- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Asi bych se taky nudil. Na grilování mně baví právě nejvíce to běhání okolo ohně a příprava jídla. Jsem milovník přírody, otevřeného ohně a toto by mne teda rozhodně neuspokojovalo. To radši budu mít maskáče natáhlé kouřem a obličej černý od foukání do žhavých uhlíků :-)))
Chytrý gril, chytrý auto, chytrý mobil... a zůstane jen blbej člověk bez zájmu...
Gril je ok, mám jej a spokojenost. Elektro gril ale beru jako mikrovlnku, rychlovarnou konvici nebo jiného kuchyňského pomocníka pro přípravu běžného jídla... Na to, abych si udělal steak i doma k večeři když právě přijdu z práce...
.
Pro grilování s rodinou a nebo přáteli spojeném s posezením mám venkovní gril...
.
Takže tady malinko nechápu srovnávání... Nebo si autor s přáteli a sklenkou sednou v obýváku doma okolo kontaktního grilu a popíjejí...???
.
Tady se srovnává nesrovnatelné... Asi jako srovnávat opékání špekáčků nad ohněm a na pánvičce...
za chvíli bude všechno tak chytré, že můžeme sedět na zadku, tloustnout a degenerovat, protože přístroje udělají všechno za nás no já raději trochu přismahlou klobásku z klasického grilu, než robota, co mi bude hlásit, že už mám dogrilováno
„triky Horta Horsta“? Neměla redakce na mysli spíš teleshopingového Horsta Fuchse?
Nebo zajít do restaurace,tam odpadají starosti s nákupem surovin a mytí v myčce.
Grilování bez dřevěného uhlí je na prd :-)