Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pohlreich se vrací na obrazovky jako šéf záchranář. Pořád je to síla

„Nic se za šest let, co Ano, šéfe! natáčíme, nezměnilo. Jen je více lidí, kteří mají touhu pořad využít jako reklamu,“ říká šéfkuchař Zdeněk Pohlreich k šesté premiérové řadě formátu vycházejícího z kultovního pořadu Gordona Ramseye. Sám se ale za těch pár let přece jen trochu vyklidnil.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J77i59ř64í 27K69l58e15j49n42a 2937938506497

chladnokrevnej českej byznysR^ dodávám

0/0
4.9.2015 18:00
Foto

F38r55a28n38t98i64š24e62k 79H13r38a61b66a13l 3703429696668

Mne nejvíc zaujal Kuře :-)

+2/0
31.8.2015 16:10
Foto

J27i76ř24í 14J29o95s54e56f 55F83a83g29o18š 5551871812661

To není kuchař. Je to sprosťák a hulvát, který nepatří na obrazovku. Jestliže mu vadí například Kečup, tak ať ho nepoužívá a nevyhazuje ho z okna. Mohlo by se mu stát, že tamtudy někdo vyhodí jeho.

+5/−49
29.8.2015 7:44

K30a83r50e14l 12D55r57d97a 6553365657129

Při srovnání s pořady Gordona Ramseye, je to ještě hodně slaboučký čajíček. U Gordona tomu chybí už jen popravy v přímém přenosu. ;-)

  Chtěl bych vidět v Česku cokoliv fungovat s takovým výkonem. ;-D

  Proti tomu, my umíme fakt dobře provozovat českou zaprděnost a nepřínosné kibicování všeho, hlavně jakýchkoliv změn k civilizaci. ;-D

+13/−3
29.8.2015 14:14

L54u43k16á72š 36M76a73r35e33d36a 6311834517198

Nejste vy nahodou ten manza, co si cvachtal?

+4/0
30.8.2015 23:49

J39a78k60u93b 82R73ý84d46l 1505582285620

Hmmm..dal bych si kečupovou polívku, jako hlavní chod chlebový bramborák a jako zákusek třeba houskový knedlíček, co zbyl včera, pomazaný marmeládou za 9,90 z Penny :)

+2/0
2.9.2015 9:44

M24a30r65t16i72n 69S88p53r10o 1502766552819

Podle me 70% ze vsech hlasek je podle scenare :-P jako v kazde reality show jinak by se na to nikdo nedival - nehodnotil bych ho podle jakehokoliv poradu.

+1/0
2.9.2015 10:59

L77a23d56i42s93l61a65v 61S92o25k78o46l 1600532905272

Kečup? To je ta kapela?;-D

0/0
3.9.2015 8:03

J17a92r57o53s73l61a53v 68P26l62a61c93h96e18t88k11a 7146226146599

Ten porad samotny by me zajimal, ale nesnesu ty lidi typu Pohlreich, co porad melou pantem, polovina z toho co reknou je polopravda, dalsi cast lez a jeste to podavaji tak, ze kdo tomu neveri je blbec. Jasne, je to zabavny porad, ale z toho Pohlreicha je mi spatne.

+8/−28
28.8.2015 22:48
Foto

V38l14a55d95i61m10i31r 14V86o68j21a26c96e36k 5926564289112

Pane Plachetko mám pro Vás jedno doporučení a ten pořad nesledujte a melte si někde ty svoje žvásty u piva někde doma

0/0
6.9.2015 9:06

P18e26t69r 86H25o41r10á70k 1639833369764

Nemohu se na toho balíka dívat, takže to po krátké chvíli přepnu, ale asi nejsem cílový divák.

+3/−15
28.8.2015 21:46

V42í48ť48a 41N87o13v46á61k 1918723395481

Těším se :-) Po 14 dnech po Čechách, kdy jsem zažil,že 80's stále žijou. Že pod pojmem " královský řízek" se ukrývá sýr s šunka od snídaní :-) kdy mi v nějaké pohádkové restauraci řeknou,že na kase te pak okradou...a to do písmene za ty blafy (Fábula).

