- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ale houby s octem. Má se podívat do průměrných restaurací, do oblíbených restaurací. Jsou podobné jako v Česku. Rozdíly..hmm, v Česku se jí více polévky, v USA předkrmy. Hygiena je často na štíru i celkový servis. Suroviny často nejsou tak kvalitní, naopak v USA je mnohem více chemie a polotovarů, hosté jsou všelijací. Oni i ti Američani jsou jenom lidi. V USA existuje spousta restaurací, které se podobají sobě jako vejce vejci a ty se podobají zatraceně těm průměrným českým. Krachují stejně jako jinde.
A naprosto stejné je to po celé Evropě, Itálie, Francie Španělsko, Portugalsko. Jako všude jsou tam restaurace dobré i špatné. Jenom na tom jihu jsou s tou hygienou ještě trochu víc na štíru nežli u nás.
Chudák ten je z té émeriky úplně mokrej. Hlavně když se člověk pak podívá na noční můry s Ramsym konkrétně na díly z té émeriky tak jsou tam kolikrát stejní dobytci jak tady. Jo holt amerika náš sen a vzor