Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Ke grilované krkovičce radí Pohlreich restovanou cibuli s bylinkami

Vepřová krkovička, královna grilovacích párty. Variant, v čem ji před grilováním namarinovat, najdete nepočítaně. Nicméně Zdeněk Pohlreich se s ní tentokrát nijak zvlášť nemazlí a věnuje snad větší péči její příloze z obyčejné cibule. Právě ta ale ogrilovaný kus čuníka svou nasládlou chutí skvěle doplní.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K72a57r59e23l 17N30o52v36o47t22n51y 6979321389375

Ke grilovane krkovicce se da poradit jen jedno: vyhodit, dat psovi proste cokoliv, jen nejist.

+1/−7
9.6.2015 15:49

J64o69s81e16f 66Š22e76m51e44l86í58k 7699661290167

Znám spoustu chlapů, co si tenhle recept dávají bez krkovice a cibule a jak jim šmakuje!

+4/0
8.6.2015 15:57

J73o27s47e22f 69Š94e30m73e65l67í97k 7429331960447

Samozřejmě i bez chleba.

0/0
8.6.2015 15:58

L54u32k41á20š 86N84o26v68o83t22n59ý 4798183775295

Babica?

+1/0
8.6.2015 17:10

I71v82a 69V27a16l76č79í83k26o66v68á 1499188501971

Pivní lavory? ;-)

0/0
8.6.2015 23:45

H24y43n27e47k 51T13r47o34j18a28n 1871111773389

bez masa a bez cibule, jen tak s chlebem ;-D

0/0
11.6.2015 17:06

J56a44n 49F64i87a48l36a 8594634785

O víkendu jsem chutnal, aniž bych věděl, že jde o Pohlreichův recept a nemohl jsem si vynachválit!

0/0
8.6.2015 14:32

L77u16k86á20š 33S10k52o61p58a86l 9836638685221

Kdyby nic, tak tenhle člověk to alespoň umí prodat :) Hned jsem dostal chuť na restovanou cibuli :D

+5/0
8.6.2015 14:01

D94a76v24i98d 71D34o27b94e42š 3985132747

Cibulka na grilovačce jasně, ale tenhle způsob určitě vyzkouším. Leccos může nebo nemusí být, ale nápad s tím nakyslým tónem se mi moc líbí - pěkně to osvěží chuť.

0/0
8.6.2015 13:12

Z58d70e67n24ě28k 68J51o88n72á50š 9161199916750

Horší titulek nemáte? Takže s cibule udělá žrádlo pro prasata nebo ?

0/0
8.6.2015 12:50
Foto

K18a80r64e57l 61S36u69c64k 9427509671942

Hmm základ na Kaťák ;-D

+2/0
8.6.2015 11:40

J87a25n 53P88r91i76b34y95l 5770135877297

Nějak jsem nepochopil, proč jsou tam ty nastrojený benga. Ta Prima to už s tím svým glorifikováním represivních složek dost přehání.

+3/−6
8.6.2015 10:36

M68o44n98i70k45a 31R35o17l88l79o58v18á 5233762516515

Tak restovana,nebo dusena cibule?:-)

0/0
7.6.2015 17:33

M47a87r16c35e73l59a 73K63o72u29ř61i23l41o66v79á 3391771763385

vyzkouseli jsme spoustu receptu nakonec jsme dospeli k zaveru, ze nejlepsi je jen sul a  na hrubo namlety pepr. nikomu nazor nevnucuji, ale nam tak chutna nejvic

+21/0
7.6.2015 7:11

P91e91t70r 93T95l28o41u86k97a45l 7934795782105

To je i můj oblíbený recept. ;-)

+1/0
7.6.2015 14:35

L82u54k39a25s 81N93e94m83e34c 7169710112734

No jo, ale my treba radi chute obmenujeme. Jist porad to nejlepsi?

+1/0
8.6.2015 9:17

K92a57r23e78l 78N45a10s23t58o55u26p22i38l 3540281860641

Taky tak, mám sice oblíbená jídla a způsoby úpravy, ale kdybych je jedl pořád, tak za chvíli už oblíbená nebudou...

0/0
8.6.2015 10:29

P37e34t81r 44T41l83o34u10k62a94l 7434955172455

To záleží jak se na to podíváte, pokud má paní ráda grilované maso a bere to jako specifické jídlo, které si dá 4 krát za sezonu tak proč ne? To je jako byste, obměňoval pokaždé svíčkovou když ji děláte. Samozřejmě, že u těch co grilují i několikrát do týdne to nějakou obměnu asi chtít bude. :-)

+1/0
8.6.2015 12:28

J86a34r27o67m92i50r 31C25h11a43l98o69u94p83k97a 4689647505657

Vyzkoušeli jsme spoustu receptů a nejlepší je nechat krkovičku přes noc před grilováním v ledničce proloženou plátky citronu zakápnutou olivovým olejem.

0/0
10.6.2015 8:07







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.