Zdenda nám celou dobu dodává inspiraci. Díky

+14/−3
28.8.2015 18:22

P80e57t50r 44D96o70k25t41o82r 8128130876881

mě příde, že hrozně sešel, je z něho dědula

+2/−17
28.8.2015 17:32

P50a87v24e94l 89Š46v46e77s20t36k72a 3768655479

Každý stárne, a navíc pokud máš poměrně vážně nemocnou manželku, tak ti to taky na kráse nepřidá :(

+12/0
30.8.2015 19:09

J88i19ř65í 19K45l85e31j16n67a 2897648736927

jseš mimo

0/0
4.9.2015 18:03

M67o93n93i39k44a 60H51a47b24a31n66o11v35a 7918703697306

V tomto díle mne přišel Pohlreich špatný. Kuchaře sice vystihl dobře ve smyslu, že si o sobě myslí strašně moc a vaří průměr, ale ikdyž byl kuhař afektovaný a celkově takový divný, tak rozhodně rady ZP poslouchal a snažil se jimi řídit. Polreich se tady nedokázal přenést před jeho osobnost a místo, aby zůstal jako profesionál, jehož úkolem je přetvářet business, tak dělal nějaké scény na základě marginalit (kuchaři se bavili o osobních plánech na víkend před jeho příchodem), vnucoval majitelům, že hledají furt nějaké výmluvy (ačkoliv mu neřekli ani jedinou a slepě ho poslouchali až natolik, že měnili bilboard hned druhý den po jeho kritice, za což je také hned sprdl). Tady si ZP honil trochu ego na někom o kom věděl, že umí docela vařit, ale chtěl mu ukázat že rozhodně ne tak dobře jak on sám.

+10/−1
28.8.2015 15:54

K77a67r40e32l 36D31r26d91a 6673115677449

Až na to, že o tom to nebylo. Popisujete, co si měl "náhodný" divák myslet. Sledovanost zaručena... Ten konflikt se tam musel vytvořit pro diváky. 

  Pokud by tam tohle "honění ega" nebylo a byl to díl, kde si budou dva kuchaři klidně vysvětlovat jak se co vaří, budete první, kdo to vypne. ;-)

  Ostatně, tady šlo o změnu přístupu a myšlení. Pohodička a víkendové radovánky byly opravdu zcela mimo. Pěkně to Zdeněk rozsvítil a k věci. ;-)

+5/0
28.8.2015 17:35

L30u34d39ě26k 53N78o82v26ý 2961379253231

No, mně by tedy nevadilo, kdyby občas v nějakém díle nebyl konflikt. To mi opravdu víc vadí, když je tam pak takovýto umělý. Protože jsem měl přesně stejný pocit jako Monika Habanová. Přesně u té scény, kdy si vykládali kuchaři o plánech na víkend a on je seřval, že to asi znamená, že jim na té hospodě nezáleží, mě Polreich naštval. Tam byl úplně mimo. A bylo vidět, že naštval i toho majitele. A patrně i zklamal. Doufám, že to není nový trend, protože nejsem cílová skupina umělých nemístných konfliktů. Všeho jako šafránu. Konflikt může být kořením, nevadí mi to, ale jen pokud má logiku.

+3/0
1.9.2015 14:07

R10u73d87o98l18f 19K92l60u45s47a22l 8967424699411

No, konflikty mi tam vadí. Proto nekoukám na americkou verzi Ramseyho, tam je to celé "na efekt", ale právě na originální britskou, která je českému Ano Šéfe hodně podobná (či spíše naopak ;)). Prostě tenhle světovej "realityšou" trend v TV fakt nemusím.

+1/0
23.9.2015 19:55

K71a76r46e76l 59D83r12d93a 6963375847819

Díl o Bastile mi přišel fajn. Konečně žádní zoufalci, ale debata o solidní kuchyni. Mám pocit že dramaturgie přidává na obrátkách.

  Rozčísl to Zdeněk, když prohlašoval, že nejde o žádnou TV reklamu zdarma, ale smyslem je "vyvolat konflikt" pro diváky. Aneb, hned zde máme odkopaný smysl pořadu. ;-D To ale nic nemění na přínosu popularizace dobré kuchyně.

