Diskuze
VIDEO: Fitness hranolky s tatarkou bez cholesterolu. Podle Ládi Hrušky
Děkujeme za pochopení.
J12i87r38i 85O16s88v72a34l13d
To nejsou fitness hranolky paní Čermáková to je snaha zaplnit si břicho klidně třeba hadrem na podlahu víme?
P77e30t38r79a 29N68o67v34á62k27o11v36á
Tiše přemýšlím, jak velký rozdíl je mezi celerem a bramborou. Když osmažím bramboru nebo osmažím celer, vyjde to podle mě nastejno. Základem fitness podle mě je, že to prostě mastné nebude. Výjimku má mrkev, neb vitamín A je rozpustný v tucích.
M12i32l71a91n 63Č73e44r65n46ý
Mrkev ale neobsahuje vitamín A, ale provitamín, beta karoten. A ten obsahují nejen mrkev, ale i některá ostatní zelenina.
D94a27v40i70d 83R48y24c43h78e35t38s23k43ý
Kdybych od tohoto člověka dostal tisícovku tak se budu bát ji vzít aby nebyla rozbitá..
R40o58m97a16n 23K47a59c65h63l68í36ř
Nikdy sem nepochopil proč dělat něco tak, aby to vypadalo jako něco jiného
M74a84r16t23i23n 35H98o89r46ň87á82k
Nějak na sobě pozoruju, že čím dál tím míň čtu zprávy na idnesu. A to je dobře.
P13a97v18e44l 30F52o90l83t90á71n
Pane Horňáku,
k dokonalosti vám chybí už jen jedno – přestat sem psát :-)
J22a68n90a 23B92o56u59l95o15v79á
Znám lidi, kteří celerové hranolky milují, jednou jsem je zkoušela a ačkoliv celer opravdu nemusím, nechutná mi, v této podobě se to sníst dalo. Takže chápu, že pro milovníky celeru to je zajímavá úprava jejich oblíbené zeleniny. Nechápu ten konzervatismus, předpokládám, že spousta lidí vyskočí jak čertík z krabičky, jen když slyší jméno Hruška. Zajímalo by mne, jestli ti samí by byli tak kritičtí, kdyby to byl recept - jak uvádí někdo níže v diskuzi - propagovaný Jamie Oliverem. A i on dokáže zkombinovat poměrně zajímavé a neobvyklé suroviny, přičemž jeho způsob vaření je hodně lidový. Jenže protože to je Jamie, nikdo si neodváží ho dehonestovat. Mimochodem, variantu majonézy z oleje a mléka jsem taky zkoušela a překvapivě to bylo dobré a struktura taky vypadala v pořádku. Dokážu si představit situace, kdy člověk po takové alternativě sáhne, třeba chce udělat "majonézu" pro děti a nechce riskovat eventuelní salmonelu. Pořád je to domácí "majonéza" ze základních surovin, tedy mnohdy lepší, než kupovaná.
A40n58n13a 95K97u41č10e29r52o36v48á
Rozdíl mezi Jamiem a naším Laďou spočívá v tom, že Jamie vařit umí.
P76a54v57e55l 98S97o78b27o17t74k78a
Vajíčka škodlivý cholesterol nezvyšují.
P76e63t61r 26V25y10c29p77á48l93e40k
A ten škodlivý je po padesátce naopak zdravý, jak bylo zjištěno v IKEMu. Ale svět chce být klamán...
K18a51t53e93ř22i46n87a 51D71r40a63h32o45k23o42u67p92i58l80o77v97á
On si snad myslí, že lidé jedí hranolky kvůli tvaru, barvě nebo typu tepelné úpravy. Pokud někdo zůstává stále na pochybách: Lidé jedí hranolky kvůli CHUTI. Pokud to zaměníte za něco co má jinou chuť (většinou výrazně horší), tak jste problém nevyřešili. Je to jako místo betonu používat bláto obarvené na šedivo. Má to stejnou konzistenci a barvu, tak to přeci musí fungovat. Hloupost těchhle dietních "nahrazovačů" mě vždy zaručeně pobaví.
B14a61r81b49o43r80a 26S10v98o74b87o54d45o46v16á
Nahodou hranolky a chipsy z trouby delam uz dlouho a jsou moc dobre. Jenom je treba je nejdriv namocit do vody. A majoneza kde nahrazujete vajicka mlekem je take bezna a ani jedno se zase tak moc nelisi. Hrusku jako kuchare nemusim ale tady zase tak moc vedle neni.
V11á15c84l41a39v 64P13a47v22e40l25e13k
Olivový olej na 220 stupňů? Hmmm...
R81a42d36i29m 66S25u42k
Kouřový bod olivového oleje je (podle druhu) 190-250°C, takže proč ne.
H13e89l70e54n78a 64V71e51v71e65r75k77o10v76a
Hruška objevil Ameriku,ale má tak 15 let zpoždění.Celerové hranolky byly šlágrem dávno,místo tatarky jogurt s česnekem,pažitkou,chilli omáčkou.
V49e48r42o11n23i68k18a 27T77o43p67i72n54k31o38v13á
tak, podle této diskuze to mnozí asi neobjevili, tak proč ne teď a od Hrušky?
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc
Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!