Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Voňavý, lahodný, italský a jahodový. Recept na dort, kterému neodoláte

Voňavé české jahody nic nenahradí, tak si je musíme užít, když už konečně přišla jejich sezona. Připravit z nich můžete třeba dort od italských mistrů cukrářů. Recept je vyzkoušený a opravdu za to stojí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M77a45r64i73e 94B53u20r93i75a55n84o21v34á 5859967204875

ta fotka je poněkud zavádějící ne? takovýhle dort dělám už leta nic nového.

0/0
12.6.2015 14:06

T54e83r58e80z43a 15N54o41v85o61t79n46á 7679373747707

Já se těšila na ten dort, co je v ilustračním fotu. Chápu sice význam slova ilustrační, ale když to jde, měly by se tam dávat fotky konkrétní. Proč není tady v ilustračním fotu dort, na který je tu recept? A proč nebyla nad článkem o krajtě fotka té konkrétní krajty, ale hroznýše (nebo naopak)? :-/ atp.

+4/0
9.6.2015 15:19

J30i44ř52í 34S76t87e71j33s61k23a60l 8362529108513

Tak pomerančové Amaretto. Hm...

+4/0
9.6.2015 0:41

J13a51k75u75b 41F91e95i43f39a20r 7419189906399

a teď špekuluj, co tom správně patří, pomerančový likér anebo Amaretto;-D

0/0
9.6.2015 8:56

M17a27r20t49i14n50a 53Č84e20r65m22á34k28o30v54á28, 88i85D20N75E94S91.61c43z 3786334108221

Samozřejmě, že pomerančový likér NEBO Amaretto... Díky za doplnění :)

0/0
9.6.2015 11:06







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.