  A informace ze zdejší diskuse také sedí. Bastila právě zavřela a stěhuje se do Cerhovic. To zatím Zdeňkovi uteklo. Proč dělat slušný podnik v místě, kde lišky dávají dobrou noc? Podle mě jsou Cerhovice pro "motorest" na cestě do Plzně mnohem šikovnější. Beroun byl hned za Prahou. Tady je skutečně šance na odlákání hostů z dálnice větší.

  Tak příště by mohl Zdeněk hodnotit i volbu lokality. 

   A ještě mám jeden námět. Naše závodka najela na vaření bez soli. Neskutečné. Neosolené jídlo je hnusné a na talíři se s ním moc dělat nedá. Někdo jim to podle něčeho přikázal a oni se toho drží. Potkal jsem i restaurace, co dostaly stejný příkaz. To vůbec jde? Hroznými jídly odrazovat hosty a přežít? Nedalo by se to otevřít? Až na to, že jak čtu, díly už jsou natočené. Teď jdou pouze do vysílání. Na nápady je asi dost pozdě. ;-)

+1/0
28.8.2015 14:42

T23o86m53a33s 49H51a27t31l61e 4433261839583

..být kuchař a udělat mi nad jídlem ksichty, jako tenhle prsatý kuchař, dal bych mu na budku !! To by asi ksichty nedělal !!

0/−24
28.8.2015 14:09
Foto

M17a17r97t82i21n 41B82l82a46h21n48í59k 7605651395970

Proto jste primitiv a on kuchař :-P

+20/−1
28.8.2015 17:43

T78o89m71a33s 36H78a72t91l23e 4713541259483

i ty hrdino !! ;-D;-D;-D;-D;-D

0/−12
29.8.2015 7:23
Foto

V78l37a60d62i27m51i76r 14V21o85j94a11c98e75k 5756144729882

Ještě že nejste kuchař

0/0
6.9.2015 9:10

P85e86t33r 81P53o54l60e32s37n43ý 8161688490861

spíš byl namistrovanej ten kuchař. Kdyby to dělali dobře, tak maj plnej lokál. Místo toho vymejšlej billboardy ;-D ananas byl topR^

+4/0
28.8.2015 13:15

J66o44s66e82f 87U96l42m24a62n 8920670138755

Namistrovanej?

0/0
28.8.2015 14:24

Š31á36r13k96a 86K50o81l68á37č24k96o83v15á 8116943239

Souhlasim s tim, co jednou řekl, ze mu vadi a to je to, ze ty restaurace jsou u nas všechny takova klasicka smeska vseho mozneho v jidelnicku. Pokazde to stejne. Smazene syry, květáky, brokolice/ testoviny s masem a omáčkami/ steaky/ pizzy / jako sladke palačinky, strudl, tiramissu atd.....At jdu do jakekoli restaurace, furt stejny mix neceho takového. Restauracim chybi zamerenost. Chybi podavani klasických ceskych jidel a polevek - porad jen vyvar a cesnecka a zelnacka. Proc jsou v restauracích porad v nabídkách pizzy ackoli to není pizzerie třeba ? atd...

+2/−3
28.8.2015 11:42

A42l96e52n46a 18O43u64z19k92á 1263752561706

Ale když chodit a radit, tak proč takové prznění a rozčilování se? Kdyby ty hospody všechny byly dokonalé, co by pan Pollreich dělal? Věřím ,že je skvělý, jen mě mrzí ta zbytečná namachrovanost... :((

0/−7
28.8.2015 10:04
Foto

M34a39r24t49i77n 38B94l34a46h28n28í66k 7275391295690

No není to právě ta pointa? A očividně, když jim restaurace nefunguje a ještě mají spoustu keců, asi to budou spíš ti restauratéři ke kterým chodí, kdo je namachrovanej :-)

