- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
GRAND RESTAURANT SEPTIME? Kouzlo nechtěného, ten film byl taky komedie.
ze zacatku byl tenhle dil naprosto nechutna propaganda. Do tohodle podniku bych nesel uz z principu.
Ježíšikriste, jestli někdo neumí ani Carbonara, tak už teda nevím, co může umět... Dělám je léta letoucí a je to jednoduchý jak facka...
Fakt ovšem je, že bych taky rád věděl, co na nich je francouzskýho, i kdyby je uměli ...
Byl to zajímavý díl, ale bylo to místy divné. To jak smýšlí o méně majetných zákaznících, přece i ten kdo má méně chce občas ochutnat něco dražšího a podělí se s kolegy aby to nebyla taková pecka. Mám za to že každý zákazník který neprudí je dobrý. Možná kdyby tam měli narváno že by se tam hosti nevešli ale to tam nehrozí.
A co to proboha bylo ten revolucionář s veršema a ta babka jak tam za ním pořád lezla, nejdřív podpis, pak co si má dát, pak že jí to nechutná atd... to bylo dost trapné a zjevně nahrané
Špageti carbonara dělám, když už doma skoro nic není. Rozhodně ne Smetana.
Upřímně se nedivím šéfovi, že z tohoto dílu byl evidentně otrávený. Zajímalo by mne kolik za tento reklamní díl Prima dostala. Navíc to co jim šéf poradil jakoby prolítlo komínem běžte se podívat n web té restaurace http://www.septime.cz/jidelni-listek/ pizza jede dál včetně všeho ostatního i ta jelení svíčková s hnusným knedlem. francouského nic. Tedy klasický český hnus být Zdeňkem tak tu 1 hvězdu jim dojdu osobně urvat ze dveří za to, že si jej tam pozvali akorát na reklamu a to co jim řekl mají u zadele.
Tak jsem to zde pročetl a zjistil jsem, že vlastně to bylo točeno cca. před rokem, takže prima kvapík.
Že je to pro osvětu národa pro zlepšení českých restaurací, ale že je to vlastně česky šou.
A jelikož jsem ten pořad viděl a říká se tam o slušnosti a jít hostovi vstříc a pak ten výrok "jestli chce sirky nebo zapalovač, tak ať si jde do trafiky", tak takový výrok a tak arogantně řečený by mne vyhnal snad i bez placení. Pochopil jsem kyselý úsměv, tuším, majitele.
Ale je fakt, že toto vůbec nemá co dělat na jídelním lístku.
Kuchyni neřeším jelikož je li to francouzká restaurace, tak by i v té kuchyni se mělo vařit jen z francouzké hořčice, maso může být z českého chovu Hi.
No uvidím dál jestli to bude osvěta či šouuu. Ovšem s takovým spožděním to osvěta od Primi nebude.
Vidím samé mínusy, ale nic k vyjádření To jako každý třeba souhlasí s ročním zpožděním.
Než si to přečtu celý, tak se musím altruisticky podělit o svoje veselí: CO DĚLAJÍ ŠPAGETY VE FRANCOUZSKÉ RESTAURACI???
Majitelé jsou arogantní pravdoláskaři. Hlavně ta přednáška o Havlovi byla vtipná...
Moc, ne. Cožpak jste neviděl, jak se ten majitel kroutil nad tím, koho pozval?
Pekne reklamni dil. Kde ty casy prvni serie jsou