Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Grilovaná zelenina má zůstat šťavnatá. Připravte ji podle Davida Izáka

Lilek vybírejte vždy menší, stejně jako cuketu, papriku nikdy nekupujte zelenou, cibuli ideálně pouze bílou a žampiony jen pěkné a čerstvé. A když krájíte zeleninu na plátky, ať jsou centimetr silné, nikdy ne tenčí, radí kuchař David Izák, jak nakupovat a připravovat zeleninu ke grilování.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P49a34v82l35a 25N10o88v64á 3515748129230

Jojo a proto má tu zelenou papriku nachystanou na stole :-P

+1/−2
16.7.2015 10:21

J97a26n 40R39a87m46b85o63u49s22e88k 4545725825157

..video jste asi neviděla, že? :-)

0/0
16.7.2015 11:28







Najdete na iDNES.cz