Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pohlreich se vrací na obrazovky jako šéf záchranář. Pořád je to síla

„Nic se za šest let, co Ano, šéfe! natáčíme, nezměnilo. Jen je více lidí, kteří mají touhu pořad využít jako reklamu,“ říká šéfkuchař Zdeněk Pohlreich k šesté premiérové řadě formátu vycházejícího z kultovního pořadu Gordona Ramseye. Sám se ale za těch pár let přece jen trochu vyklidnil.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J58i21ř56í 43K29l23e91j14n46a 2887118756587

chladnokrevnej českej byznysR^ dodávám

0/0
4.9.2015 18:00
Foto

F13r55a20n13t45i65š75e84k 76H17r60a61b76a56l 3963289586278

Mne nejvíc zaujal Kuře :-)

+2/0
31.8.2015 16:10
Foto

J16i34ř96í 62J96o15s79e68f 98F33a71g70o62š 5341351422541

To není kuchař. Je to sprosťák a hulvát, který nepatří na obrazovku. Jestliže mu vadí například Kečup, tak ať ho nepoužívá a nevyhazuje ho z okna. Mohlo by se mu stát, že tamtudy někdo vyhodí jeho.

+5/−49
29.8.2015 7:44

K77a89r20e92l 39D78r68d81a 6633595247699

Při srovnání s pořady Gordona Ramseye, je to ještě hodně slaboučký čajíček. U Gordona tomu chybí už jen popravy v přímém přenosu. ;-)

  Chtěl bych vidět v Česku cokoliv fungovat s takovým výkonem. ;-D

  Proti tomu, my umíme fakt dobře provozovat českou zaprděnost a nepřínosné kibicování všeho, hlavně jakýchkoliv změn k civilizaci. ;-D

+13/−3
29.8.2015 14:14

L94u84k79á48š 35M13a70r77e44d55a 6861414737128

Nejste vy nahodou ten manza, co si cvachtal?

+4/0
30.8.2015 23:49

J51a58k43u62b 82R71ý66d63l 1675492885450

Hmmm..dal bych si kečupovou polívku, jako hlavní chod chlebový bramborák a jako zákusek třeba houskový knedlíček, co zbyl včera, pomazaný marmeládou za 9,90 z Penny :)

+2/0
2.9.2015 9:44

M52a74r81t91i12n 29S10p29r73o 1292116912289

Podle me 70% ze vsech hlasek je podle scenare :-P jako v kazde reality show jinak by se na to nikdo nedival - nehodnotil bych ho podle jakehokoliv poradu.

+1/0
2.9.2015 10:59

L77a48d11i79s74l47a61v 58S75o95k96o24l 1100912745802

Kečup? To je ta kapela?;-D

0/0
3.9.2015 8:03

J58a42r15o65s42l11a50v 77P24l81a67c40h81e82t73k20a 7426826176339

Ten porad samotny by me zajimal, ale nesnesu ty lidi typu Pohlreich, co porad melou pantem, polovina z toho co reknou je polopravda, dalsi cast lez a jeste to podavaji tak, ze kdo tomu neveri je blbec. Jasne, je to zabavny porad, ale z toho Pohlreicha je mi spatne.

+8/−28
28.8.2015 22:48
Foto

V15l14a90d52i91m31i51r 81V16o21j52a86c93e63k 5406274609242

Pane Plachetko mám pro Vás jedno doporučení a ten pořad nesledujte a melte si někde ty svoje žvásty u piva někde doma

0/0
6.9.2015 9:06

P13e94t79r 70H97o91r73á50k 1269913889734

Nemohu se na toho balíka dívat, takže to po krátké chvíli přepnu, ale asi nejsem cílový divák.

+3/−15
28.8.2015 21:46

V19í95ť10a 31N87o37v90á32k 1588303585621

Těším se :-) Po 14 dnech po Čechách, kdy jsem zažil,že 80's stále žijou. Že pod pojmem " královský řízek" se ukrývá sýr s šunka od snídaní :-) kdy mi v nějaké pohádkové restauraci řeknou,že na kase te pak okradou...a to do písmene za ty blafy (Fábula).

