Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Burger se směsí hub a mladým česnekem. To je velké porno, září Pohlreich

Hamburger trochu jinak – s mladým jarním česnekem a houbami. To je jeden z receptů, se kterým přijde v neděli v podvečer Zdeněk Pohlreich do svého pořadu Rozpal to šéfe!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J21a38k65u56b 22Š96r29á20m27e67k 4278393212251

A Pohlreich je taky porno. My ostatní jsme letadla.

+1/0
15.6.2015 8:05

P16a34v60e50l 90S57ý35k47o62r65a 7317492657721

Jak to všechno podusíte, je to na nic. ;-)  Ohřevem nad + 45 °C   zniříte dost vitamínů a všechny enzymy. V

Mohli jste mít několikánásobně výživnější potravinu.

0/−2
14.6.2015 14:02

M90i42c26h46a91l 43M28i27l81l48e18r 9136332709312

ne kazdy rad ji syrove houby

+16/0
14.6.2015 14:57
Foto

J59a36r73o81s35l61a42v 19J37e98ř33á40b72e74k 1101349729418

Kdysi kolega propagoval českou kuchyni, ale teď už je někde jinde.Škoda, že se zapomíná na tradice, je spousta výborných méně známých krajových jídel,a téměř nikdo to nedělá!

Jen aby za 20-30 let mladý věděli jak má vypadat a chutnat například dobrá domácí svíčková!

+4/0
14.6.2015 10:05

J55i29r83k50a 79V46o77j95v88o51d21i42n 6861337637255

V Praze je českých hospod jak maku. Ja tam nechodím, je to pro mě tezky jídlo a usínám po něm.

+9/−2
14.6.2015 10:26
Foto

J13a39r56o66s40l21a58v 33J88e46ř67á12b55e52k 1811239449718

No a to je právě ten problém, že se v těch hospodách dělá ve většině stará, osvědčená jídelní klasika! (Těžká jídla)

Přitom je spousta českých krajových (lehkých a zdravých)jídel,ale opravdu málokde se to dělá!

+1/0
14.6.2015 21:10

M77a51t46e18j 55F36i14l39i72p 9892964936

Troufnu si rict , ze Pohlreicha sleduji od prvni serie Ano, sefe. A tedy nepamatuji si, ze by nekdy propagoval ceskou kuchyni. Ba naopak, to se mi na nem vzdy nelibilo, ze ceskou kuchyni silene pomlouval a odsuzoval. Zrovna vami jmenovanou svickovou silene odsoudil jako ceske tezke jidlo, ktere je uz davno prekonane.

+2/−2
14.6.2015 12:01

H22e10l75e57n70a 69V77e15v10e43r69k59o60v42a 3789747

Ale kdepak,on dělal z české kuchyně tu zdravější,bez mouky.A to se mi moc líbilo.Dokonce z českých surovin.R^

+4/0
14.6.2015 13:14

E50l45l69e97n 96F24r54o22d78l94o82v29á 5619116483675

Mýlíte se - Pohlreich nikdy neodsuzoval českou kuchyni, spíš české mutace kuchyně cizí (jako rizota, boloňské špagety, jakékoliv "italské" těstoviny, saláty cézar, česká Čína apod.). Navíc brojil proti tomu, aby se v české kuchyni, české hospodě, která se za ní vydává, podávaly právě podobné nesmysly ala Italia nebo Čína. Tyto kuchyně učil využívat lokálních dodavatelů, bylinek a sezónních potravin, prostě tak, jak by to mělo být :)

+5/−1
14.6.2015 19:14

O36l93d34ř67i36c97h 80H21o45r38á71k 2434809851575

Tak to máte opravdu hodně špatnou paměť.

Pohlreich: Svíčkovou bych nejraději zakázal, časem umře stejně sama

http://hobby.idnes.cz/pohlreich-pohrbiva-svickovou-dk0-/hobby-domov.aspx?c=A130205_144638_hobby-domov_bma

+1/0
15.6.2015 22:06

E22v57a 39D88r36o30z97d96o96v54á 7629777755865

Česká kuchyně založená na omáčkách a knedlíkách se na grilu dělá dost blbě.

+2/0
14.6.2015 20:43

T57o53m98a94s 12T33r65n18k21a 5474528633579

souhlasím, není nad svíčkovou a pořádné české jídla, bořád ty burgery.. ale ten čerstvý česnek je zajímavý nápad, ted bývá hodně vidět

0/−1
15.6.2015 8:39

M62i68r52o21s41l91a47v 69K70r32a22t22o46c37h96v36í22l 4723296154345

Rozhodně vyzkouším, to vypadá jako velká dobrota, mňam ...

+3/0
14.6.2015 9:04

M86i84c71h48a77l 62B90a14ž46a90n46t 3716722453376

To vadí, že to není žádná novinka? Dal bych na ty houby sice plátek masa, ale vypadá to skvěle.

+4/0
14.6.2015 9:02

J54i43ř31í 85H38o26r85á30k 8864826643940

Pan Pohlreich je staré prase. V Čechách se česnek loupe a kuchař je vždy čistě oblečen.

+3/−39
14.6.2015 6:02

M68i80c97h74a32l 58M32i74l82l79e72r 9626382559652

Z tebe bud mluvi velka nezkusenost, nebo nesmyslny odpor vuci nekomu, kdo je uznavany a touha ho za kazdou cenu shodit - i za cenu toho, ze ze sebe udelas dukata.;-D

..."mladý česnek, který se ani nemusí loupat, jak je mladý a mléčný."...

I prumerny ctenar vi, ze na grilovacku venku nechodi ani sefkuchar v bilem.

Vedle toho kazdy, kdo kdy mel v ruce mlady cesnek z receptu vi, ze jeho slupka je tak tenka, ze je vlastne soucasti strouzku a loupat se skutecne nemusi.;-)

+16/0
14.6.2015 9:18

J34a41k74u49b 73F91e68i81f77a50r 7429759186119

Chtěl bych ochutnat nějaky váš kuchařský výtvor. Jen se bojím abych neskončil na JIPce :-/

+1/0
14.6.2015 17:44

T63o84m64á22š 67V32e33r47n25e23r 1225494707545

Nebo rovnou na hřbitově...

0/0
15.6.2015 15:10

M73i70r68a 56L81o60v61e 3884210428904

Nic noveho pod sluncem, pane Pohlreich a porno uz vubec ne ,,,je to prachobycejny vegetariansky burger.:-)

+9/0
14.6.2015 0:55

J12o98s98e30f 33K88l81o24b73o28u94č17n49í70k 9335410858

Tak porno, jo? Chudák...8-o

+4/−25
14.6.2015 0:44

A25l61e37š 34N30o24v17o17t81n85ý 9936566486749

Vadí vám víc porno nebo houby? Chudák, to on opravdu není, ale každý máme jiný vkus. :)

+26/0
14.6.2015 4:09

J72i32r31k64a 32V33o27j90v33o39d35i96n 6351787627285

Vy ste ňákej cíťa :D, to je jen přirovnání.

+4/0
14.6.2015 9:22







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.