Diskuze

Ke grilované krkovičce radí Pohlreich restovanou cibuli s bylinkami

Vepřová krkovička, královna grilovacích párty. Variant, v čem ji před grilováním namarinovat, najdete nepočítaně. Nicméně Zdeněk Pohlreich se s ní tentokrát nijak zvlášť nemazlí a věnuje snad větší péči její příloze z obyčejné cibule. Právě ta ale ogrilovaný kus čuníka svou nasládlou chutí skvěle doplní.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ke grilovane krkovicce se da poradit jen jedno: vyhodit, dat psovi proste cokoliv, jen nejist.

1 7
možnosti

Znám spoustu chlapů, co si tenhle recept dávají bez krkovice a cibule a jak jim šmakuje!

4 0
možnosti

Samozřejmě i bez chleba.

0 0
možnosti

J87a18n 91F23i46a40l35a

8. 6. 2015 14:32

O víkendu jsem chutnal, aniž bych věděl, že jde o Pohlreichův recept a nemohl jsem si vynachválit!

0 0
možnosti

Cibulka na grilovačce jasně, ale tenhle způsob určitě vyzkouším. Leccos může nebo nemusí být, ale nápad s tím nakyslým tónem se mi moc líbí - pěkně to osvěží chuť.

0 0
možnosti

Horší titulek nemáte? Takže s cibule udělá žrádlo pro prasata nebo ?

0 0
možnosti
Foto

K44a56r11e73l 50S58u22c15k

8. 6. 2015 11:40

Hmm základ na Kaťák ;-D

2 0
možnosti

J17a66n 11P39r76i89b90y47l

8. 6. 2015 10:36

Nějak jsem nepochopil, proč jsou tam ty nastrojený benga. Ta Prima to už s tím svým glorifikováním represivních složek dost přehání.

3 6
možnosti

Tak restovana,nebo dusena cibule?:-)

0 0
možnosti

vyzkouseli jsme spoustu receptu nakonec jsme dospeli k zaveru, ze nejlepsi je jen sul a  na hrubo namlety pepr. nikomu nazor nevnucuji, ale nam tak chutna nejvic

21 0
možnosti

To je i můj oblíbený recept. ;-)

1 0
možnosti