Zdenda nám celou dobu dodává inspiraci. Díky

+14/−3
28.8.2015 18:22

P82e60t51r 49D78o66k79t77o39r 8708840256581

mě příde, že hrozně sešel, je z něho dědula

+2/−17
28.8.2015 17:32

P63a86v98e63l 27Š21v54e81s83t32k24a 3948715149

Každý stárne, a navíc pokud máš poměrně vážně nemocnou manželku, tak ti to taky na kráse nepřidá :(

+12/0
30.8.2015 19:09

J19i68ř96í 40K51l53e40j90n40a 2217958216547

jseš mimo

0/0
4.9.2015 18:03

M16o72n25i54k18a 10H67a70b25a45n49o73v96a 7438673217566

V tomto díle mne přišel Pohlreich špatný. Kuchaře sice vystihl dobře ve smyslu, že si o sobě myslí strašně moc a vaří průměr, ale ikdyž byl kuhař afektovaný a celkově takový divný, tak rozhodně rady ZP poslouchal a snažil se jimi řídit. Polreich se tady nedokázal přenést před jeho osobnost a místo, aby zůstal jako profesionál, jehož úkolem je přetvářet business, tak dělal nějaké scény na základě marginalit (kuchaři se bavili o osobních plánech na víkend před jeho příchodem), vnucoval majitelům, že hledají furt nějaké výmluvy (ačkoliv mu neřekli ani jedinou a slepě ho poslouchali až natolik, že měnili bilboard hned druhý den po jeho kritice, za což je také hned sprdl). Tady si ZP honil trochu ego na někom o kom věděl, že umí docela vařit, ale chtěl mu ukázat že rozhodně ne tak dobře jak on sám.

+10/−1
28.8.2015 15:54

K41a80r81e35l 37D33r98d78a 6543135617519

Až na to, že o tom to nebylo. Popisujete, co si měl "náhodný" divák myslet. Sledovanost zaručena... Ten konflikt se tam musel vytvořit pro diváky. 

  Pokud by tam tohle "honění ega" nebylo a byl to díl, kde si budou dva kuchaři klidně vysvětlovat jak se co vaří, budete první, kdo to vypne. ;-)

  Ostatně, tady šlo o změnu přístupu a myšlení. Pohodička a víkendové radovánky byly opravdu zcela mimo. Pěkně to Zdeněk rozsvítil a k věci. ;-)

+5/0
28.8.2015 17:35

L42u91d89ě12k 65N46o80v26ý 2611989593311

No, mně by tedy nevadilo, kdyby občas v nějakém díle nebyl konflikt. To mi opravdu víc vadí, když je tam pak takovýto umělý. Protože jsem měl přesně stejný pocit jako Monika Habanová. Přesně u té scény, kdy si vykládali kuchaři o plánech na víkend a on je seřval, že to asi znamená, že jim na té hospodě nezáleží, mě Polreich naštval. Tam byl úplně mimo. A bylo vidět, že naštval i toho majitele. A patrně i zklamal. Doufám, že to není nový trend, protože nejsem cílová skupina umělých nemístných konfliktů. Všeho jako šafránu. Konflikt může být kořením, nevadí mi to, ale jen pokud má logiku.

+3/0
1.9.2015 14:07

R39u22d34o39l29f 94K22l58u19s14a83l 8717224749611

No, konflikty mi tam vadí. Proto nekoukám na americkou verzi Ramseyho, tam je to celé "na efekt", ale právě na originální britskou, která je českému Ano Šéfe hodně podobná (či spíše naopak ;)). Prostě tenhle světovej "realityšou" trend v TV fakt nemusím.

+1/0
23.9.2015 19:55

K69a62r12e75l 18D76r68d59a 6983685577459

Díl o Bastile mi přišel fajn. Konečně žádní zoufalci, ale debata o solidní kuchyni. Mám pocit že dramaturgie přidává na obrátkách.

  Rozčísl to Zdeněk, když prohlašoval, že nejde o žádnou TV reklamu zdarma, ale smyslem je "vyvolat konflikt" pro diváky. Aneb, hned zde máme odkopaný smysl pořadu. ;-D To ale nic nemění na přínosu popularizace dobré kuchyně.