0/0
28.8.2015 17:45

A97l81e94x47a11n29d95r 25C66h67y86t71i93l 2134702735351

Ja byl v Bastile zrovna pred tydnem. Kachna vynikajici. Dva tydny predtim zebra vynikajici. Dva tydny predtim steak...no radsi bych pravou svickovou a mensi porci nez 400g, ale bylo to rekneme dobre, omacka vynikajici. Kdyz tam byla jeste Madla, bylo to o neco lepsi, kazdopadne je tady v okoli jen opravdu malo restauraci, kam bych jel tak rad, jako jezdim sem. Opticky jidla vypadaji take solidne. Pani, zrovna ta co je v tehle ukazce, je usmevava a prijemna. Pro nasi malou tam maji LEGO k dispozici, takze se aspon v klidu najime. Takze ted po vsech tech dilech konecne kdyz mam konecne vlastni zkusenost a vim, ze se tam ten porad natacel pomerne nedavno, cca tri mesice zpatky, to Pohlreichovi  moc nezeru. Docela prehrava. Samozrejme se jeste podivam na cely dil, at to vidim komplexne, jak to funguje v kuchyni, jak maji pripravena jidla a tak :-)

+1/0
28.8.2015 9:45

J96o12s84e82f 43U36l71m98a87n 8950780338785

jo, zebra je fajn...chutná skoro jako kamzík, viďte ;-)

+9/0
28.8.2015 10:26

K14a44r48e93l 43N79a18s69t15o43u97p81i20l 3510321400421

Na stránkách mají, že Bastila v Berouně končí a že od 1.9. rozjíždí podnik v Cerhovicích...

0/0
28.8.2015 10:28

A57l53e40x29a36n44d86r 64C55h32y48t22i33l 2264902865771

Vyborne, tak to budu mit aspon o dost blize:)

Puvodne jsem slysel, ze to bude pobocka. Asi jen drb.

0/0
28.8.2015 11:23

J82o37s54e19f 37U93l27m37a96n 8500830608265

Ale on se za ty roky taky nezměnil.

0/0
28.8.2015 9:06

L30e75o56š 62K30r79á48l 4697761101

Dost už bylo tohoto vidláka, který se sám delegoval na jakéhosi guru přes vaření. Jeho "umění" je jen mediálně nadhodnocováno. Rv

+5/−26
28.8.2015 8:39

M61a39r87t56i69n 56K80r26á16t93k41ý 3676944855334

Vaše urážení Váš příspěvek sráží do žumpy, ať už je pravdivý, nebo ne.

+11/−1
28.8.2015 10:53
Foto

M30a58r23t91i39n 92B12l13a38h12n71í64k 7695941215480

Vox populi - já ho alespoň respektuju jako podnikatele a kuchaře. Nicméně hádám, že určitě vy jste ta správná autorita hodnotit jeho "umění" pro všechny ;-D:-P

+8/0
28.8.2015 17:47

R36o92m79a49n 47Š56v79a25c34h 8769663839612

Ono to není tak o vaření jako o podnikání celkově.

Je jedno jestli jde o hospodu, truhlářskou dílnu nebo nebo fabriku o 1000 zaměstnancích-základ je stejný, selský rozum, snaha, sebekritika a  stát nohama na zemi...

+6/0
30.8.2015 4:22

J80o70s39e10f 30N34o77v46á17k 6583360582549

"Sám seale za těch pár let přece jen trochu vyklidnil.". cože prosím?

0/0
28.8.2015 6:45

M97i90l20a30n 94V55o34t61a67v91a 5534796211652

zrovna zmíněný Tlustý není žádná hitparáda. Klobásy v obchodě ještě OK, ale restaurace? Velké zklamání. O naplnění očekávání se vůbec nedá mluvit. Většina místních hospůdek vaří lépe než u Tlustých a to nemluvím o cenách, které už vůbec neodpovídají výsledku.

+2/−1
28.8.2015 2:20
Foto

P21a24v68e35l 46Č53e49r89n93í40k 1938895240390

Ja tam teda nebyl ale z toho poradu, kdyz se vratili po delsim case vypadalo, ze je to velmi oblibena restaurace - ty pocty jidel byly velmi solidni. Zmenilo se to? Nebo to hodnotite proto ze vam osobne to nesedlo?

