Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Grilovaná zelenina má zůstat šťavnatá. Připravte ji podle Davida Izáka

Lilek vybírejte vždy menší, stejně jako cuketu, papriku nikdy nekupujte zelenou, cibuli ideálně pouze bílou a žampiony jen pěkné a čerstvé. A když krájíte zeleninu na plátky, ať jsou centimetr silné, nikdy ne tenčí, radí kuchař David Izák, jak nakupovat a připravovat zeleninu ke grilování.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P78a31v87l37a 63N71o59v61á 3515778559460

Jojo a proto má tu zelenou papriku nachystanou na stole :-P

+1/−2
16.7.2015 10:21

J51a19n 11R79a66m20b69o35u87s60e59k 4485605105897

..video jste asi neviděla, že? :-)

0/0
16.7.2015 11:28



Najdete na iDNES.cz