  A informace ze zdejší diskuse také sedí. Bastila právě zavřela a stěhuje se do Cerhovic. To zatím Zdeňkovi uteklo. Proč dělat slušný podnik v místě, kde lišky dávají dobrou noc? Podle mě jsou Cerhovice pro "motorest" na cestě do Plzně mnohem šikovnější. Beroun byl hned za Prahou. Tady je skutečně šance na odlákání hostů z dálnice větší.

  Tak příště by mohl Zdeněk hodnotit i volbu lokality. 

   A ještě mám jeden námět. Naše závodka najela na vaření bez soli. Neskutečné. Neosolené jídlo je hnusné a na talíři se s ním moc dělat nedá. Někdo jim to podle něčeho přikázal a oni se toho drží. Potkal jsem i restaurace, co dostaly stejný příkaz. To vůbec jde? Hroznými jídly odrazovat hosty a přežít? Nedalo by se to otevřít? Až na to, že jak čtu, díly už jsou natočené. Teď jdou pouze do vysílání. Na nápady je asi dost pozdě. ;-)

+1/0
28.8.2015 14:42

T44o17m88a26s 29H56a52t16l41e 4213501699493

..být kuchař a udělat mi nad jídlem ksichty, jako tenhle prsatý kuchař, dal bych mu na budku !! To by asi ksichty nedělal !!

0/−24
28.8.2015 14:09
Foto

M28a89r39t66i39n 30B49l62a69h72n49í92k 7485601625810

Proto jste primitiv a on kuchař :-P

+20/−1
28.8.2015 17:43

T76o89m31a39s 78H92a12t66l96e 4523601719153

i ty hrdino !! ;-D;-D;-D;-D;-D

0/−12
29.8.2015 7:23
Foto

V21l51a72d72i19m77i56r 28V95o38j94a17c51e94k 5566364439512

Ještě že nejste kuchař

0/0
6.9.2015 9:10

P65e30t76r 62P28o47l13e51s75n39ý 8671618270771

spíš byl namistrovanej ten kuchař. Kdyby to dělali dobře, tak maj plnej lokál. Místo toho vymejšlej billboardy ;-D ananas byl topR^

+4/0
28.8.2015 13:15

J75o89s59e93f 91U73l52m31a66n 8730340938745

Namistrovanej?

0/0
28.8.2015 14:24

Š12á44r50k45a 45K30o88l41á33č11k69o74v43á 8146573599

Souhlasim s tim, co jednou řekl, ze mu vadi a to je to, ze ty restaurace jsou u nas všechny takova klasicka smeska vseho mozneho v jidelnicku. Pokazde to stejne. Smazene syry, květáky, brokolice/ testoviny s masem a omáčkami/ steaky/ pizzy / jako sladke palačinky, strudl, tiramissu atd.....At jdu do jakekoli restaurace, furt stejny mix neceho takového. Restauracim chybi zamerenost. Chybi podavani klasických ceskych jidel a polevek - porad jen vyvar a cesnecka a zelnacka. Proc jsou v restauracích porad v nabídkách pizzy ackoli to není pizzerie třeba ? atd...

+2/−3
28.8.2015 11:42

A77l52e15n77a 11O25u77z51k35á 1683692271706

Ale když chodit a radit, tak proč takové prznění a rozčilování se? Kdyby ty hospody všechny byly dokonalé, co by pan Pollreich dělal? Věřím ,že je skvělý, jen mě mrzí ta zbytečná namachrovanost... :((

0/−7
28.8.2015 10:04
Foto

M55a73r27t77i12n 66B31l85a96h44n59í57k 7135421855120

No není to právě ta pointa? A očividně, když jim restaurace nefunguje a ještě mají spoustu keců, asi to budou spíš ti restauratéři ke kterým chodí, kdo je namachrovanej :-)