0/0
28.8.2015 2:46

M68i29l44a52n 89V92o58t87a14v13a 5804206591982

oblíbená je jako turistická atrakce. To tu hospodu zcela bez problémů naplní. Ano je totiž víc náročné vařit pro štamgasty než pro turisty, protože turista se již většinou nevrací. To složení i vidíte při návštěvě. Počty jídel solidní, personál... no...ok. Nemohu říci, že nějaké jídlo by bylo doslova špatné, ale rozhodně neodpovídalo ceně, někde nevhodně zvolené maso. Omáčka byla podprůměrná.

+1/0
28.8.2015 9:45

T22o78m84á29š 18S67e65r32b47u32s 2891141143174

8-o8-o8-o;-D;-D;-D

0/0
31.8.2015 2:59

A96l79e35x14a40n93d92r 48C57h10y89t28i16l 2324192645531

Ono to obecne dlouho trva, nez tu restauraci znovu najdou pravidelni navstevnici. Drive tam byla restaurace U Madly a ta byla opravdu vyhlasena. Clovek si tam musel rezervovat stul, aby si tam vecer mohl dat neco k jidlu. Pak jsem cetl, ze na najemce(lidi, kteri Madlu vedli) udelala pani pronajimatelka pekny podraz. Po zaplavach to na vlastni naklady cele zrekonstruovali a ona jim vypovedela smlouvu a pronajala to nekomu jinemu. Pak se to jmenovalo U mlynare Zajicka, ja tam nebyl, ale kamaradi spokojeni nebyli. Tak jsme tam prestali jezdit. To jim pak moc dlouho nevydrzelo a ted to ma asi jineho majitele a musim rict, ze ac to zatim nedosahuje kvalit puvodni Madly, ma to slusne nakroceno.

0/0
28.8.2015 9:53

M35a92r49k77é25t54a 74Ž80e55m72l45i80č21k62o84v87á 1514900343763

Dovolím si nesouhlasit. To, co nabízí lednické hospody, je klasická šeď a podprůměr, typická pro většinu hospod v ČR. U Tlustých panuje výborná kuchyně, servis na velmi dobré úrovni, skvělá čistota všech prostor a tomu i odpovídající ceny. Ale chápu, že někomu stačí smradlavá hospoda se smažákem za pár šupů.

+7/−1
28.8.2015 8:19

M78i64l15a72n 30V84o39t89a61v42a 5234816781632

no pokud by mi stačila, tak bych asi nebyl tak kritický. čistota? souhlas. Servis? no jedničku bych mi nedal. Ale netvrdím, že zásadně špatný. Kuchyně? nic kvůli čemu bych musel prohlásit, že se tam znovu vrátím. Ceny? Ty jsou na nabízený výsledek neodpovídající. Kuchař by se například měl naučit vybrat vhodný typ masa, aby alespoň odpovídal jídelnímu lístku.

0/0
28.8.2015 9:42

D20a63l39i81b34o60r 32P84r31o57c67h45á46z14k39a 5641418846872

Přidávám se ke kladnému hodnocení. Husokachna s červeným zelím vynikající, panenka s hráškovým pyré taky, jenom mi žena půlku té kachny ujedla :-) Ale neprojel jsem celý jídelníček, takže mé hodnocení vyplývá z dílčí zkušenosti..

+1/0
28.8.2015 11:16

P76e55t38r 43S14c93u69k44a 5907935394327

Prosim muzete jmenovat aspon jednu lednickou hospudku, kde vari lepe?

0/0
28.8.2015 8:29

P97a41t97r73i33k 22S18v98o25b53o93d43a 3579151836475

budiž, ale uzeniny vozili i do Brna, dost předražené a žádná gurmánská řacha to teda nebyla....

0/0
28.8.2015 22:24

O34s59k95a11r 37K93o12v18a81ř29í34k 8877643266417

Tahle série se zřejmě natáčela v době, kdy manželka ZP bojovala s nemocí. Zdenda totiž evidentně není ve své kůži. Přijde mi myšlenkami úplně jinde, není uvolněný.

0/0
28.8.2015 0:03







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.