Diskuze

New York versus Česko: rozdíl je v hostech a surovinách, tvrdí šéfkuchař

Hosté v amerických restauracích jsou podle šéfkuchaře Radka Davida podstatně kultivovanější. Na rozdíl od nás, kde jsou lidé zvyklí na předkrm a hlavní jídlo, chodí do restaurace na takzvané tasting menu, nechtějí se nacpávat, radši ochutnají 20 různých jídel. Šéfkuchař Radek David odpovídal v dnešním on-line rozhovoru.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale houby s octem. Má se podívat do průměrných restaurací, do oblíbených restaurací. Jsou podobné jako v Česku. Rozdíly..hmm, v Česku se jí více polévky, v USA předkrmy. Hygiena je často na štíru i celkový servis. Suroviny často nejsou tak kvalitní, naopak v USA je mnohem více chemie a polotovarů, hosté jsou všelijací. Oni i ti Američani jsou jenom lidi. V USA existuje spousta restaurací, které se podobají sobě jako vejce vejci a ty se podobají zatraceně těm průměrným českým. Krachují stejně jako jinde.

1 1
možnosti

A naprosto stejné je to po celé Evropě, Itálie, Francie Španělsko, Portugalsko. Jako všude jsou tam restaurace dobré i špatné. Jenom na tom jihu jsou s tou hygienou ještě trochu víc na štíru nežli u nás. [>-]

1 0
možnosti

Chudák ten je z té émeriky úplně mokrej. Hlavně když se člověk pak podívá na noční můry s Ramsym konkrétně na díly z té émeriky tak jsou tam kolikrát stejní dobytci jak tady. Jo holt amerika náš sen a vzor

1 2
možnosti