Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Ke grilované krkovičce radí Pohlreich restovanou cibuli s bylinkami

Vepřová krkovička, královna grilovacích párty. Variant, v čem ji před grilováním namarinovat, najdete nepočítaně. Nicméně Zdeněk Pohlreich se s ní tentokrát nijak zvlášť nemazlí a věnuje snad větší péči její příloze z obyčejné cibule. Právě ta ale ogrilovaný kus čuníka svou nasládlou chutí skvěle doplní.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K73a20r43e65l 89N69o23v98o97t42n33y 6639561349105

Ke grilovane krkovicce se da poradit jen jedno: vyhodit, dat psovi proste cokoliv, jen nejist.

+1/−7
9.6.2015 15:49

J37o41s57e83f 30Š55e55m58e86l43í19k 7909721330827

Znám spoustu chlapů, co si tenhle recept dávají bez krkovice a cibule a jak jim šmakuje!

+4/0
8.6.2015 15:57

J94o84s38e74f 34Š46e21m82e37l53í20k 7969681900477

Samozřejmě i bez chleba.

0/0
8.6.2015 15:58

L91u35k71á38š 48N30o50v83o44t18n73ý 4248813605965

Babica?

+1/0
8.6.2015 17:10

I49v41a 14V62a82l68č30í80k62o16v21á 1719468271121

Pivní lavory? ;-)

0/0
8.6.2015 23:45

H48y88n74e28k 53T80r97o21j51a40n 1731431543399

bez masa a bez cibule, jen tak s chlebem ;-D

0/0
11.6.2015 17:06

J26a71n 96F10i75a55l69a 8654634375

O víkendu jsem chutnal, aniž bych věděl, že jde o Pohlreichův recept a nemohl jsem si vynachválit!

0/0
8.6.2015 14:32

L64u33k15á90š 75S42k19o78p46a27l 9166358345161

Kdyby nic, tak tenhle člověk to alespoň umí prodat :) Hned jsem dostal chuť na restovanou cibuli :D

+5/0
8.6.2015 14:01

D41a53v68i43d 92D21o51b94e85š 3355322887

Cibulka na grilovačce jasně, ale tenhle způsob určitě vyzkouším. Leccos může nebo nemusí být, ale nápad s tím nakyslým tónem se mi moc líbí - pěkně to osvěží chuť.

0/0
8.6.2015 13:12

Z48d74e46n51ě55k 77J33o20n90á87š 9571919296740

Horší titulek nemáte? Takže s cibule udělá žrádlo pro prasata nebo ?

0/0
8.6.2015 12:50
Foto

K97a63r64e17l 22S19u45c71k 9927439121112

Hmm základ na Kaťák ;-D

+2/0
8.6.2015 11:40

J31a70n 25P22r38i28b64y52l 5520695137987

Nějak jsem nepochopil, proč jsou tam ty nastrojený benga. Ta Prima to už s tím svým glorifikováním represivních složek dost přehání.

+3/−6
8.6.2015 10:36

M75o59n57i11k95a 50R65o21l51l72o46v53á 5403312286205

Tak restovana,nebo dusena cibule?:-)

0/0
7.6.2015 17:33

M79a13r13c52e17l53a 76K12o49u75ř74i29l72o64v31á 3541931603175

vyzkouseli jsme spoustu receptu nakonec jsme dospeli k zaveru, ze nejlepsi je jen sul a  na hrubo namlety pepr. nikomu nazor nevnucuji, ale nam tak chutna nejvic

+21/0
7.6.2015 7:11

P46e58t87r 70T96l92o46u88k79a96l 7784685962965

To je i můj oblíbený recept. ;-)

+1/0
7.6.2015 14:35

L46u42k71a66s 10N56e68m16e79c 7989550742894

No jo, ale my treba radi chute obmenujeme. Jist porad to nejlepsi?

+1/0
8.6.2015 9:17

K91a77r18e24l 97N45a70s20t73o30u24p41i55l 3230161860311

Taky tak, mám sice oblíbená jídla a způsoby úpravy, ale kdybych je jedl pořád, tak za chvíli už oblíbená nebudou...

0/0
8.6.2015 10:29

P51e96t16r 31T75l27o88u82k37a60l 7604765522185

To záleží jak se na to podíváte, pokud má paní ráda grilované maso a bere to jako specifické jídlo, které si dá 4 krát za sezonu tak proč ne? To je jako byste, obměňoval pokaždé svíčkovou když ji děláte. Samozřejmě, že u těch co grilují i několikrát do týdne to nějakou obměnu asi chtít bude. :-)

+1/0
8.6.2015 12:28

J70a50r28o55m96i11r 88C63h69a61l36o36u68p51k51a 4679107545987

Vyzkoušeli jsme spoustu receptů a nejlepší je nechat krkovičku přes noc před grilováním v ledničce proloženou plátky citronu zakápnutou olivovým olejem.

0/0
10.6.2015 8:07







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.