0/0
28.8.2015 17:45

A43l24e31x47a52n65d58r 56C52h49y43t74i32l 2734892565701

Ja byl v Bastile zrovna pred tydnem. Kachna vynikajici. Dva tydny predtim zebra vynikajici. Dva tydny predtim steak...no radsi bych pravou svickovou a mensi porci nez 400g, ale bylo to rekneme dobre, omacka vynikajici. Kdyz tam byla jeste Madla, bylo to o neco lepsi, kazdopadne je tady v okoli jen opravdu malo restauraci, kam bych jel tak rad, jako jezdim sem. Opticky jidla vypadaji take solidne. Pani, zrovna ta co je v tehle ukazce, je usmevava a prijemna. Pro nasi malou tam maji LEGO k dispozici, takze se aspon v klidu najime. Takze ted po vsech tech dilech konecne kdyz mam konecne vlastni zkusenost a vim, ze se tam ten porad natacel pomerne nedavno, cca tri mesice zpatky, to Pohlreichovi  moc nezeru. Docela prehrava. Samozrejme se jeste podivam na cely dil, at to vidim komplexne, jak to funguje v kuchyni, jak maji pripravena jidla a tak :-)

+1/0
28.8.2015 9:45

J63o30s43e48f 88U45l69m96a12n 8740190298755

jo, zebra je fajn...chutná skoro jako kamzík, viďte ;-)

+9/0
28.8.2015 10:26

K66a11r55e14l 81N13a20s69t28o16u39p52i54l 3380761730241

Na stránkách mají, že Bastila v Berouně končí a že od 1.9. rozjíždí podnik v Cerhovicích...

0/0
28.8.2015 10:28

A42l23e26x19a24n96d25r 14C41h48y22t27i76l 2984572105471

Vyborne, tak to budu mit aspon o dost blize:)

Puvodne jsem slysel, ze to bude pobocka. Asi jen drb.

0/0
28.8.2015 11:23

J66o39s63e61f 54U82l26m28a19n 8910650738735

Ale on se za ty roky taky nezměnil.

0/0
28.8.2015 9:06

L13e55o80š 91K60r22á13l 4707341611

Dost už bylo tohoto vidláka, který se sám delegoval na jakéhosi guru přes vaření. Jeho "umění" je jen mediálně nadhodnocováno. Rv

+5/−26
28.8.2015 8:39

M43a85r15t14i62n 69K79r48á10t88k91ý 3826934565954

Vaše urážení Váš příspěvek sráží do žumpy, ať už je pravdivý, nebo ne.

+11/−1
28.8.2015 10:53
Foto

M33a31r59t44i49n 92B69l33a48h87n98í23k 7155731945660

Vox populi - já ho alespoň respektuju jako podnikatele a kuchaře. Nicméně hádám, že určitě vy jste ta správná autorita hodnotit jeho "umění" pro všechny ;-D:-P

+8/0
28.8.2015 17:47

R60o60m35a11n 91Š73v44a26c38h 8269183719262

Ono to není tak o vaření jako o podnikání celkově.

Je jedno jestli jde o hospodu, truhlářskou dílnu nebo nebo fabriku o 1000 zaměstnancích-základ je stejný, selský rozum, snaha, sebekritika a  stát nohama na zemi...

+6/0
30.8.2015 4:22

J76o78s33e31f 56N20o28v43á47k 6853730432729

"Sám seale za těch pár let přece jen trochu vyklidnil.". cože prosím?

0/0
28.8.2015 6:45

M39i66l12a29n 86V73o87t98a18v58a 5404666161232

zrovna zmíněný Tlustý není žádná hitparáda. Klobásy v obchodě ještě OK, ale restaurace? Velké zklamání. O naplnění očekávání se vůbec nedá mluvit. Většina místních hospůdek vaří lépe než u Tlustých a to nemluvím o cenách, které už vůbec neodpovídají výsledku.

+2/−1
28.8.2015 2:20
Foto

P86a28v71e23l 45Č12e90r76n80í79k 1678865310330

Ja tam teda nebyl ale z toho poradu, kdyz se vratili po delsim case vypadalo, ze je to velmi oblibena restaurace - ty pocty jidel byly velmi solidni. Zmenilo se to? Nebo to hodnotite proto ze vam osobne to nesedlo?

