Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Na fetě a chlebu v marinádě z pesta s rajčaty si mlaskal i Pohlreich

Vezměte to nejlepší, co dala příroda. Udělejte z toho špíz a nemůžete se splést. Vaši hosté se jen oblíznou. Zdeněk Pohlreich v dalším díle své show Rozpal to, šéfe! dokazuje, že grilování není jen cpaní se masem, protože daleko cennější jsou chutě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J39a63n24a 66R90o30z30í82k35o13v27á 7767509910405

Mnaaaaam

0/0
20.6.2015 19:34

J46i49ř80í 26M32a66j86e12r 6950364965471

Určitě to je dobré, ale proč tomu říká zeleninový špíz, když jsou tam pouze dvě cherry rajčata to nevím... ;-D

+2/0
20.6.2015 11:56

M83i89c96h77a70e94l11a 70R96a55š89k32o72v39á 6498893453201

Supr, nejím maso takže tohle určo vyzkouším R^

+3/0
20.6.2015 9:04

F66i20l77i24p 82V25r68a91c51o18v71s75k21ý 8690647331820

je to výborný i pro mě, masojeda :-)

+2/0
20.6.2015 11:03

P97a45v16e48l 16S54ý90k69o48r92a 7907932597371

ále, víteco...

0/0
20.6.2015 0:23







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.