Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Burger se směsí hub a mladým česnekem. To je velké porno, září Pohlreich

Hamburger trochu jinak – s mladým jarním česnekem a houbami. To je jeden z receptů, se kterým přijde v neděli v podvečer Zdeněk Pohlreich do svého pořadu Rozpal to šéfe!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J20a66k41u66b 53Š89r79á68m65e14k 4778123642631

A Pohlreich je taky porno. My ostatní jsme letadla.

+1/0
15.6.2015 8:05

P25a76v40e67l 60S96ý21k36o26r56a 7807232117441

Jak to všechno podusíte, je to na nic. ;-)  Ohřevem nad + 45 °C   zniříte dost vitamínů a všechny enzymy. V

Mohli jste mít několikánásobně výživnější potravinu.

0/−2
14.6.2015 14:02

M39i96c29h19a85l 96M49i43l11l76e97r 9566362939462

ne kazdy rad ji syrove houby

+16/0
14.6.2015 14:57
Foto

J51a37r89o59s19l39a43v 87J55e60ř42á14b92e19k 1591539519558

Kdysi kolega propagoval českou kuchyni, ale teď už je někde jinde.Škoda, že se zapomíná na tradice, je spousta výborných méně známých krajových jídel,a téměř nikdo to nedělá!

Jen aby za 20-30 let mladý věděli jak má vypadat a chutnat například dobrá domácí svíčková!

+4/0
14.6.2015 10:05

J49i71r45k93a 91V14o24j30v23o10d41i21n 6341127747835

V Praze je českých hospod jak maku. Ja tam nechodím, je to pro mě tezky jídlo a usínám po něm.

+9/−2
14.6.2015 10:26
Foto

J88a66r30o14s71l10a51v 51J67e76ř81á13b40e82k 1561349529168

No a to je právě ten problém, že se v těch hospodách dělá ve většině stará, osvědčená jídelní klasika! (Těžká jídla)

Přitom je spousta českých krajových (lehkých a zdravých)jídel,ale opravdu málokde se to dělá!

+1/0
14.6.2015 21:10

M63a57t51e59j 32F74i39l94i38p 9122754306

Troufnu si rict , ze Pohlreicha sleduji od prvni serie Ano, sefe. A tedy nepamatuji si, ze by nekdy propagoval ceskou kuchyni. Ba naopak, to se mi na nem vzdy nelibilo, ze ceskou kuchyni silene pomlouval a odsuzoval. Zrovna vami jmenovanou svickovou silene odsoudil jako ceske tezke jidlo, ktere je uz davno prekonane.

+2/−2
14.6.2015 12:01

H58e67l29e14n51a 39V49e79v55e97r29k77o27v20a 3119837

Ale kdepak,on dělal z české kuchyně tu zdravější,bez mouky.A to se mi moc líbilo.Dokonce z českých surovin.R^

+4/0
14.6.2015 13:14

E47l66l74e88n 15F69r53o33d34l65o90v90á 5189426973755

Mýlíte se - Pohlreich nikdy neodsuzoval českou kuchyni, spíš české mutace kuchyně cizí (jako rizota, boloňské špagety, jakékoliv "italské" těstoviny, saláty cézar, česká Čína apod.). Navíc brojil proti tomu, aby se v české kuchyni, české hospodě, která se za ní vydává, podávaly právě podobné nesmysly ala Italia nebo Čína. Tyto kuchyně učil využívat lokálních dodavatelů, bylinek a sezónních potravin, prostě tak, jak by to mělo být :)

+5/−1
14.6.2015 19:14

O30l18d19ř61i97c87h 52H17o54r95á18k 2434799331495

Tak to máte opravdu hodně špatnou paměť.

Pohlreich: Svíčkovou bych nejraději zakázal, časem umře stejně sama

http://hobby.idnes.cz/pohlreich-pohrbiva-svickovou-dk0-/hobby-domov.aspx?c=A130205_144638_hobby-domov_bma

+1/0
15.6.2015 22:06

E31v90a 90D38r63o22z70d60o15v43á 7939487595475

Česká kuchyně založená na omáčkách a knedlíkách se na grilu dělá dost blbě.

+2/0
14.6.2015 20:43

T40o46m57a31s 98T68r18n57k12a 5944938583299

souhlasím, není nad svíčkovou a pořádné české jídla, bořád ty burgery.. ale ten čerstvý česnek je zajímavý nápad, ted bývá hodně vidět

0/−1
15.6.2015 8:39

M91i95r35o72s98l84a44v 10K98r79a78t84o14c69h13v74í67l 4593376154755

Rozhodně vyzkouším, to vypadá jako velká dobrota, mňam ...

+3/0
14.6.2015 9:04

M18i48c85h44a20l 25B90a28ž94a95n78t 3436292733346

To vadí, že to není žádná novinka? Dal bych na ty houby sice plátek masa, ale vypadá to skvěle.

+4/0
14.6.2015 9:02

J41i44ř19í 14H59o47r60á67k 8724266383640

Pan Pohlreich je staré prase. V Čechách se česnek loupe a kuchař je vždy čistě oblečen.

+3/−39
14.6.2015 6:02

M42i89c52h67a88l 82M21i53l19l89e61r 9836922259142

Z tebe bud mluvi velka nezkusenost, nebo nesmyslny odpor vuci nekomu, kdo je uznavany a touha ho za kazdou cenu shodit - i za cenu toho, ze ze sebe udelas dukata.;-D

..."mladý česnek, který se ani nemusí loupat, jak je mladý a mléčný."...

I prumerny ctenar vi, ze na grilovacku venku nechodi ani sefkuchar v bilem.

Vedle toho kazdy, kdo kdy mel v ruce mlady cesnek z receptu vi, ze jeho slupka je tak tenka, ze je vlastne soucasti strouzku a loupat se skutecne nemusi.;-)

+16/0
14.6.2015 9:18

J13a11k44u64b 40F45e71i40f57a55r 7779669256499

Chtěl bych ochutnat nějaky váš kuchařský výtvor. Jen se bojím abych neskončil na JIPce :-/

+1/0
14.6.2015 17:44

T75o68m16á55š 81V11e75r37n17e94r 1325744647435

Nebo rovnou na hřbitově...

0/0
15.6.2015 15:10

M78i60r25a 87L54o44v58e 3334170858924

Nic noveho pod sluncem, pane Pohlreich a porno uz vubec ne ,,,je to prachobycejny vegetariansky burger.:-)

+9/0
14.6.2015 0:55

J92o12s41e95f 88K32l67o70b77o49u83č16n11í90k 9495760948

Tak porno, jo? Chudák...8-o

+4/−25
14.6.2015 0:44

A15l22e88š 74N11o91v79o41t66n32ý 9316656266679

Vadí vám víc porno nebo houby? Chudák, to on opravdu není, ale každý máme jiný vkus. :)

+26/0
14.6.2015 4:09

J81i23r61k79a 69V78o47j84v36o60d96i24n 6581717597345

Vy ste ňákej cíťa :D, to je jen přirovnání.

+4/0
14.6.2015 9:22







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.