Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Ke grilované krkovičce radí Pohlreich restovanou cibuli s bylinkami

Vepřová krkovička, královna grilovacích párty. Variant, v čem ji před grilováním namarinovat, najdete nepočítaně. Nicméně Zdeněk Pohlreich se s ní tentokrát nijak zvlášť nemazlí a věnuje snad větší péči její příloze z obyčejné cibule. Právě ta ale ogrilovaný kus čuníka svou nasládlou chutí skvěle doplní.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K88a26r68e66l 18N65o54v64o35t56n25y 6349561499505

Ke grilovane krkovicce se da poradit jen jedno: vyhodit, dat psovi proste cokoliv, jen nejist.

+1/−7
9.6.2015 15:49

J43o53s54e22f 94Š56e37m31e91l94í22k 7789751500477

Znám spoustu chlapů, co si tenhle recept dávají bez krkovice a cibule a jak jim šmakuje!

+4/0
8.6.2015 15:57

J64o73s33e23f 61Š55e19m90e78l73í34k 7579941530377

Samozřejmě i bez chleba.

0/0
8.6.2015 15:58

L94u23k73á38š 98N55o67v43o57t29n92ý 4698403455265

Babica?

+1/0
8.6.2015 17:10

I69v41a 85V59a15l77č68í82k26o37v81á 1979448301261

Pivní lavory? ;-)

0/0
8.6.2015 23:45

H82y13n72e95k 50T84r83o62j75a19n 1651271643789

bez masa a bez cibule, jen tak s chlebem ;-D

0/0
11.6.2015 17:06

J13a35n 26F31i47a38l18a 8874624675

O víkendu jsem chutnal, aniž bych věděl, že jde o Pohlreichův recept a nemohl jsem si vynachválit!

0/0
8.6.2015 14:32

L76u88k44á15š 54S82k28o85p45a22l 9986758855371

Kdyby nic, tak tenhle člověk to alespoň umí prodat :) Hned jsem dostal chuť na restovanou cibuli :D

+5/0
8.6.2015 14:01

D72a29v29i56d 11D96o38b68e13š 3655602577

Cibulka na grilovačce jasně, ale tenhle způsob určitě vyzkouším. Leccos může nebo nemusí být, ale nápad s tím nakyslým tónem se mi moc líbí - pěkně to osvěží chuť.

0/0
8.6.2015 13:12

Z77d72e28n98ě78k 54J93o84n42á82š 9171939276700

Horší titulek nemáte? Takže s cibule udělá žrádlo pro prasata nebo ?

0/0
8.6.2015 12:50
Foto

K63a82r97e78l 43S90u36c49k 9447199641872

Hmm základ na Kaťák ;-D

+2/0
8.6.2015 11:40

J68a16n 65P79r60i75b11y87l 5310705187717

Nějak jsem nepochopil, proč jsou tam ty nastrojený benga. Ta Prima to už s tím svým glorifikováním represivních složek dost přehání.

+3/−6
8.6.2015 10:36

M93o98n96i41k42a 87R85o45l49l17o78v67á 5143302666815

Tak restovana,nebo dusena cibule?:-)

0/0
7.6.2015 17:33

M24a85r45c77e63l68a 88K16o26u36ř26i36l42o51v68á 3741611373705

vyzkouseli jsme spoustu receptu nakonec jsme dospeli k zaveru, ze nejlepsi je jen sul a  na hrubo namlety pepr. nikomu nazor nevnucuji, ale nam tak chutna nejvic

+21/0
7.6.2015 7:11

P70e96t36r 52T12l75o76u11k32a66l 7584105922705

To je i můj oblíbený recept. ;-)

+1/0
7.6.2015 14:35

L80u31k48a56s 31N36e25m45e37c 7529360712594

No jo, ale my treba radi chute obmenujeme. Jist porad to nejlepsi?

+1/0
8.6.2015 9:17

K29a22r73e37l 97N39a68s38t21o52u88p18i34l 3600911210141

Taky tak, mám sice oblíbená jídla a způsoby úpravy, ale kdybych je jedl pořád, tak za chvíli už oblíbená nebudou...

0/0
8.6.2015 10:29

P92e69t67r 35T49l79o87u53k22a80l 7484445802905

To záleží jak se na to podíváte, pokud má paní ráda grilované maso a bere to jako specifické jídlo, které si dá 4 krát za sezonu tak proč ne? To je jako byste, obměňoval pokaždé svíčkovou když ji děláte. Samozřejmě, že u těch co grilují i několikrát do týdne to nějakou obměnu asi chtít bude. :-)

+1/0
8.6.2015 12:28

J24a59r48o15m51i12r 53C83h72a93l41o22u91p37k13a 4419277895837

Vyzkoušeli jsme spoustu receptů a nejlepší je nechat krkovičku přes noc před grilováním v ledničce proloženou plátky citronu zakápnutou olivovým olejem.

0/0
10.6.2015 8:07



Najdete na iDNES.cz