0/0
28.8.2015 2:46

M87i60l94a43n 88V54o56t52a50v26a 5984226851202

oblíbená je jako turistická atrakce. To tu hospodu zcela bez problémů naplní. Ano je totiž víc náročné vařit pro štamgasty než pro turisty, protože turista se již většinou nevrací. To složení i vidíte při návštěvě. Počty jídel solidní, personál... no...ok. Nemohu říci, že nějaké jídlo by bylo doslova špatné, ale rozhodně neodpovídalo ceně, někde nevhodně zvolené maso. Omáčka byla podprůměrná.

+1/0
28.8.2015 9:45

T72o20m43á38š 47S14e97r45b93u95s 2611921413514

8-o8-o8-o;-D;-D;-D

0/0
31.8.2015 2:59

A45l78e40x36a77n53d20r 63C12h87y25t88i23l 2734412615501

Ono to obecne dlouho trva, nez tu restauraci znovu najdou pravidelni navstevnici. Drive tam byla restaurace U Madly a ta byla opravdu vyhlasena. Clovek si tam musel rezervovat stul, aby si tam vecer mohl dat neco k jidlu. Pak jsem cetl, ze na najemce(lidi, kteri Madlu vedli) udelala pani pronajimatelka pekny podraz. Po zaplavach to na vlastni naklady cele zrekonstruovali a ona jim vypovedela smlouvu a pronajala to nekomu jinemu. Pak se to jmenovalo U mlynare Zajicka, ja tam nebyl, ale kamaradi spokojeni nebyli. Tak jsme tam prestali jezdit. To jim pak moc dlouho nevydrzelo a ted to ma asi jineho majitele a musim rict, ze ac to zatim nedosahuje kvalit puvodni Madly, ma to slusne nakroceno.

0/0
28.8.2015 9:53

M34a67r62k38é76t80a 32Ž92e34m70l94i29č52k96o20v23á 1304740953163

Dovolím si nesouhlasit. To, co nabízí lednické hospody, je klasická šeď a podprůměr, typická pro většinu hospod v ČR. U Tlustých panuje výborná kuchyně, servis na velmi dobré úrovni, skvělá čistota všech prostor a tomu i odpovídající ceny. Ale chápu, že někomu stačí smradlavá hospoda se smažákem za pár šupů.

+7/−1
28.8.2015 8:19

M45i20l97a93n 82V96o68t95a85v62a 5734766411662

no pokud by mi stačila, tak bych asi nebyl tak kritický. čistota? souhlas. Servis? no jedničku bych mi nedal. Ale netvrdím, že zásadně špatný. Kuchyně? nic kvůli čemu bych musel prohlásit, že se tam znovu vrátím. Ceny? Ty jsou na nabízený výsledek neodpovídající. Kuchař by se například měl naučit vybrat vhodný typ masa, aby alespoň odpovídal jídelnímu lístku.

0/0
28.8.2015 9:42

D84a21l19i58b21o18r 45P16r34o56c98h49á81z22k28a 5811768636432

Přidávám se ke kladnému hodnocení. Husokachna s červeným zelím vynikající, panenka s hráškovým pyré taky, jenom mi žena půlku té kachny ujedla :-) Ale neprojel jsem celý jídelníček, takže mé hodnocení vyplývá z dílčí zkušenosti..

+1/0
28.8.2015 11:16

P66e66t36r 97S65c51u23k17a 5547615664847

Prosim muzete jmenovat aspon jednu lednickou hospudku, kde vari lepe?

0/0
28.8.2015 8:29

P82a20t93r85i11k 77S23v49o49b16o95d37a 3849751106305

budiž, ale uzeniny vozili i do Brna, dost předražené a žádná gurmánská řacha to teda nebyla....

0/0
28.8.2015 22:24

O15s61k29a94r 46K77o74v24a71ř14í63k 8967533336617

Tahle série se zřejmě natáčela v době, kdy manželka ZP bojovala s nemocí. Zdenda totiž evidentně není ve své kůži. Přijde mi myšlenkami úplně jinde, není uvolněný.

0/0
28.8.2015 0:03







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.