Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Na fetě a chlebu v marinádě z pesta s rajčaty si mlaskal i Pohlreich

Vezměte to nejlepší, co dala příroda. Udělejte z toho špíz a nemůžete se splést. Vaši hosté se jen oblíznou. Zdeněk Pohlreich v dalším díle své show Rozpal to, šéfe! dokazuje, že grilování není jen cpaní se masem, protože daleko cennější jsou chutě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J58a21n19a 13R98o17z17í11k84o77v26á 7957759160525

Mnaaaaam

0/0
20.6.2015 19:34

J97i89ř90í 54M35a43j52e93r 6770464945761

Určitě to je dobré, ale proč tomu říká zeleninový špíz, když jsou tam pouze dvě cherry rajčata to nevím... ;-D

+2/0
20.6.2015 11:56

M10i91c98h32a90e46l83a 10R17a37š86k45o73v33á 6368673983111

Supr, nejím maso takže tohle určo vyzkouším R^

+3/0
20.6.2015 9:04

F81i32l91i44p 11V29r27a79c66o20v25s67k24ý 8350617211400

je to výborný i pro mě, masojeda :-)

+2/0
20.6.2015 11:03

P10a91v78e92l 15S38ý32k52o90r61a 7147192617191

ále, víteco...

0/0
20.6.2015 0:23







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.