- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
To není kuchař. Je to sprosťák a hulvát, který nepatří na obrazovku. Jestliže mu vadí například Kečup, tak ať ho nepoužívá a nevyhazuje ho z okna. Mohlo by se mu stát, že tamtudy někdo vyhodí jeho.
Při srovnání s pořady Gordona Ramseye, je to ještě hodně slaboučký čajíček. U Gordona tomu chybí už jen popravy v přímém přenosu.
Chtěl bych vidět v Česku cokoliv fungovat s takovým výkonem.
Proti tomu, my umíme fakt dobře provozovat českou zaprděnost a nepřínosné kibicování všeho, hlavně jakýchkoliv změn k civilizaci.
Ten porad samotny by me zajimal, ale nesnesu ty lidi typu Pohlreich, co porad melou pantem, polovina z toho co reknou je polopravda, dalsi cast lez a jeste to podavaji tak, ze kdo tomu neveri je blbec. Jasne, je to zabavny porad, ale z toho Pohlreicha je mi spatne.
Pane Plachetko mám pro Vás jedno doporučení a ten pořad nesledujte a melte si někde ty svoje žvásty u piva někde doma
Nemohu se na toho balíka dívat, takže to po krátké chvíli přepnu, ale asi nejsem cílový divák.
Těším se :-) Po 14 dnech po Čechách, kdy jsem zažil,že 80's stále žijou. Že pod pojmem " královský řízek" se ukrývá sýr s šunka od snídaní :-) kdy mi v nějaké pohádkové restauraci řeknou,že na kase te pak okradou...a to do písmene za ty blafy (Fábula).
Zdenda nám celou dobu dodává inspiraci. Díky
mě příde, že hrozně sešel, je z něho dědula
Každý stárne, a navíc pokud máš poměrně vážně nemocnou manželku, tak ti to taky na kráse nepřidá :(
V tomto díle mne přišel Pohlreich špatný. Kuchaře sice vystihl dobře ve smyslu, že si o sobě myslí strašně moc a vaří průměr, ale ikdyž byl kuhař afektovaný a celkově takový divný, tak rozhodně rady ZP poslouchal a snažil se jimi řídit. Polreich se tady nedokázal přenést před jeho osobnost a místo, aby zůstal jako profesionál, jehož úkolem je přetvářet business, tak dělal nějaké scény na základě marginalit (kuchaři se bavili o osobních plánech na víkend před jeho příchodem), vnucoval majitelům, že hledají furt nějaké výmluvy (ačkoliv mu neřekli ani jedinou a slepě ho poslouchali až natolik, že měnili bilboard hned druhý den po jeho kritice, za což je také hned sprdl). Tady si ZP honil trochu ego na někom o kom věděl, že umí docela vařit, ale chtěl mu ukázat že rozhodně ne tak dobře jak on sám.
Až na to, že o tom to nebylo. Popisujete, co si měl "náhodný" divák myslet. Sledovanost zaručena... Ten konflikt se tam musel vytvořit pro diváky.
Pokud by tam tohle "honění ega" nebylo a byl to díl, kde si budou dva kuchaři klidně vysvětlovat jak se co vaří, budete první, kdo to vypne.
Ostatně, tady šlo o změnu přístupu a myšlení. Pohodička a víkendové radovánky byly opravdu zcela mimo. Pěkně to Zdeněk rozsvítil a k věci.
Díl o Bastile mi přišel fajn. Konečně žádní zoufalci, ale debata o solidní kuchyni. Mám pocit že dramaturgie přidává na obrátkách.
Rozčísl to Zdeněk, když prohlašoval, že nejde o žádnou TV reklamu zdarma, ale smyslem je "vyvolat konflikt" pro diváky. Aneb, hned zde máme odkopaný smysl pořadu. To ale nic nemění na přínosu popularizace dobré kuchyně.
A informace ze zdejší diskuse také sedí. Bastila právě zavřela a stěhuje se do Cerhovic. To zatím Zdeňkovi uteklo. Proč dělat slušný podnik v místě, kde lišky dávají dobrou noc? Podle mě jsou Cerhovice pro "motorest" na cestě do Plzně mnohem šikovnější. Beroun byl hned za Prahou. Tady je skutečně šance na odlákání hostů z dálnice větší.
Tak příště by mohl Zdeněk hodnotit i volbu lokality.
A ještě mám jeden námět. Naše závodka najela na vaření bez soli. Neskutečné. Neosolené jídlo je hnusné a na talíři se s ním moc dělat nedá. Někdo jim to podle něčeho přikázal a oni se toho drží. Potkal jsem i restaurace, co dostaly stejný příkaz. To vůbec jde? Hroznými jídly odrazovat hosty a přežít? Nedalo by se to otevřít? Až na to, že jak čtu, díly už jsou natočené. Teď jdou pouze do vysílání. Na nápady je asi dost pozdě.
..být kuchař a udělat mi nad jídlem ksichty, jako tenhle prsatý kuchař, dal bych mu na budku !! To by asi ksichty nedělal !!
Proto jste primitiv a on kuchař