníku. [>-]  Za půl roku udělá i půl metru. VBašta.

1 0
možnosti

titulek na hlavní straně:

"Posolit a do břicha bylinky. Pohlreich griluje rybu"

Pane Pohlreichu, chtělo by to trošku citu.

Představte si, kdyby tohle někdo udělal vám a ještě o tom natočil video!!!

1 2
možnosti

V56i63t 84O56t30a17h57a84l

30. 5. 2015 18:23

Hřbetní kost? Snad hřbetní ploutev, Být to ocasní ploutev, tak asi řekně zatahejte rybu za pr*el ;-D.

1 0
možnosti

Z anatomickeho hlediska jsou tvrde paprsky ve hrbetni ploutvi soucasti kostry ryby, tedy kosti.

0 0
možnosti

Zatahejte ji za kost. Když se ryba pohne, ještě není upečená.

10 0
možnosti

Není nad to, jet "Na lov pstruhů do Krkonoš", paní kuchařka  Vítková učí grilovat ryby i bez prkénka.

Ale prkénko mne zaujalo.

0 1
možnosti

Jestli někdo neumí usmažit,  ugrilovat , kapra, pstruha, ideálně pstruh na másle, upéct rybu,

néní Čech. [>-]

5 2
možnosti

Pangasius, úhoř, ani Tilápie, často chovaná ryba doma v kurníku, nemá kosti. Za co tahat ?

2 8
možnosti

Nemají kosti? Hmm, v tom případě nepůjde o rybu, ale o nějakého bezobratlého živočicha. Možná máte na mysli filety, ty opravdu kosti mít nemusí.

9 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...

Velvyslanectví Alžírské demokratické a lidové republiky
Administrativní pracovník

Velvyslanectví Alžírské demokratické a lidové republiky
Praha